- Konu Sahibi DevrimGzde
bilmiorm.bende bi çözüm bulamadım
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
acayip bişey oldu arkadaşlar. acneylse krem kullananlarda oldumu pek araştırmadım ama doğumdan kalan çatlaklarım inanılmaz dışarı fırladı. kullanalı daha bir ay oldu olmadı. içeri doğru ince çatlak deriler dışarıya acayip bi kabartı halinde çıktı. ve bu sabah her zamankinden daha fazla kaşıntı ile uyandım oruçlu oruçlu banyoda iki saat kremin etkileri geçsin biraz inşallah diye dualar ede ede yıka yıka bi oldum. sonrasında acayip bi yanma tabikii. deri incecik kalmış ve inanılmaz kabartı halinde. feci tahriş olmuş anlayacağınız. parıl parıl parlıyor maşallah. birde yanıyordu ki anlatamam. benim ev lokman hekim gibi. kırmızı kantoron sürdüm bol bol. saat başı sürdüm nerdeyse acısını aldı görüntüyü ise yok etmesini bekliycem bakalım. inşallah böyle kalmaz. çatlaklı hali daha iyiydi rezil olcam nişanlıma. onu bırak tatil yattı. lavanta yağı sürcem birazdan bol bol. bi çare bilen varsa yazsın lütfen. anladım ki kulakdan dolmalara inanmamalı yada vücuttan vücuda değişiyor etkisi. bende kötü oldu. şoktayım halen. halbuki az az sürmüştüm .
Ya ben daha 16 yaşındayım ama 4 yıldır çatlaklarım var basenlerimde vardı bu sene dizimin arka kısmında oluştu tamamen gitmeleri zaten imkansız ama hiç olmazsa o kötü görüntü biraz yok olsun özellikle dizimn arkası etek giymekten çekiniyorum arkadaşlarımda yaşıtlarımda hiç böyle bir sorun yok kendimi çok kötü hissediyorum ( kuru ciltliyim 60 kiloyum 1.60 boyundayım bunlar çatlakların baş göstergesimi sizce? yardımlarınızı bekliyorum lütfen yanıtsız bırakmayın
selam daha önce çatlaklarım için yağlar mı kullanmadım, kremler mi, sıcak sular keseler neler neler. hiç biriside zerre işe yaramadı 6 haftafır renuee adlı bir krem kullanıyorum , bi arkadaşım tavsiye etmişti hakkatende az bi zaman olmasına rağmen etkisni farkediyorum inş. tamamen geçicek tamamen olmasada , hafiflesede yeter o görüntü iğreç oluyor çünkü. düşünenlere tavsiye ederim Renuee Çatlak Giderici Krem | Anasayfa diye bi siteden aldım, söylenilen gündede teslim aldım hiç problenm çıkmadı şükür.DevrimGzde ninde dediği gibi suda çok öenmli hayatımızda, bol bol ılık su içmek özellikle.
canım renuee ile ilgili bir sürü forum bir sürü yorum var, illaki gözüne çarpmıştır,dikkatini çekmiştir..hala nasıl itimat ediyosun, bence sen iyice oku istersen
Kahve limon kullananlar nasıl kullandıklarını yazabilir mi? bulamadım başlıkta... bir de kahve selülite de iyi geliyor diye duydum kullananlar bir etkisini görmüşler mi merak ettim