kuLLandıkLarım etki etti size daha net biLgi vericem şimdi arkadaşLar
üzüntüden zaten bikaç kiLo werdm normaLde harita gbi oLmam gerekrdi:lepi:
portakal yağı,jojoba yağı,kakao yağı,kayısı yağı,susam yağı,çok az badem yağı(tüylenme yapabilir) bunları ısıtarak ve masaj yaparak sürün. bunun dışında meyva yağları da koyabilirsiniz başka ama jojoba we kakao mutlaka olsun diğerleri değişebilir zewke göre alerjisi flan olanlar için başka meywa yağları alternatif olabilir
nivea my silhuette kullandım bide,masaj yaparak yedirdim jelatinle bi saat bekletenlerde varmış ama ben vücudun hava almadığını düşünüyorum bide sıkarsan iyice çatlar bence (bel tarafı lastikli etekler giyerdim bi zamanlar onlarında belimde çatlak yaptığını farkettim)
yine nivea sıkılaştırıcı duş jeli kullandım,bide gerçek kayısı sabunu (annem bunu saçları için kullanmış yanlışlıkla önceden iki kez yıkamasına rağmen saçlarından resmen kirler akmış anlamadım ne bereketli şeymiş şutarafagitti )
aşırı bi hırs yapmadım fırsat buldukça kullandım önce nivea my silhuette sonra yağ kullandım (niveayı yedirmek daha kolay o yüzden )
benim çatlaklarım beyaz 6 yıllık falan yok etmedi ama sıkılaştırdıkça görünümünü azalttı yeni çatlakları geçirdi devam ettikçe beyazlarında gidiceğne inanıyorum çünkü öyle bişey kullanıp bırakmakla olmaz bu tür bakımları hayat tarzı yapmak gerek ben zamanında pek ilgilenmedim kendimle ama toparliycağma inanıyorum