- 11 Mayıs 2009
- 2.538
- 7
- Konu Sahibi DevrimGzde
Ben bütün çatlaklarımdan kakao yağı ile kurtuldum..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
a.sarkadaşlar oluşan çatlaklar için size çok ii bi krem tavsiye edebilirim pregnacare isminde bütün ecz bulabilirsiniz ben 6 aydır kullanıyorum çok memnun kaldım fiyatıda çok uygun 22tl ayrıca hamilelik öncesi hamilelikte gös. göbeğe basen böl. kullanılıyor çatlak oluşmasını engelliyor esneklik veriyoralkisalkisalkis
size bu önerileriniz için çok teşekkür ederim ama annem benim çatlakları kafama takmama çok kızıyor.bir daha bana yeni krem alacağını sanmıyorum.çünkü rilastili alalı daha 6 gün oldu.onun dışında yağlardan falan kesin olarak inceltiyor dediğiniz bir şey var mı?birde eğer ne olursa olsun geçmezse okula giderken fondötenle veya başka bi şeyle kapatılabilir mi?size genede çok teşekkür ediyorum.Rilastil kremi kullanan olduysa sonuçlarını yazarsa çook sewinirim.
UMARIM HEPİMİZ ÇATLAKLARDAN KURTULURUZ!!!
(okulda çatlaklarımla dalga geçmelerinden korkuyorum dalga geçerlerse onlara ne diye biliriim?)
cnm bnun maliyeti ne kadar tuttu ...birde beyaz çatlaklarmıydıı
Ben daha evvel bu işlerde deneyimli olduğum için kendim yaptım ama internette araştırma yapınca sanıyorum yüze tca peeling yapan her güzellik merkezi veya klinik aynı şekilde kalçalar ,karın,bel içinde bu uygulamayı yapacaktır.Ben buradan size yer önermeyi doğru bulmuyorum çünkü sonuçta hiç bir güzellik merkenize veya kliniğe kefil olamam Eğer bu uygulamaları devamlı yapan ve size güven veren bir yer bulabilirseniz hiç kaçırmayın derim...Birde bu peelingi eğer imkanınız varsa ebaydan alın...Bunun dışında dikkat edilecek şey uygulamayı yaz harici bir mevsime getirmek ve bol bol nemlendirmek...