- Konu Sahibi DevrimGzde
-
arkadaşlar benim yaklaşık 7 yıldır çatlaklarım vardı strivectin-sd kullandım hiçbir sonuç alamadım at kestanesi yagı denedim olmadıı. en son palmers cocoa butter çatlak kremini kullandım 2. kutum bitti çatlaklarımın boyutlarında gözle görülebilir değişiklikler var daralmalar kısalmalar ve bazılarının kaybolması gibi. 1.5 ayda oldu bunlar. günde 2 kez(sabah-akşam). daha da devam edicem ancak bu ürünü aldıgım yer kapandı. nerden alabilirim? bilgisi olan var mı yardım ederseniz sevinirimÇok üzgünüm çoook
arkadaşlar benim yaklaşık 7 yıldır çatlaklarım vardı strivectin-sd kullandım hiçbir sonuç alamadım at kestanesi yagı denedim olmadıı. en son palmers cocoa butter çatlak kremini kullandım 2. kutum bitti çatlaklarımın boyutlarında gözle görülebilir değişiklikler var daralmalar kısalmalar ve bazılarının kaybolması gibi. 1.5 ayda oldu bunlar. günde 2 kez(sabah-akşam). daha da devam edicem ancak bu ürünü aldıgım yer kapandı. nerden alabilirim? bilgisi olan var mı yardım ederseniz sevinirimÇok üzgünüm çoook
sisolin,
kakao yagi iyi bi nem tutucu.ben kremi birakmadim.dedigim gibi hayat boyu kremlenmeye devam..zaten kremle tamamen yok olmasi mumkun degil.
acnelyse ve madecassolun kesinlikle etkisini gordugumu soyleyebilirim.ilk zamanlar cok tahris oldu cildim kasindi..ama sonra cildim alisti.gerci cildin soyulmasi iyi ki bizim istedigimiz de ust derinin kendini yenilemesi.simdi neden kakao yagina dondum..surmesi daha kolay :) ama yaza dogru havalar isininca acnelyse e donecegim.denemek istiyorum dersen aktarlara falan sor.illa palmer's marka olmasi gerekmiyor yani..bu arada yag demisken bu yag butter diye geciyor bildigimiz bitkisel yaglar gibi degil vazelin kivaminda ya da losyon gibi..
lavinya
ciddimisinnnnnnnnnnnn
senin çatlaklar peki ergenlikten kalmamı
daha önce o kremi nerden aldın tekin acarlarda olabilirmi fiatınıda merak ettimmmmm:teytey:
bu canım benim kullandıgım:) madicassol fln kullanmadım ben sadece bunu kullandım ara verdigimde de şu ana kadar eski hala gelme fln olmadı. ben kremi sürmeden önce soguk suda yıkadım çatlaklı bölgelerimi bilmem bunun bi faydası olmuş mudur kulaktan dolma bi bilgiydi çünkü işallah sana da iyi gelir.:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?