- Konu Sahibi DevrimGzde
-
arkadaşlar kullandığım karışımı sizede yazayım denemek isteyen olur belki dr feridun kunak önermiş bunu.
menekşe gliserin kakao badem fındık kayısı jojoba eşit miktarda karıştırılıyor çatlaklı bölgeye masaj yaparak yediriliyor.ben çok beğendim.eğer çatlaklarınız çok derin değilse 1 ayda gözle görülür azalma oluyormuş.ben 15 gündür yapıorum.çok güzell.
bunların hepsi yağ şeklinde dimi canım aklimda olsun :) gelişmelerden haberdar et beni de
lavinya
benim çatlaklarım eskiden kalma ergenlikten baya eski yani.inş. geçer ya.lierac ampüllerini ve bonie kremi denedinmi.onlarıda merak ediyorum.biraz hafiflese aslında no-line denen boyama tekniğini yapardık ama çok pahalıymış.
Arkadaşım,dermabrazyonu ben de düşünmüştüm,araştırdım da,fakat tatmin edici cevaplar alamadım.Çok acı veren bir yöntem olduğunu,ve çatlakları tamamen de geçirmediğini söylediler.Hatta bir bayan sanırım bu sitede okumuştum,çatlaklarında hiçbir değişliklik olmadığını hatta cildinin daha kötüleştiğini söylemiş.Tabiiki daha detaylı bir araştırma yapmam gerek.Sanırım bu yanık tedavisine benziyor.En üstteki yıpranmış cildi yakıp,soyuyorlar,portakal soyar gibi:) sonra alttaki cildin kalitesini beğenmezlerse bir daha soyuyorlar.Benim canımda çok tatlıdır,ne yaparız bilmiyorum ya..Neyse görüşürüz,moralinizi bozmayın EN BÜYÜK çatlaklar benim çatlaklarım!BAYYYY
caramel cnm sana bı onerıjm var bende de cok catlak var kıloyla alakası yok doktora gıttıjm eger beyzsa tedavı yok ama bası kremler var tenını yumusatıp azaltıyo ama goruntu devam edıyo ben avondan bı urun kullandım ınankı muthıstı selulıtler sıfır oldu bende tabı aksatmadan kullan catlaklarıda azaltıyo kolay gelsın
selamlar tüm yazılarınızı okumadım bilmiyorum biliyomusunuz ama kahve ve limon karışım kesin çözümmüş.. şimdi o konuyu okuyorum bende.. "çatlakta neymiş torunum?" isimli bi konu.. denicem bende:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?