R
Rumkizi
Ziyaretçi
- Konu Sahibi DevrimGzde
Evet sana katiliyorum tatillerde guneste rengi soluyor bu 1 !canım benimkiler çok eski. doğum felan yapmadım ama, ergenlikte alınan fazla kilolardan oldu. bi de tatilde yanınca sanki rengi soluyo beyazların..:smiley-cool:
2.cisi ise kuzenim gecen sonbaharda bronzage yaptirdi yani solarium( turkcesi tam olarak nedir pek fikrim yok eger yanlis yazarsam kusruma bakmayin ) Iste Solaryum seanslari yapti onunda cok az beyaz catlaklari vardi kolunda ve hic belirgin degiller simdi tamamen gitmedi ama ciplak gozle bile boyle cok dikkatli bakarsan gorunuyor yoksa oyle ilkplanda gorunumleri kalmadi / ben kendime yapamiorum cunku esim izin vermiyor beyaz tenliyim vede bana yakismayacgini dusunuyor ...Ben yakisip yakismayacagini dusunmekten ziyade catlaklarim gitsin diye ugrasiorum naniknanik o nun icin yazlari naturel sekilde guneslenmeyi tercih ediyorum Kumral ve esmer bayanlara solaryumu tavsiye ederim catlaklar icin ! beyaz hatunlar siz bu ise kalkismayin cunku en az 20 seans yapmaniz gerekir buda cok gelir teninize:jeyyar: