mrb arkadaşlar..benimde dizimin arka bölgelerinde belirgin şekilde ve basen bölgemdede ince çatlaklar vardı..hızlı kilo verdiğimde çıktı bunlar ortaya ve beyaz çatlaklar..uyguladığım bir yöntemi paylaşmak istedim..tamamen ortadan kaldırmıyor ama görünümü çok azalttı yani iyice yaklaşmak gerekiyor görmek için..kakao yağı,gliserin yağı,keten tohumu yağı,kantaron yağı,çörek otu yağı ve kayısı yağı hepsinden 20gr bir kutuda karıştırılıyor kokusuda hoş içinde kakao ve kayısı yağı olduğu için..bunu her akşam uyguladım,banyoda o bölgelerime kese yaptım ve özellikle banyodan çıkar çıkmaz uygulamak daha etkili gözenekler açık ve cilt yumuşak olduğu için..bazende madecassol krem uyguladım ama düzenli değil düzenli uygulamak faydalı olur diye düşünüyorum...yaklaşık 2_3 ay içinde faydasını gördüm..ve rejim yapmaya karar veren arkadaşlar bu tarz yağlarla vücdunu nemlendirsin diyorum en azından çatlamanın önüne geçebilirler yada daha az çatlakla kurtulabilirler..tabi herkesin cilt yapısı farklı olduğu için herkeste aynı sonucu verirmi bilmiyorum..umarım ben faydasını gördüm sizde görürsünüz..