- 23 Temmuz 2012
- 4.653
- 11
- 33
hoş geldin ne yapıyım işte kızları yakında kışlaya göndericez sevgililerinden ayrı kalmasınlar
sardunyam rahmetli annem sardunya çiçeğine sarı dünya derdi bende arasıra sarı dünya desem olurmu...
Pazartesi finalleri başlayan ben değilim sanki. Hiç ders çalışmak gelmiyor içimden
hayırlı olsun hanımlar topiğiniz
evet evettSende beraber olmaya başladığınız tarihi yazdır istersen
vizelere çalışmıştm yaPazartesi finalleri başlayan ben değilim sanki. Hiç ders çalışmak gelmiyor içimden
Pazartesi finalleri başlayan ben değilim sanki. Hiç ders çalışmak gelmiyor içimden
Hosgeldin sardus
Yuzugum geldii sayfa 53 veya 54 teyani iyiyim
senden naber:
hoş geldin ne yapıyım işte kızları yakında kışlaya göndericez sevgililerinden ayrı kalmasınlar
sardunyam rahmetli annem sardunya çiçeğine sarı dünya derdi bende arasıra sarı dünya desem olurmu...
kızlar askerlik muhabbetini çok yaptık birazda hatunsal muhabbet edelim beni neşelendirin gerçekten ihtiyacımız var...
Son kez pazartesi subeyi arayacak iste erken gitme durumu varmis bu sene 4 7 subat arasi alinacaklarmis onu sorcak. onra da acmicam zaten konuyu stres yapiyosenin vatandaş bu konudan bahsetmiyosa sen hiç bahsetme bırak kendi arkadaşlarıyla konuşsun bu konuyu..ben bile kardeşimle sürekli askerden bahsetmiyorum çünki askerlik zor sürekli sıkıntı hisstmelerine sebep oluyor..
Aman canim sadece onun gunu mu zehir olmus yani o.uzulurken sen zil takip oynamis misin sanki. Sen de uzuldun bi suru. soyle o da aksami zehir etmesinkendi bilir günü zehir ettin bana diyorçok agresifleştim ben ya gelirim canım her zaman
çalışıyormusun canım ne durumdasın nasıl gidiyor ygs hazırlık
iyim kuzum bende
napıyonuz kıss ne yazdırıyınoz ne yüzüğü,
ayy ne meraklıyım yaa
Bakın bakalım söylediklerinizi ekledim gözümden kaçan varsa affola
Evet ya çok eğleniyorum
Sosyoloji okuyorum ben kızlar. 3.sınıftayım. Selçuk'ta.
Evet ya çok eğleniyorum
Sosyoloji okuyorum ben kızlar. 3.sınıftayım. Selçuk'ta.