Büyük büyük yazıyorum kızlaar bi fikrim vaar katılırsanız yaparız burası hepimizin topiği
İlk sayfaya yazıcam şu şekilde gelişmeleri olur diyenler ya da olmaz diyenler varsa söyleyin konuşalım bunu. Mesela:
pekmez_akıllı: 05.01.2013 kendi aralarında söz yüzüğü takıldı
ttuubbaa: 10.02.2013 nişan yüzükleri takıldı
vs vs vs.
Konu hakkında fikirler
ya bana söylesin ne söyleyecekse ama yolun artasında milletin içinde sesini yükseltmesin karanlıktı bırakıp gidecektim yoksa kolunu sıkıyorum bağırma diye yok adam kaptırmış kendini kareteye falan yazılacam en son ya
Tamam o zamaan karar verilmiştir kimler bi şeyler yazdırmak istiyo söylesin yazayım hemen
olur tabi...ama benim de aklıma geldi, erkek kardeşim yani böceğim askere başvuru yaptı cevap bekliyor...sizinle aynı zaman da kardeş hasretiyle yanıcam...
Hep burdayız canım biliyosun
Tamam o zamaan karar verilmiştir kimler bi şeyler yazdırmak istiyo söylesin yazayım hemen
Benimkinin gitmesine daha iki sene var abla beni o zaman teselli edersin artık
Yeni barismissiniz sagopam sen de beklentiyi yuksek tutmussun bu sefer cok guzel olacak diye sonra sana bagirinca kalbin kirilmis biraz hayal kirikligina ugramissin sanki. ben boyle dusundum canim. sen de icinden uzun sure atamiyomussun kirilinca zaten. Hepsinin toptan etkisi olabilir :44:
Tesekkur ederim canim amin insallah
Sen de duzelirsin umarim hemencecik
haha
ay çok güldüm ya
kendisi judo tekvando falan biliyor ileri derecede bir eline geçirse valla bilemiyorum halim ne olurtabi sıkar o
Beni yazarmısın kuzum ?
Yalnız yüzükleri biz 2. ayın sonunda takmıştık yılbaşı gecesi
31 aralık 2010da :)
İçinde çıkma tarihimiz yazıyor ama yüzük takma zamanını yazcaksın demi ?
sana daha zaman var o zaman diğerlerini avutayım bari...
erkek gibi askerlikten konuşuyoz ya..allah bilir sizinkiler kendi araların da bu kadar askerlikten konuşmuyodur ya...
bişicik yapamaz
ama sen öğrenirsen yapabilirsin bence
sana daha zaman var o zaman diğerlerini avutayım bari...
Yüzük takma canım