Çatlak Patlak Yusyuvarlak :)

sağol canım iyi geldi sizlerle konuşmak iyiyim biraz daha ama şimdide o trip yapıyor ya nerelere gideyim ben bilmiyorum hasta etti beni

Senin yazdırmak istediğin tatlım yüzük takma tarihinizi söyle onu yazalım istersen :)

sağol canım iyi geldi sizlerle konuşmak iyiyim biraz daha ama şimdide o trip yapıyor ya nerelere gideyim ben bilmiyorum hasta etti beni

hep boyle olur zaten ya sen duzelirsin o baslar bu sefer

Gel canim topigimize burasi bizim aglama gulme tepinme sacmalama cildirma mekanimiz
Bekleriz her zaman seni de

Beni et ablam beni teselli et en vahim durumda olan benim askerlik konusunda
Evet ya ben ona sorunca of sıkıldım bu konudan pöf bunaldim bu konudan diyo allah bilir hic konusmuyodur kimseyle
senin vatandaş bu konudan bahsetmiyosa sen hiç bahsetme bırak kendi arkadaşlarıyla konuşsun bu konuyu..ben bile kardeşimle sürekli askerden bahsetmiyorum çünki askerlik zor sürekli sıkıntı hisstmelerine sebep oluyor..

hep boyle olur zaten ya sen duzelirsin o baslar bu sefer

Gel canim topigimize burasi bizim aglama gulme tepinme sacmalama cildirma mekanimiz
Bekleriz her zaman seni de

kendi bilir günü zehir ettin bana diyor çok agresifleştim ben ya gelirim canım her zaman
çalışıyormusun canım ne durumdasın nasıl gidiyor ygs hazırlık

Pazartesi finalleri başlayan ben değilim sanki. Hiç ders çalışmak gelmiyor içimden

kızlar askerlik muhabbetini çok yaptık birazda hatunsal muhabbet edelim beni neşelendirin gerçekten ihtiyacımız var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…