Çatlak Patlak Yusyuvarlak :)

kızlar askerlik muhabbetini çok yaptık birazda hatunsal muhabbet edelim beni neşelendirin gerçekten ihtiyacımız var...

Çok haklısın askerliği kapatalım hem herkes askerlikten bahsedince hüzünleniyo

hıh hiç işte kendisinin tavrı hiç çekilmiyor ama mecbur napalım :) benimki de 2014 e kaldı herhalde canım ya sınav değişecek yine bir sürü dert aldık başımıza

Bu arada kızlar birlikte olmaya başladığınız tarihi de yazabilirimm

Pekmez bugün yüzük taktı ya bi kaç arkadaşta yüzük takmış bende öyle buraya yazalımda mutlu günlerimizi bakalım dedik :)

evet canım yaa iiyi olmuş gerçkten.. allah inş. mutlu mesut eder hepinizi..
senin düğün nezaman kuzum ?

aa kızlar toplanmışsınız buraya sagopamda burda mathilda11 de tanıyorum ygs-lys topiginden neler kaynatıyorsunuz bende katilim aranızaa

Yaa, hayırlısı canım ya sevmiyorsan başka tabi ama bölüm gerçekten çok eğlenceli, yani en azından ben çok seviyorum

iş alanı sınırlı o yüzden sevmiyorum bende sanki boşuna o sınavlara giriyormuşum gibi geliyor formasyonda kalktı

sözel bölümün ağır bombası yani...gömülürsün artık kitaplara...

Aslında tm bölümü yani tm puanımla girdim ama sosyoloji-psikoloji-felsefe sınavları sözel puanına etki ediyordu. ne saçma di mi?
Zaten çok seviyorum kitap okumayı. Mutluyum sosyoloji okuduğum için

aa kızlar toplanmışsınız buraya sagopamda burda mathilda11 de tanıyorum ygs-lys topiginden neler kaynatıyorsunuz bende katilim aranızaa

Katıl tabi eksiğimiz olmasın Nasılsın canım bak neler yapıyoruz biz buralarda kaynatıyoruz da kaynatıyoruz

iş alanı sınırlı o yüzden sevmiyorum bende sanki boşuna o sınavlara giriyormuşum gibi geliyor formasyonda kalktı

Anladım canım. Aslında iyi araştırırsan o kadar da kısıtlı olmadığını görürsün. Hocalarınla bi konuş derim ben.

hıh hiç işte kendisinin tavrı hiç çekilmiyor ama mecbur napalım :) benimki de 2014 e kaldı herhalde canım ya sınav değişecek yine bir sürü dert aldık başımıza
off yine mi degisiyomus yaaa maymun ettiler iyice haaa.
sinir oluyorummmm

kuzumm gördüm yüsüğünü çok beendim..
attığınız ilk adımınızdan son adımınıza kadar allah mutluluğunuzu daim etsin inş

Tesekkur ederim sardusumm amin insallah
siz de bi yastikta kocayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…