- 25 Mart 2010
- 6.843
- 421
aa kızlar toplanmışsınız buraya sagopamda burda mathilda11 de tanıyorum ygs-lys topiginden neler kaynatıyorsunuz bende katilim aranızaa
Evet özellikle o günü istemiş zaten 11 özel bi gün de
Bu arada kızlar birlikte olmaya başladığınız tarihi de yazabilirimm
Anladım canım. Aslında iyi araştırırsan o kadar da kısıtlı olmadığını görürsün. Hocalarınla bi konuş derim ben.
gerçek nişanı 11.12.13 de yapacağız canım
Katıl tabi eksiğimiz olmasınNasılsın canım bak neler yapıyoruz biz buralarda kaynatıyoruz da kaynatıyoruz
off yine mi degisiyomus yaaa maymun ettiler iyice haaa.
sinir oluyorummmm
Aslında tm bölümü yani tm puanımla girdim ama sosyoloji-psikoloji-felsefe sınavları sözel puanına etki ediyordu. ne saçma di mi?
Zaten çok seviyorum kitap okumayı. Mutluyum sosyoloji okuduğum için
Bu arada kızlar birlikte olmaya başladığınız tarihi de yazabilirimm
Ay delisaat de 14:15 olsun
:) ohh gördüm tabi muhabbetler koyu baştan okuyorum sohbetlerinizi bakalım:) neler yapıyorum sınavlarım bitti evime geldimm evimdeki huzurun tadını çıkartıyorum siz neler kaynatıyosunuz bakalım :)
27.06.2008
Ay ben yetisemiyoruuuuum size
ayarlayabilirsek öyle düşünüyoruz canım
evet 2014 te değişiyormuş canım ya yine birde ona kafa yor anla sistemi gör nasıl değiştirecekler
1 senede bikac tarih olacakmis birini secip ona girecekmisiz sanirim :44:
Boyle seyler duyuyorum
Hadi hayırlısı onu da yazarız sana nişanlık da seçeriz her şeyi yaparız bu gidişle bu topikte
ayy inş. şaka yapıyorum canım daha çok var ya hele bir anlaşalım ben başka bir şey istemiyorum
1 senede bikac tarih olacakmis birini secip ona girecekmisiz sanirim :44:
Boyle seyler duyuyorum
Valla bu topikte her şey var bol gülmece espiriler hüzünler metalden arabeske her tür konu mevcut şu an ki konu ilk sayfada göz at derim bence çok güzel oldu