Çatlak Patlak Yusyuvarlak :)

sağol canım iyi geldi sizlerle konuşmak iyiyim biraz daha ama şimdide o trip yapıyor ya nerelere gideyim ben bilmiyorum hasta etti beni

Senin yazdırmak istediğin tatlım yüzük takma tarihinizi söyle onu yazalım istersen :)

sağol canım iyi geldi sizlerle konuşmak iyiyim biraz daha ama şimdide o trip yapıyor ya nerelere gideyim ben bilmiyorum hasta etti beni

:KK1: hep boyle olur zaten ya sen duzelirsin o baslar bu sefer

Gel canim topigimize burasi bizim aglama gulme tepinme sacmalama cildirma mekanimiz :KK1:
Bekleriz her zaman seni de :KK1:

Beni et ablam beni teselli et en vahim durumda olan benim askerlik konusunda :KK5::KK14:
Evet ya ben ona sorunca of sıkıldım bu konudan pöf bunaldim bu konudan diyo allah bilir hic konusmuyodur kimseyle :KK1:
senin vatandaş bu konudan bahsetmiyosa sen hiç bahsetme bırak kendi arkadaşlarıyla konuşsun bu konuyu..ben bile kardeşimle sürekli askerden bahsetmiyorum çünki askerlik zor sürekli sıkıntı hisstmelerine sebep oluyor..

:KK1: hep boyle olur zaten ya sen duzelirsin o baslar bu sefer

Gel canim topigimize burasi bizim aglama gulme tepinme sacmalama cildirma mekanimiz :KK1:
Bekleriz her zaman seni de :KK1:

kendi bilir günü zehir ettin bana diyor :KK4: çok agresifleştim ben ya :KK1::KK1: gelirim canım her zaman
çalışıyormusun canım ne durumdasın nasıl gidiyor ygs hazırlık :KK50:

Pazartesi finalleri başlayan ben değilim sanki. Hiç ders çalışmak gelmiyor içimden :KK61:

kızlar askerlik muhabbetini çok yaptık birazda hatunsal muhabbet edelim beni neşelendirin gerçekten ihtiyacımız var...

X