Çatlak Patlak Yusyuvarlak :)

kızlar askerlik muhabbetini çok yaptık birazda hatunsal muhabbet edelim beni neşelendirin gerçekten ihtiyacımız var...

Çok haklısın askerliği kapatalım hem herkes askerlikten bahsedince hüzünleniyo :KK31:

Son kez pazartesi subeyi arayacak iste erken gitme durumu varmis bu sene 4 7 subat arasi alinacaklarmis onu sorcak. onra da acmicam zaten konuyu stres yapiyo :KK50:

Aman canim sadece onun gunu mu zehir olmus yani o.uzulurken sen zil takip oynamis misin sanki. Sen de uzuldun bi suru. soyle o da aksami zehir etmesin :KK1:
yok canim yaa nerdee 2014e kaldi sanirim benim sinav :KK50:

hıh hiç işte kendisinin tavrı hiç çekilmiyor ama mecbur napalım :) benimki de 2014 e kaldı herhalde canım ya :KK1::KK1: sınav değişecek yine bir sürü dert aldık başımıza

Bu arada kızlar birlikte olmaya başladığınız tarihi de yazabilirimm :KK61:

aa kızlar toplanmışsınız buraya sagopamda burda mathilda11 de tanıyorum ygs-lys topiginden neler kaynatıyorsunuz bende katilim aranızaa:KK3:

Yaa, hayırlısı canım ya sevmiyorsan başka tabi ama bölüm gerçekten çok eğlenceli, yani en azından ben çok seviyorum :KK61:

iş alanı sınırlı o yüzden sevmiyorum bende sanki boşuna o sınavlara giriyormuşum gibi geliyor formasyonda kalktı :KK50:

sözel bölümün ağır bombası yani...gömülürsün artık kitaplara...

Aslında tm bölümü yani tm puanımla girdim ama sosyoloji-psikoloji-felsefe sınavları sözel puanına etki ediyordu. ne saçma di mi? :KK1:
Zaten çok seviyorum kitap okumayı. Mutluyum sosyoloji okuduğum için :KK61:

aa kızlar toplanmışsınız buraya sagopamda burda mathilda11 de tanıyorum ygs-lys topiginden neler kaynatıyorsunuz bende katilim aranızaa:KK3:

Katıl tabi eksiğimiz olmasın :KK16: Nasılsın canım bak neler yapıyoruz biz buralarda kaynatıyoruz da kaynatıyoruz:KK1:

iş alanı sınırlı o yüzden sevmiyorum bende sanki boşuna o sınavlara giriyormuşum gibi geliyor formasyonda kalktı :KK50:

Anladım canım. Aslında iyi araştırırsan o kadar da kısıtlı olmadığını görürsün. Hocalarınla bi konuş derim ben.

hıh hiç işte kendisinin tavrı hiç çekilmiyor ama mecbur napalım :) benimki de 2014 e kaldı herhalde canım ya :KK1::KK1: sınav değişecek yine bir sürü dert aldık başımıza
off yine mi degisiyomus yaaa maymun ettiler iyice haaa.
sinir oluyorummmm :KK47:

kuzumm gördüm yüsüğünü çok beendim..
attığınız ilk adımınızdan son adımınıza kadar allah mutluluğunuzu daim etsin inş :KK16::KK16::KK16::KK16:

Tesekkur ederim sardusumm :KK16: amin insallah :KK17::KK1:
siz de bi yastikta kocayin :KK1:

X