- 20 Ağustos 2011
- 7.054
- 840
kızlar askerlik muhabbetini çok yaptık birazda hatunsal muhabbet edelim beni neşelendirin gerçekten ihtiyacımız var...
Çok haklısın askerliği kapatalım hem herkes askerlikten bahsedince hüzünleniyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar askerlik muhabbetini çok yaptık birazda hatunsal muhabbet edelim beni neşelendirin gerçekten ihtiyacımız var...
Sonunda girdim telefondan kızlar
Bilmiyorum belli oldu mu nasi bisey oldugu :44:
Ekliyorum
Eki Görüntüle 596177 Eki Görüntüle 596178
Evet ya çok eğleniyorum
Sosyoloji okuyorum ben kızlar. 3.sınıftayım. Selçuk'ta.
Son kez pazartesi subeyi arayacak iste erken gitme durumu varmis bu sene 4 7 subat arasi alinacaklarmis onu sorcak. onra da acmicam zaten konuyu stres yapiyo
Aman canim sadece onun gunu mu zehir olmus yani o.uzulurken sen zil takip oynamis misin sanki. Sen de uzuldun bi suru. soyle o da aksami zehir etmesin
yok canim yaa nerdee 2014e kaldi sanirim benim sinav
canım ya ne güzel bir günde takmışsınız yüzük 11.11.11 :) :) 12.12.12 yi kaçırdık ya
Evet ya çok eğleniyorum
Sosyoloji okuyorum ben kızlar. 3.sınıftayım. Selçuk'ta.
ayhh bende sosyoloji 1.sınıf hiç sevmiyorum bölümü ben ya ygs ye tekrar gireceğim
Pekmez bugün yüzük taktı ya bi kaç arkadaşta yüzük takmış bende öyle buraya yazalımda mutlu günlerimizi bakalım dedik :)
Bu arada kızlar birlikte olmaya başladığınız tarihi de yazabilirimm
Yaa, hayırlısı canım ya sevmiyorsan başka tabi ama bölüm gerçekten çok eğlenceli, yani en azından ben çok seviyorum
sözel bölümün ağır bombası yani...gömülürsün artık kitaplara...
evet canım yaa iiyi olmuş gerçkten.. allah inş. mutlu mesut eder hepinizi..
senin düğün nezaman kuzum ?
Çok haklısın askerliği kapatalım hem herkes askerlikten bahsedince hüzünleniyo
Bu arada kızlar birlikte olmaya başladığınız tarihi de yazabilirimm
aa kızlar toplanmışsınız buraya sagopamda burda mathilda11 de tanıyorum ygs-lys topiginden neler kaynatıyorsunuz bende katilim aranızaa
aa kızlar toplanmışsınız buraya sagopamda burda mathilda11 de tanıyorum ygs-lys topiginden neler kaynatıyorsunuz bende katilim aranızaa
iş alanı sınırlı o yüzden sevmiyorum bende sanki boşuna o sınavlara giriyormuşum gibi geliyor formasyonda kalktı
off yine mi degisiyomus yaaa maymun ettiler iyice haaa.hıh hiç işte kendisinin tavrı hiç çekilmiyor ama mecbur napalım :) benimki de 2014 e kaldı herhalde canım ya sınav değişecek yine bir sürü dert aldık başımıza
kuzumm gördüm yüsüğünü çok beendim..
attığınız ilk adımınızdan son adımınıza kadar allah mutluluğunuzu daim etsin inş