Uyguladıktan sonra yumuşak yapıyor haklısın. Ütopik gelecek ama ben ilk başladığım hafta içinde etkilerini görmeye başlamıştım. :) "1 ay deneyip öyle karar veririm." diyordum ama gerek kalmamıştı.Senin de sonuçlarını bekliyorum. Umarım faydasını görürsün. :)
canım ben de doktora sormuştum 1 yıl önce falan bana da krem söylemişti pahalı gelmişti almamıştım ama sen aldıysan hem kahve limonu hem de o kremi kullan etkisi olur canım. bir de kırmızıysa daha çabuk sonuç alırsın.. mutlaka yaz
Uyguladıktan sonra yumuşak yapıyor haklısın. Ütopik gelecek ama ben ilk başladığım hafta içinde etkilerini görmeye başlamıştım. :) "1 ay deneyip öyle karar veririm." diyordum ama gerek kalmamıştı.Senin de sonuçlarını bekliyorum. Umarım faydasını görürsün. :)
denedim 2 gün oldu bugün dinlenme günü kırmızı çatlakların rengi değişti soldu gibi giri oldu
arkadaşlar ben yurt dışındayım ve türk kahvesi bulmam imkansız nescafe işe yaramaz mı az da olsa?
Canim nasi olur bilmiyorum ama burdan yollamaya calisabilirm kahveyi? Kargo getirirse yada uygun olursa?
ben de iki defa dogum yapmama ragmen karnimda falan hic catlak yok.fakat bacak kisminda var biraz.yanliz ben anlamadim kahveyle limonu isitiyomuyuz
Hayır sadece karıştırıp sürüyorsun çatlaklarına:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?