Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
Bir tane limonla 3 kaşık kahveyi karıştırınca biraz sulu gibi bir karışım oluyor ben ilk başlarda çok sulu oluyo diye yarım limondan yapıyodum ama sulu daha çok etki ediyor galiba :)

2 gündür limonum olmadığı için uygulayamadım
Bir de ben şeyi düşündüm çatlaklar için hep kakao önerilir ya acaba kahve yerine kakao denesek daha faydalı olur mu ki:44:

canım aksatmamak daha iyi ama 2 günden de birşeycik olmaz :) kakao yağı iyi geliyor çatlaklara canım sen kahve limonu uygula sonra kakao yağı sür bence..

kızlar bu kürü uygularken birkaç püf noktaya dikkat edince daha hızlı iyileşme oluyor bence.. bende öyle oldu.. kürü uyguladığınızda masajı biraz sert yapın, bastırın yani.. ve kürü vücudunuzda bekletin.. ılıktan biraz daha soğuk suyla durulayın.. duruladıktan sonra kabak lifi gibi sert bir lifle hafif bastırarak üzerinden geçin.. ama hırpalamayın, yara olmasın.. sonra mutlaka nemlendirin.. bebe yağı, krem, herhangi başka bir yağ olabilir.. ben kantaron yağıyla başladım nemlendirmeye sonra uzun süre at kestanesi yağı kullandım, arada bebe yağı sürdüm ve sonra balmumuna geçtim (son 2 haftadır düzenli nemlendiremiyorum ve farkı daha iyi anladım) her banyoda mutlaka kese yapın.. ve spor.. çatlak olan bölgeleri sıkılaştırmaya yönelik spor yapın inanın çok faydası oluyor.. ben bunları kürü kullandığım süre içersinde yapmaya başladım ve daha hızlı bir iyileşme gözlemledim, umarım size de faydası olur kızlar..

Balmumunu nereden alıyorsunuz ? Nasıl uyguluyorsunuz ?

arkadaşım denemiş kahve limonu diş fırçasıyla ovarak sürmüş

böyle kılcal damarları falan gözükeye başlamış :18: korktum bende

yoksa kesin uyguluycaktım :26:

arkadaşım denemiş kahve limonu diş fırçasıyla ovarak sürmüş

böyle kılcal damarları falan gözükeye başlamış :18: korktum bende

yoksa kesin uyguluycaktım :26:

Dış fırçasını tenine kullanırsa olacağı odur..Deriyi tamamen soymak değil amaç, ölü deriyi atmaktır..Avuç içinle , masaj yapar şekilde çıkarmak lazım maskeyi..Bu kadar yıpratmak doğru değil bedenimizi..İleri zamanlarda sorun yaşanır.

Balmumunu nereden alıyorsunuz ? Nasıl uyguluyorsunuz ?

aktardan alıyorum aktarlarda satılıyor. bir avuç kadar alıyorum 1.5 su bardağı kadarda zeytin yağı alıyorum ve kısık ateşte yağı yakmadan eritiyorum.. yalnız sert olabilir eğer sert olursa yarım bardak kadar zeytin yağı katabilirsin canım

süperrrrr benim tek kalcamda var birde bacaklarimin üst tarafinda bi kac tane var.. birde popoma dokununca hissediyorum elimle cok sinirime gidiyor (( zayif olmama ragmen zaten popom büyük birde onlar olunca iyice gicik oldum( ama bunu kesinlikle denicem...

3 cay kasigi kahvemi yoksa tatli kasigi kahveylemi yapicam ? konuyu acan arkadasa cookkkk tesekkürler..

Son düzenleme:
ben az once uyguladim bu karisimi.masaj yaparken cok bastirdim heralde yandi birazbende de pek yok iki dogum yapmama ragmen.sadece bacagimda bir iki taneama kac kez uygulamamiz gerekiyo bunu.yani duzenli olarak yapilmasimi lazim acaba

tatlı kaşığıyla canım 3 tatlı kaşığı kahveye bir limon.. eğer çok sıvı olursa biraz daha kahve katabilirsin..

ben az once uyguladim bu karisimi.masaj yaparken cok bastirdim heralde yandi birazbende de pek yok iki dogum yapmama ragmen.sadece bacagimda bir iki taneama kac kez uygulamamiz gerekiyo bunu.yani duzenli olarak yapilmasimi lazim acaba

canım çatlağın boyutuna göre değişiyor ama düzen şart tabi.. zaten kısa sürede farkı görmeye başlıyorsun. öyle olunca insan istekle yapıyor :)

ya kızlar peki bunu banyodan once mi yapıyoruz ve kac gunder bir yapıyoruz? o cok onemli...cok sık yapılmaz heralde haftada 1 yeterli mi? ben hem dermarooller kullanıyorum birde buna baslarsam klacam brezilyalı kalcasına doner:)))

ya ben üşendim yapamadım bir türlü. bugün adidasın kafeinli duş jelinden aldım, body fitness.aynı hesap oluyordur inşallah. bakalım işe yarayacak mı?

mrb arkadaşım şimdi ben anlamadım sen tam olarak ne yapıyorsun tek tek neler yaptığını sana zahmet olmazsa yazarmısın tekrar bende ona göre başlıcam da :) şimdiden tşk ederim cnm:)

ya kızlar aklım karıştı derinleştiriyormuuuu
14 yaşındayım karnımda doğum yapmış gibi çatlaklar var utanıyorum artık kendımden işe yarıyormu gerçekten offff

mrb arkadaşım şimdi ben anlamadım sen tam olarak ne yapıyorsun tek tek neler yaptığını sana zahmet olmazsa yazarmısın tekrar bende ona göre başlıcam da :) şimdiden tşk ederim cnm:)

bayadır nete girmiyordum kusura bakma canım, yazamadım.. canım ben baya önce başaldım kahve limona.. 31 aralıkta başlamıştım sanırım.. 1.5 ay kullanıp bıraktım.. sonra 15 şubatta tekrar başladım ve hala devam ediyorum sadece geçen haftalarda 5 gün yapamadım.. gelelim ne yaptığıma :) bu karışımı 2 gün uygulayım 1 gün ara veriyorsun ben de bu düzende devam ediyorum.. karışımımı maske kıvamında hazırlıyorum.. ne çok sıvı ne çok katı.. (bu arada ben açık kahve kullanıyorum) benim bacaklarımda ve belimin yan kısmında çatlaklarım var, çatlak olan her bölgeye sürüyorum.. biraz sert bir şekilde ama yara yapmadan masaj yapıyorum.. 5 dakika falan sürüyor.. 5 dakika falanda bekletiyorum vücudumda, sonra ılık ya da soğuk suyla yıkıyorum.. kabak lifine benzer sert bir lifim var onunla çatlaklarımı biraz daha ovuyorum.. sonra hafif nemliyken nemlendirici sürüyorum.. spora başladım birazda sporla sıkılaştırıyorum canım :)

ya kızlar aklım karıştı derinleştiriyormuuuu
14 yaşındayım karnımda doğum yapmış gibi çatlaklar var utanıyorum artık kendımden işe yarıyormu gerçekten offff

canım ben özelden mesaj atamıyorum o yüzden buradan yazayım.. yaptıkça rengi açılıyormuş gibi oluyor ama sonra toparlanıyor.. bende öyle oldu.. bence yap canım hep söylüyorum doğal bir karışım bu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…