2 gündür limonum olmadığı için uygulayamadım
Bir de ben şeyi düşündüm çatlaklar için hep kakao önerilir ya acaba kahve yerine kakao denesek daha faydalı olur mu ki:44:
kızlar bu kürü uygularken birkaç püf noktaya dikkat edince daha hızlı iyileşme oluyor bence.. bende öyle oldu.. kürü uyguladığınızda masajı biraz sert yapın, bastırın yani.. ve kürü vücudunuzda bekletin.. ılıktan biraz daha soğuk suyla durulayın.. duruladıktan sonra kabak lifi gibi sert bir lifle hafif bastırarak üzerinden geçin.. ama hırpalamayın, yara olmasın.. sonra mutlaka nemlendirin.. bebe yağı, krem, herhangi başka bir yağ olabilir.. ben kantaron yağıyla başladım nemlendirmeye sonra uzun süre at kestanesi yağı kullandım, arada bebe yağı sürdüm ve sonra balmumuna geçtim (son 2 haftadır düzenli nemlendiremiyorum ve farkı daha iyi anladım) her banyoda mutlaka kese yapın.. ve spor.. çatlak olan bölgeleri sıkılaştırmaya yönelik spor yapın inanın çok faydası oluyor.. ben bunları kürü kullandığım süre içersinde yapmaya başladım ve daha hızlı bir iyileşme gözlemledim, umarım size de faydası olur kızlar..
arkadaşım denemiş kahve limonu diş fırçasıyla ovarak sürmüş
böyle kılcal damarları falan gözükeye başlamış :18: korktum bende
yoksa kesin uyguluycaktım :26:
Balmumunu nereden alıyorsunuz ? Nasıl uyguluyorsunuz ?
süperrrrr benim tek kalcamda var birde bacaklarimin üst tarafinda bi kac tane var.. birde popoma dokununca hissediyorum elimle cok sinirime gidiyor(( zayif olmama ragmen zaten popom büyük birde onlar olunca iyice gicik oldum ( ama bunu kesinlikle denicem...
3 cay kasigi kahvemi yoksa tatli kasigi kahveylemi yapicam ? konuyu acan arkadasa cookkkk tesekkürler..
ben az once uyguladim bu karisimi.masaj yaparken cok bastirdim heralde yandi birazbende de pek yok iki dogum yapmama ragmen.sadece bacagimda bir iki tane ama kac kez uygulamamiz gerekiyo bunu.yani duzenli olarak yapilmasimi lazim acaba
tatlı kaşığıyla canım 3 tatlı kaşığı kahveye bir limon.. eğer çok sıvı olursa biraz daha kahve katabilirsin..
1 ayı aşkındır kullanıyordum kahve-limonu bayadırda yazmıyorum buraya.. 5 gün aksatmak zorunda kaldım, 2 gündür tekrar başladım.. ara uzun bir ara değildi ama çatlaklarda ne artma ne de açılma olmadı :) ve iyice azaldı.. arkadaşım çok azaldıklarını, yeni oluşmuş çatlak görünümünde olduğunu, tenimle aynı renge döndüğünü, yoğun olan çatlaklarımınsa çok inceldiğini, cildiminde toparlandığını söylüyor.. ve en başından beri biliyor çatlaklarımın durumunu.. onunda çok az var ama gözle bile zor görülüyor, bazı çatlaklarımın onunki gibi olduğunu söylüyor.. çok memnunum bu kürden mutlaka devam edin.. ben 1-2 haftadır nemlendiriciyi falan çok düzenli kullanamadım onlarada dikkat edildiğinde çok hızlı görebiliyorsunuz değişimi kızlarr.. arkadaşında söylediği gibi olumlu düşünmekte çok çok önemli.. bunu düşünmek çok zor çünkü herkes bunun çözümsüz olduğunu söylüyor. ama ALLAH çaresi olmayan hiç bir hastalık yaratmamış.. çatlakların neden çözümü olmasın ve çözümü neden bu kür olmasın? o kadar daraldıki çatlaklarım, devam ettikçe anlayacaksınız zaten.. hepimizin çatlakları geçecek inşaallah :)
mrb arkadaşım şimdi ben anlamadım sen tam olarak ne yapıyorsun tek tek neler yaptığını sana zahmet olmazsa yazarmısın tekrar bende ona göre başlıcam da :) şimdiden tşk ederim cnm:)
ya kızlar aklım karıştı derinleştiriyormuuuu
14 yaşındayım karnımda doğum yapmış gibi çatlaklar var utanıyorum artık kendımdenişe yarıyormu gerçekten offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?