Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba inanın yorumların hemen hemen hepsini okudum.memnun olanda var olmayanda kararsız kaldım 1 ay kullanıp sonuç alamayan var 1 hafta kullanıp sonuç alan var.yarın denemeye başlamayı düşünüyorum ama kullandığım bi krem var ne yapsam bilmiyorum.ama şöyle bişi yapıcam diz kapaklarıma ve bacaklarıma kahve uygulaycağım kalçama kremimi bakalım ne olcak o zaman farkı görürüm işte.sizede bildirrim.ayrıca ben kremimi sürdükten sonra streçliyorum vucudumu ve 2 saat bekliyorum ne faydası oluyor derseniz inceltiyor.çatlaklarımdan dolayı çok rahatsız oluyorum
özel bir krem mi kullanıyorsun yoksa nemlendirmek için mi? kahve limon yaptıktan sonra arkasından kremini sürebilirsin canım.. ayrıca insanın cildine göre tedavinin süreside değişiyor.. ben 2. haftdan sonra değişimi farketmeye başlamıştım. ama zaman içersinde, düzenli devam ettiğinde toparlandığını, inceldiğini farkediyorsun.. kolay gelsin canım..
Bence öncelikle doktorunuza danışın ve çatlak önleyici bir krem deneyin. Oluşan çatlakları doğum sonrasında diğer yöntemlerle yok etmeye çalışırsınız. Hamilelerde çatlaklar özellikle 7. aydan sonra oluşmaya başlar. Daha fazla artmadan önleminizi doktorunuzun tavsiye edeceği çatlak önleyici bir kremle önlemeye çalışın.ya tamamen etkisini gören olmamış sanırım. ama yinede bilenlere sormak istiyorum.7 aylık hamileyim şuanda karnımda bişey yok ama bacağımın üzerinde ince ince oluşmaya başladı çatlak. kırmızı . şuanda kullansam etkisini görürmüyüm baştan tedbirmi almak doğru olur. yoksa doğum sonrasınımı beklemeliyim
ya of etki göstermiyor kızlar iğrenç vucudum var bı daha asla bıkını gıymıcem
arkadaşlar ben strivectin sd kullanıyorum aşırı memnunum çatlaklarımın nerdeyse tamamı gitti gibi alt bacak ve kalça yanlarımda vardı inanın gerçekten gidiyor ben herkese söylüyorum ve tavsiye ediyorum moralim düzeldi geçen seneye kadar şort giyemiyordum bacaklarımdaki çatlaklar yüzünden gittim geçen hafta şort aldım çok mutluyum derin çizgiler gitgide incelerek görünmez hale geliyor ve 4 5 ay ara verdim hçbiri geri gelmedi kalıcı. kese yapıyorum bazen o bölgeye ya da vücut peelingi ile ovuyorum sonra sürünce kremi direkt emiyor
hadi yaaa bir deneyeyimmmbepanten merhemi denesene ben 2 gün oldu gece yatarken sürüyorum renklerinde solma var bepanten merhemin hücre yenileyici özelliği varmış
arkadaşlar ben strivectin sd kullanıyorum aşırı memnunum çatlaklarımın nerdeyse tamamı gitti gibi alt bacak ve kalça yanlarımda vardı inanın gerçekten gidiyor ben herkese söylüyorum ve tavsiye ediyorum moralim düzeldi geçen seneye kadar şort giyemiyordum bacaklarımdaki çatlaklar yüzünden gittim geçen hafta şort aldım çok mutluyum derin çizgiler gitgide incelerek görünmez hale geliyor ve 4 5 ay ara verdim hçbiri geri gelmedi kalıcı. kese yapıyorum bazen o bölgeye ya da vücut peelingi ile ovuyorum sonra sürünce kremi direkt emiyor