• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
Uyguladıktan sonra yumuşak yapıyor haklısın. Ütopik gelecek ama ben ilk başladığım hafta içinde etkilerini görmeye başlamıştım. :) "1 ay deneyip öyle karar veririm." diyordum ama gerek kalmamıştı. :D Senin de sonuçlarını bekliyorum. Umarım faydasını görürsün. :)

sağol canım :D Destek oldun seni haberdar ederim
:d

kızlar nolur bana da yardımcı olun.. bende de kilodan kaynaklı çatlaklar var kollarımda..özellikle karnımın alt kısmında kasıklara yakınn bölgede çizgi halinde sanki kesilmiş gibi orası hani çorap sıkarda kırmızı bi iz olur :( bugün bi kaşındı bi elimi attım kaşıdım az bişe ama sonra bi yanma oldu bir de bakarım kiii ne göreyim o çizgi resmen yırtılmış sanki kumaş cırt ayşe teyze olmuş gibi ve kanadı yandı sürekli..o çizginin bir kısmı yırtık gibi sanki sökülüp devamı da yırtılcakmış gibi gözüküyo..umarım anlatabilmişimdir ne yapabilirim lütfen yardımcı olun :50:

canım ben de doktora sormuştum 1 yıl önce falan bana da krem söylemişti pahalı gelmişti almamıştım ama sen aldıysan hem kahve limonu hem de o kremi kullan etkisi olur canım. bir de kırmızıysa daha çabuk sonuç alırsın.. mutlaka yaz ;)

canım verdıgı ilacı almadım cok pahalıydı söyledım baska bır ılac yazdı cnm ..devletın karsıladıgı contractubecx dye
gercı cilt kusurları sıvılceler hepsıne ii gelıyor dıye bılıyorum
cok etkısı olacagını sanmasamda kullancam
gelısme olursa yazarım buraya :))

Uyguladıktan sonra yumuşak yapıyor haklısın. Ütopik gelecek ama ben ilk başladığım hafta içinde etkilerini görmeye başlamıştım. :) "1 ay deneyip öyle karar veririm." diyordum ama gerek kalmamıştı. :D Senin de sonuçlarını bekliyorum. Umarım faydasını görürsün. :)

denedim 2 gün oldu bugün dinlenme günü kırmızı çatlakların rengi değişti soldu gibi giri oldu :D

denedim 2 gün oldu bugün dinlenme günü kırmızı çatlakların rengi değişti soldu gibi giri oldu :D

Ben yabancı sitelerden de arattım bu konuyu, belki bir şey çıkar diye... Limon suyu pek çok yerde yazıyor. Özellikle yeni oluşan çatlakları hemen solduruyormuş; ben bunun değerlendirmesini yapamıyorum tabi, çünkü benimkiler beyazlayalı yıllar oldu. Sana olan bu sanırım. İçeriğinden dolayı da ciltte toparlanma yapıyormuş. "Çatlaklar cildinizle çok daha uyumlu olacaktır." yazıyor pek çok yerde. Mademki böyle bir etkisi var, uzun süreli kullanımda da tamama yakın (ya da tamamen) yok etmemesi için bir neden görmüyorum. Bir de beyin gücü denen bir şey var; yani düşüncelerimizin bedenimiz üzerinde gerçekten çok etkisi var, bunu kanıtlayan bir sürü şey yaşadım, zaten hepimiz de yaşıyoruzdur. O yüzden eğer negatif düşünceler ya da şüphelerle yaklaşırsak bu kahve-limon olayına, zaten işe yaramaz. O yüzden olumlu ya da objektif düşünüp, uygulayıp, sonuca bakmak lazım. ;)

1 ayı aşkındır kullanıyordum kahve-limonu bayadırda yazmıyorum buraya.. 5 gün aksatmak zorunda kaldım, 2 gündür tekrar başladım.. ara uzun bir ara değildi ama çatlaklarda ne artma ne de açılma olmadı :) ve iyice azaldı.. arkadaşım çok azaldıklarını, yeni oluşmuş çatlak görünümünde olduğunu, tenimle aynı renge döndüğünü, yoğun olan çatlaklarımınsa çok inceldiğini, cildiminde toparlandığını söylüyor.. ve en başından beri biliyor çatlaklarımın durumunu.. onunda çok az var ama gözle bile zor görülüyor, bazı çatlaklarımın onunki gibi olduğunu söylüyor.. çok memnunum bu kürden mutlaka devam edin.. ben 1-2 haftadır nemlendiriciyi falan çok düzenli kullanamadım onlarada dikkat edildiğinde çok hızlı görebiliyorsunuz değişimi kızlarr.. arkadaşında söylediği gibi olumlu düşünmekte çok çok önemli.. bunu düşünmek çok zor çünkü herkes bunun çözümsüz olduğunu söylüyor. ama ALLAH çaresi olmayan hiç bir hastalık yaratmamış.. çatlakların neden çözümü olmasın ve çözümü neden bu kür olmasın? o kadar daraldıki çatlaklarım, devam ettikçe anlayacaksınız zaten.. hepimizin çatlakları geçecek inşaallah :)

ilk seferi yaptım biraz önce kızlar inşallah faydası olur elimden geldigince devam edecegim teşekkürler :54::54:

hep üşeniyorum yapmaya. evimiz buz gibi de :(((((((:84::84::84:

Canim nasi olur bilmiyorum ama burdan yollamaya calisabilirm kahveyi? Kargo getirirse yada uygun olursa?

heheheheee saol cnm ya ama mozambikteyim biraz tuzlu olur buraya kargo:(ben 2 ay sonra türkiyeye gelcemde acaba şimdi nescafeyle başlasam türkiyeye gelince tr kahvesiyle devam etsem işe yaramazmı acaba?:34:

ben 1 martta başlamıştım uygulamaya ve 1 nisanda sonuçları yazacağım demiştim, ama dün yoğunluktan yazamadım.
Öncelikle düzenli uygulama yapamadım bir çok nedenden dolayı. ve sadece karın bölgesinde uygulama yaptım. çatlaklarla ilgili farkedilebilir bir gelişme olmadı ama benim için çok önemli bir gelişme elde ettim. o da çatlaklar nedeniyle göbek bölgesi buruşuk gibi duruyordu o görüntü canımı sıkıyordu, kahve limon sayesinde gerginlik elde etmeye başladım. şimdi önceki görüntüden çok çok daha iyi bir görüntüsü var. sadece bunun için bile uygulamaya devam edecem. İnşaallah bu ay bacak bölgesindede uygulayacağım. Bakalım sonuçlar ne olacak. 1 mayısta inşaallah bir bildirim daha yapmaya çalışacağım.

kızlar çok ve güzel ilginç bi haber paylaşıcam :) 5 gün ara verdim yazmıştım ya o günden beri yine düzenli kullanıyorum kahve limonu.. nemlendirme dışında işe yaradığını düşündüğüm şeyleri yapmaya çalıştım bu kürle beraber.. spor, lifle keseleme, yediklerime dikkat etme gibi.. daha öncede yazdım ama benim parça parça çatlaklarım var.. belimin sağ kısmında, kalçamda ve kalçamın hemen altında bir de alt bacakların arka kısımlarında.. hepsinin boyutları, yılları farklı farklı.. en çok kalçamın altında vardı. en yoğun ve yıl olarak eski olan o çatlaklarımdı.. vee bu süre zarfında en hızlı iyileşen o bölge oldu. ben de inanamadım ama gerçekten o kadar az belli oluyor ki.. her yerde iyileşme oldu, kapanma oldu ama diğer bölgeler daha belli. neden en çok o bölge iyileşti bilmiyorum ama birkaç fikrim var. en çok o bölgeye masaj yapıyordum hatta son zamanlarda çok bastırarak uyguladım kürü. yoğun olduğu için de yine en çok bastırdığım yer o bölgeydi. ve spora başladım dedim ya yürüyüş ve birkaç bacak hareketi yapıyorum ve en çok kalça ve kalçanın alt kısmı çalıştı bu yüzden de olabilir.. sonuçta çoook mutluyum.. mutlaka uygulayın ve düzenli devam edin.. ve kürü bastırarak uygulayın.. yara yapacak şekilde değil ama masajdan daha sert şekilde uygulayın ve bekleyebildiğiniz kadar vücudunuzda bekleyin.. yanındada spor yapın.. gerçekten çok faydası oluyor :) :)

2 gündür limonum olmadığı için uygulayamadım :43:
Bir de ben şeyi düşündüm çatlaklar için hep kakao önerilir ya acaba kahve yerine kakao denesek daha faydalı olur mu ki:44:

o kadar zamandır takip ettiğim sitede bu süper haberi daha yeni gördüğüme inanamıyorum:1: bugünden tezi yok başlıyorum...bakalım bendeki çatlaklar da geçerse herkesinki geçer:) sonuçları yazarım kızlar... :61:

ben de iki defa dogum yapmama ragmen karnimda falan hic catlak yok.fakat bacak kisminda var biraz.yanliz ben anlamadim kahveyle limonu isitiyomuyuz:59:

Back