- 27 Şubat 2011
- 154
- 38
- 123
usanmadan tüm sayfaları okudum bu başlıktaki...lütfen en başta bu karışımı kullanmaya başlayan ve uzun süreli olarak düzenli kullananlar aldıkları sonuçları yazabilir mi? benim de bir sürü çatlağım var, e vitaminli sıkılaştırıcı vücut losyonu üzerine acnelyse ve medicassol kullanıyorum 1 aydır ve sanki pürüzsüzleşmeye başladı gibi hissediyorum cildimi, ancak bundan da fayda göremediğini yazanlar var...buna göre bırakıp kahve limona başlayabilirim ben de...bir de içten de bi şeyler yapılması gerektiğini düşünüyorum ben. bir yerde c vitamininin kollajen üretimine yardımcı olduğu için çatlaklara iyi gelebileceğini okumuştum. o yüzden kendime gnc nin 1000 mg lık c vitaminini aldım ve onuda her gün içiyorum...acaba benim gibi c vitamini deneyen de var mı?
Benim ilk düzenli kullanimimda diz kapagimda ki catlaklari %100 gecirdigini söylemistim zaten. Sonrasinda düzenli kullanamadim tabi ama düzelme saglanan; yani gecen catlaklarin geri gelmesi ya da daha da cok genislemesi ile karsilasmadim. Ki bu sürede kilo alip vermeme ragmen tenim yilmadi.
Bakin bu bir mucize degil ya da kudretli bir ilac. Herkeste de ayni etkiyi yapmadigini söylüyorum. Ama bu uygulama; onlarca para döküp caninizi yakacak onca islemlerin yaninca cok kücük bir detay. Iyi kötü herkes günde bir kere dus alabilir ve bu uygulamayi eminim ki COK ÜNLÜ bir kozmetik markasi satsa herkes kosarak gider alir bu kadar sorgulamaz ve hemen uygulardi. Yapacaginiz tek sey en kötü 2 hafta uygulamak; bunu bu kadar desmenin ya da sorgulamanin anlami yok. Artik bu tür yazilar bana cok sacma geliyor. DENEYIN YAHU DENEYIN...
ya böyle söylüyorusnz çok ümitleniyormmm yaşama sevinci geliyohırpalamak ne kelime canım elimde olsa bıçakla kazıycm çok bastırrk keseldm ondan oldu sanırım ama toparlanma war dediğin için buakşam tekrr dewam edicem,hatta çok yumuşak yapıyo ya yüzümede yapasım geldi üşenmesem heryerime sürecem
2 haftadır kahve-limonu uyguluyorum ve size söyleyeceğim tek şey: "Kızlar, kesinlikle bir deneyin." 23 yaşındayım ve benim çatlaklarım en az 10 yıllık. 2 haftada görünümlerini silikleştirmesinin yanında, daha şimdiden yok olan çatlaklarım oldu. Renkleri tenimle çok daha uyum sağladı, derinlikleri hafifledi. Üstelik bunu tek fark eden ben değilim. :) Aylar önce okumuştum bu başlığı, şimdi "Keşke o zaman başlasaymışım." diyorum. Okuyup da kararsız kalan herkese denemelerini tavsiye ediyorum. Kendimde yaşadığım gelişmeleri ilerleyen günlerde de size yazacağım.
2 haftadır ne kadar da bir yaptın canım ?
2 gün uygulayıp, 1 gün ara vererek... Çok geniş bir bölgeye uygulamadığım için, aynı yerlere birkaç kere sürme şansım da oluyor. :)
ayy canım iyice meraklandım haa hangi bölgene uyguladın?
bende bugün başlıycam hadi bakalım inşallah sonuç olumlu olur ...
Kollarıma, göğsüme, belime, göbeğime, bacağıma...Çatır çatır çatlamış gibi bir halim var Göbeğimdekiler geniş biraz, bacağımdakiler aslında çok ince ama ne kadar faydası olacağını daha iyi görebilmek için sürüyorum oraya... En çok faydayı kolumda ve göğsümde gördüm. Gerçi söylenenlere göre göbeğimdekiler de çok fark etmiş ama ordakilere dikkat etmediğim için ben bir şey diyemiyorum. Bu gidişle yaza kadar bayağı fark etmiş olacak bende :) Sende de sonuç iyi olur umarım, haberlerini bekliyorum
ya gerçekten işe yaradımı sende bende de var da çook üzülüyorum nasıl uyguluyosun bi anlatırmısın canım
Yaradı, evet. :) Kahve-limon oranını yazıldığı gibi ayarlıyorum. Su gibi olmuyor; ama sulu oluyor. Kahveyi daha bol koyup, daha yoğun kıvamlı sürdüğüm zamanlar da oldu. Ama en iyisi sulu olan gibi geliyor bana. Dairesel masajlarla sürüyorum, bastırıyorum biraz. Sonra kuruyunca, elimle kuru kahveleri döküp bir daha sürüyorum. 3-4 kere geçiyorum bir bölgenin üzerinden. 3 hafta oldu daha ama gözle görülür ve küçümsenmeyecek ölçüde fark etti. Göz yanılması falan da değil; çünkü kime gösterdiysem geçtiğini söyledi. Ne yaptığımı sorup başlayanlar bile oldu. Bence şüphe duyma, en kısa zamanda denemeye başla. Sonuçları kendin görürsün. :)
bugün yaptım başladım yani dediğin gibi uyguladım bastırdım yumuşak da olsu ayrıca :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?