Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
benimde 3. günüm bende bugün dinleniyorum ama ben memnun oldum şahsen teşekkürler canım bence arkadaşın dediği gibi bir paket kahve bir file limon gidecek en azından aldığımız kremlere göre neredeyse bedava arkadşlar bu formülü yaptıktan sonra birde ben kese yapıyorum daha da iyi geliyor..birde sabahları aç karnına nivea body dinamik sabahlar elma sirkeli suyumuda yatarken içiyorum benim çatlaklar morarmaya başladı ben ümitliyim bu işten bu arada yüze sürmek isteyen arkadşlar denemesin benim yüzümü tahriş etti ama vücutta çok etkili..ben çatlaklarımı tanımyamıyorum..birde vücudunuz yumuşacık oluyor bebek teni gibi..tekrar teşekkürler canım..

Şu bir kaç hafta çabuk geçsin istiyorum, her şey bir an önce belli olsun. Azalacak mı, bitecek mi yoksa işe yaramıcak mı:)?

ergenlikte yada kilo alıp vermekten oluşan uzun ömürlü çatlakların geçmesine yardımcı oluyorsa bu karışım..hamilelikte oluşan çatlaklarıda geçirebilir bence..
benimkiler ergenlikte oluşan beyaz çatlaklar 8 yıllıklar geçmiyeceğini biliyorum ama denemekten zarar çıkmaz..sağol lolifer.

merhaba çatlaklar :))
valla eğlenceli bi forum olmu bu bi kaç sayfa okudum yoruldum gülmekten.
bu arada ben hamileyim. çatlağım yok ama olumaması için başlamayı düşünüyorum. bi zararı olmaz değil mi?
hadi herkese ii toparlanmalar...

denemekte yarar var kesinlikle.
ama işin içine bebek girince inan yemediği şeyleri bile yiyiyor insan. tek düşündüğün o oluyo =)

bence kahveli karışımdan daha çok çatlakları önlemek için yağlardan destek al.. badem yağı fındık yağı felan bunlar çatlakları önlüyor bildiğim kadarıyla..

evet, badem, fındık, kakao, hatta bebek yağı elastikliği arttırdığı için bile yeterli imiş. ama tamamen bünye, genetik meselesi. bazen de ne yaparsan yap çatlıyomuşsun. bakalım göreceğiz. en az hasarla atlatmak umudumuz..

evet kızlar siftafı ben yaptım sizdende bekliyorum nenimkiler 4 senelik çatlak doğumdan kalma bakalım ne faydası olacak hep birlikte göreceğiz bu arada bugün 4 üncü günüm 3 kere uyguladım resimleri bekliyoruz benimde olmayacak biryerimdi ama yakından çekince neresi olduğu bellibile olmuyo hadi kızlar cesaret hep birlikte kurtulacağız bu meretten:içelim:

ayy çok heycanlıyım şimdi gitip 3 üncü uygulamı yapıcam inançlıyım kurtulucam bu çatlaklardan çatlaklara ölümmmm:sm_cool:

inşallahh hepimiz kurtulucazzzz:) ben artik benim catlaklarimdan cok sizin catlaklarinizin gecmesini daha cok arzu eder oldum vallaaa

:
inşallahh hepimiz kurtulucazzzz:) ben artik benim catlaklarimdan cok sizin catlaklarinizin gecmesini daha cok arzu eder oldum vallaaa

hele bi olma bu kadar insanı gaza getir tarifleri ver.. ben de olsam kendimden çok onların iyi olmasını isterim sırnaşık şey:dance::sm_cool:a.s.
şaka bi yana. ha gayret kızlar!!!!

yaa kızlar akşam akşam oda lambasında çekilmiyo, fotoğraf makinesinin gölgesi düşüyo bir beceremedim çektiklerimde de çok belli olmadı, yine de koyucam ama nasıl:sm_confused:

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

ama bu resim de çok çıkmadı, emin olabilirsiniz.
ama keşke ilk hali elimde olsa o zaman anlardınız daha iyi farkı
sildiğim yerde de elim var:) bacağımı gerip çektim fotğrafı daha net görünsn diye

ayy bende koyucam ama benim çatlaklar lamba ışığında belli olmuyor nedense ..gün ışığında kabak..
Sabahı bekleyim..sizde görün ağlayın üzülün...

kıım uyusun 4.uygulamamı yapıcam.... yılmak yok.. devam.

bı hafta ara verıyorum cıddı anlamda soyuluyorum cunku cok canım yanıyo

ama işe yarayı kesınlıkle 1 haftayı bıtırdım ben anneme her banyodan sonra gosterıyorum kesınlıkle o beyaz catlakların eni mesela yarım santim kadardı sımdı kalem cızgısı kadar enı sankı 1 mm falan gıbı oldu
1 hafta sonra devam edıcem aynen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…