Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

Canim yazini okudum cok dikkatimi cekti. Mutlaka deneyecegim. ninene sorsana cocuk olmaside bir sey biliyormu???

bugün ilk kez yaptım ve cildim yumuşacık oldu.. çatlaklar geçer mi bilmem ama geçsede heralde baya bi ayımı alır hemen sonuç beklemiyorum naniknanik bu arada okadar soru var ki bence sen direk nineyi üye yap :roflol:

kizlar buyukannemin hepinize selami var:) selulitleri sordum onu bilmiyormus kendisinde hic yokta:))) onun haricindevcatlaklari yirtik yirtik olanlar icinde bu kahve karisimi kesinlikle iyi gelirmis ama belli belirsiz izler kalirmis. Ama catlaklari hafif yani sık sık olabilir ama yirtik olmatanlarin ki gecer diyo ve babaannem catlaklari bittikten sonra dahi uygulamis olusumunu da engeller diye

Bu arada bu uygulamayi yapan arkadaslar ben son gunlerde cok bastira bastira bakmaya basladim boyle yikadiktan sonra bile kipkirmizi kaliyorlar

Bu arada gogusumde olan catlaklarda sunu gozledim diyelim ki uzun bir catlak mesela bas kismi biraz daralmis orta kisimlarinda kimi yerlerde daralma kimi yerlerinde de solmalar var ama artik benim 3 haftam kizlar

Bir kac arkadasimiz duzenli yapamadigindan bahsetmis ama kizlar buyukannem ustune basa basa 2 gun yap 1 gun dinlen baska turlu olmaz diye. Gerci mutlaka duzenli yapilmasa da etkilerini gurursunz ama uzun vadedeeee

Yani kizlar utanmasam hepinize yalvaricm en azindan bir ay duzenli kullanin diye kendimde buyukannemde gordum valla geciyor:)

lolifercim senı sorularımla bunaltmak ıstemıyorum canım ama merak iste 15 yıllık catlaklara etkı edermı dedıgın gıbı hıc kacamaksız 2 gun yapıp bı gun ara verıyorum bı haftayı bıtırdım emınım etkılıyo ama ızı kalıcak mı bunların yoksa cok sey mı umuyorum tamamen gecebılır dıye dusunutyıorum

deneyelim bakalm.. kahve erimeyince peeling etkisi gösterecek yumuşacık etcek tabi .. ne varsa eskilerde var herşeyi dogal yoldan çözümlüyorlar bakalım sonuçları yazarımkaydirigubbakcemile5

Kızlar benim daha ikinci uygulamam bir haftadırda medecassol la aneskal ismini yanlış yazmış olabilirim onlarında etkisi varmı bilemiyorum ama her denediğimi onaylattığım fark olup olmadığını sorduğum arkadaşım gözle görülür bir fark olduğunu söyledi çok mutlu oldum devam edicem gelişme olursa onlarıda anlatırım inşallah bu sefer kurtulucam bu çatlalardan bice konuyu açan arkadaşa bir sorum olacak acaba tercih ettiği özel bir marka varmı onunda etkisi olabilir belki

Hayir kizlar tercih ettigim bir marka yok markette karsima cikan Ilk kahve paketini aldim.
Ya bu arada ben daha 19 yasindaym hani benim cildimin kendini toparlamasi belki daha kisa suruyordur ama eminimki hepimizde er ya da gec ise yarayacak

Bu arada iyi ki cep telefonumdn internete girebiliyorum, sorularinizn hepsine elimdn geldigince yanit vermeye calisiyorum "kusura bakma cok soru sorduk" diye caninizi sıkmaniza gerek yok ben bu bilgiyi sizlerle isinize yarasn diye paylastim devamini da elbette ki getirmeliyim:)

Ben çok sevdim kahve limon işini:))Yılmadan usanmadan 3 ay devam etmeyi düşünüyorum:)))
Kendime böyle bir süre verdim,bakalım sonuç ne olacak...Büyükannenin çatlağı ne durumdayken sürmüştü acaba??
Mesela ilk çatladığında kırmızı-mor oluyor....
Üzerinden yıllar geçince soluyor.....

valla kızlar büyükannem morunu kırmızısını bilmez herhalde:) ama sonuçta kaç doğum yapmış illa beyaz çatlakları da vardır. hemen ardından yaptığını sanmıyorum, bence bütün doğumlarından sonra yapmıştır. ama bence çatlakların bir kaç sene olması sonuç alınamayacağı anlamına gelmememli, sadece süresi daha uzun olur. bakalım kızlar bir kaç hafta yapın da sonunda incelmeler illa ki görrürsünüz.

ben de dün ilk denemeyei yaptım haydi bismillah henüz yeni doğum yaptım 36 günlüğüz etki eder diye düşünüyorum..canım bu arada hazırladığım karışım tek sefer için fazla geldi acaba saklayıp ertesi güne kullansam etkisini yitirir mi

açıklamaların için teşekkürler sonuçta hepimiz aynı dertten muzdaribiza.s.

heyyyyyyoooooooooooooooooo bu br ruyaaaa olmalı hemen denıcemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..nutella aşkınaaa inş işe yararrkaydirigubbakcemile3

AYY BENDE DENİYCEM YA ÇOK HEYECANLANDIMMMMMMMsüprizzzzz:Saruboceq::sm_cool:
ŞU SORUYA OKUDUM OKUDUM CVP BULAMADIM YA YAPTIĞIMIZ KARIŞIM ARTARSA NE YAPALIM YA SAKLAYALIMMI ATALIMMI BİLEMEDM BEN???:uhm::uhm:

kızlar bende 2 haftadır madecassol ve acnelyse deniyorum.. pul pul olmaya başladı cildim. ama bu da aklıma yattı. çok da heyecanlandım. bikaçgün içinde bende başlıcam inşş. acaba ikisi birden zarar verirmi lolifer??kafamçokkarıştı

ya biride düzenli kullansın
birede çıksın accuk resim çeksin
kullanmadan önceki resmiini ve her haftasında resim çeksin koysun yaaa

lütfennn inanın resimli görmek daha uygun olur beee
yeni başlayacak arkadaşlar dan bir gönüllü
ilk önce çatlaklı bölgenin resimini çeksin bi kısmını
sonra haftasında 2.haftasında ve 3.haft. resmini koysun
gönlüm kanaat etmiyor yoksa!

Kizlr karisimi her gun taze yapmakta fayda var, eger ki karisim cok gelirse catlaklarinizn cok oldugu bolgelere bir kez daha donup surun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…