Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
Ama cevp vermn gerekiyor:) ilk zamanlar benim de diz kapaklarim cok soyulmustu onlar tamamn gecti ama diger bolgelerim de soyulma gozleyemedim net olarak. Acaba senin ki da sadece limon kahve mi yoksa baska bir seyler kullandin mi

Ben herkesin ki soyulsun diye cildinizi kazir gibi yedirin diyordum, ama soyulma oyle saniyorum ki cildimizin keyfine kalmis:)

Eger ki kahve limon a karsi herhangi bir alerjin yoksa devm etmelisin

Benim ikinci haftam,nedense umutsuz değilim,sevdim bu işikaydirigubbakcemile3
Hatta haftaya tatile çıkıyoruz İnşallah...Orayadamı götürsemsırnaşık şey:roflol::roflol:
Psikolojikmi yoksa gerçekten öylemi bilemiyorum ama sanki olumlu bir gelişme,bir toparlanma var gibi...Ben faydasını göreceğimizi umut ediyorummmalkisalkisalkisalkisalkisalkis

yok canım madecassol ve acnelyse de kullandım agır geldı hepsı bırlıkte

Ayrıcada büyükanne 4 tane doğum yapmış ve mutlaka çatlakları olduğu için bu karışımı kullanmış...Yani tecrübe edilmiş, arkadaşımız büyükannesinde çatlak olmadığını görmüş eeeeee daha ne olsun arkadaşlar....

barisveben valla heyecanlandirdin beni, bir hafta icerisinde sonus alip tarihe gececektin:))

Valla kizlar devm,83papatya tatile gotur sen kahveni limonunuuuuu:)

kızlarrrr bişeyy sorcammm benimde bgn ikinci günümmm birasdann kahve limon yapıcamm yinee amaa siz bunu yaptıktan sonra nemlendirici sürüomusunuz yaa yanii sürmemekmi gerekio soyulması için anlayamadımm:S

tatlim kahve ile soyulmaktn kastimiz uygulamayi yaptktan sonra degil uygulamayi yaparken aticaksin P' deriyi, sonrasinda nemlendiricini sur ama az sur. Tenin o nemlendiriciyi emicek diye yorulmasin yani

offf kızlar ama ben hiç soyulmuyorum bugün dördüncü uygulamam olacak üstelik madecassol ve acnelyse de devam ediyorum soyulmıcakmıyım soyulmıcaksam geçmicekmi ....:1no2:

teşekür ederim arkadaşım bizimle paylaştıgın için bende etkisini cok cabuk gösterdi 4 defa yaptım inanılmaz rengi acıldı üzerinede limon yağı sürüyorum banyodan sonra allah razı olsun büyükannenden ömrü uzun olsun

bende deneyeceğim hatta bir arkadaşıma da söyledim o da başlayacak yapmaya...
ama benim bir korkum var limon suyu yakmaz mı çatlakları yırtıkları...

inanmıyorum yaaa resimler bile paylaşılmaya başlanmış:1shok:
ben daha bir kere uygulayabildimsenağlamasenağlamasenağlama
yarın başlayacağım da kızlar bişiye karar veremedim yardım edina.s
bir grup ,nsan diyorki sabah metabolizma daha hızlı çalışır ne yaparsanız işe yarar
bir kısmıda diyorki gece 23.00 03.00 arası vucud kendini yeniler.
hangi vakitte daha iyi sonuç alırım acep fikri olan var mı???

çatlaklar çıktı meydaneee hepsi ybirbirinden şahaneee:roflol::roflol::roflol:
kıslar çekme şansımolsa inanın koyardım resmii..
hepinizinki solda sıfır kalır inanın bana

Bende denicem kızlar
umarım işe yarar yaa.
ha benim çatlaklar popoda maalesef çekip koyamam.:dilcikar:
lütfen ısrar etmeyin. :roflol:

bende deneyeyim bakalım..
ama devamlı nasıl olur bilmem..bi de kokusu ya..
bi kere peeling amaçlı telvesini elime sürmüştüm günlerce çıkmadı elimden..
benimde kalçama doğru hamilelik çatlaklrım var...

kızlar hangi saat uygunsanız o saat yapın. 23den sonra boum 24 de yatıyorum yani hiç aksatma gibi bir imkanım yok. düzeninizi bozmucak bir zaman dilimi belirleyinn

kızlar ilk zamanlr bende tam beceremediğim için buram buram kahve kokuyormuşum gibi geliyordu, ama iyice yıkarsanız öyle bir şeyle karşılaşmazsınızalkisalkisalkis. Ama diyelim ki çok kahve kokusu geliyorsa o karışımı yaptıktan sonra ben vücut şampuanlarıyla lifliyorum kendimi. olmadı kolonyalanınhihoyyythihoyyyt
ayrıca el ile vücut farklıdır tatlım. kokularımızı bile boynumuza bileklerimize süreriz uzun süre kalıcı olsun diye de , bir hafta kokusu çıkmayan kahvede ilkginçmiş yani:sm_confused:

:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

yaa hep büyükanneme teşekkür, azıcık bende istiyorum yaaaa:) elçiye de zeval olsun biraz:) bu karışım işe yaramazsa bana çemkiriyorsunuz ama di mi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…