• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
kızlar bugun bende başladım bence işe yarıcak sankı cılt rengınde acılma oluyo yumusacık oldu bacaklarım tamamen gecırmesede goruntede bıraz duzelme olsun yeter bunada razıyım:dance:hihoyyyt

13 sayfayıda okudum-tatlicadiarzu- ben doğum fln yapmadığım çin çatlaklarım yok ama selülitlerim var bol miktarda acaba bu kahve-limon selülitede iyi gelirmi acaba,birde 2.sorum lekelere iyi geliyo diyenler var,yüzümdeki güneş lekelerine uygulasam nasıl olur acaba?????? bi fikri olan varmı:utangac:

4.günü kaçırdım!!!.. yatılı misafirim vardı duşa giremedim. bide elimde kahve limonla banyoya girmeye utandım evimizin mimarisi gizli gizli girmemi de engelledi:1no2: neyse çok üzülmeyeyim... kurtuluş çabalarına devam

ÇATLAKLARDAN KURTULMA GÜNLÜĞÜ
5.GÜN 21.25

Bir önceki uygulamadan beri cildim güzel.. kıllarım çıkarken eskiden pütür pütür olurdu bu sefer daha az pütürlü.. hala kıl pütürü var :bbo: nefret ederim ıyykk...

karışım sürüldü masaj yapıldı.

Çatlaklardaki değişikliği ben anlamıyorum bir hafta geçsin eşime sorucam değişiklik varsa o farkeder bide insan psikolojik olarak değişmiş gibi görüyor.... Tarafsız biri gerek.

epilasyon yapmadan öncede ovalamak lazım kılların deri altından çıkmasını hızlandırıyor gibi geldi. yarın belli olur şimdilik çok kısa tüyler... yeni bir yararını bulmuş olabilirim hadi bakalım :lepi:

SONUÇ;
Çatlaklarda net bir değişiklik yok.
Cilt pürüzsüz.
Deri altında kalan kılların çıkmasına yardımcı olabileceği yönünde bir ışık var. :dance:

Kizlar ben ikinci haftamn sonuna dogru fark ettim biraz sabir :) ben catlaklarimi valla erkek kardesime duzenli soruyorum objektif bir goz onemli:)

Son düzenleme:
E biz boşuna veriyoruz demekki tomar tomar çatlak kremine bilmem neye para
Ya şu güne kadar nerdeydi senin babannen arkadaşım
Deniycem bende..

kızlar bende 2 haftadır madecassol ve acnelyse deniyorum.. pul pul olmaya başladı cildim. ama bu da aklıma yattı. çok da heyecanlandım. bikaçgün içinde bende başlıcam inşş. acaba ikisi birden zarar verirmi lolifer??kafamçokkarıştı

Tatlim ben birden fazla seyin kullanilmasi taraftari degilm, daha once de soyledigim gibi bu yontemde ki amacimiz ufak bir mudahale uygulayip sonrasinda cildimizi kendi haline birakmak ve cildimizi dinlendirip ona kendini yenileme sansi vermek. Ben kullandigim butun yaglari biraktm, oyle cok yogun kremde surmuyorum.Eskiden maksimum 1,5 hafta yeten kremim nerdeyse 3 hafta da yarilayamadim bile

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5

merhaba lolifer.profil eski mesajlarından anladığım kadarıyla başka yöntemlerde denemişsin ve memnun kaldığında olmuş.çatlaklarda belli belirsizmiş.ayrıca dogumda yapmamışsın ve çok güvenerek bu yöntemden bahsediyorsun.denenmesi konusunda olumlu sonuç alınacagındanda eminsin.bende uygulamaya başladım ve dördüncü gündeyim.yumuşaklık konusunda bi problem yok ama bizim gibi doğum yapmış insanların çatlaklarıyla seninkide bir değilir sanırım.inşallah bu güvenimiz boşa çıkmaz ve buralardan kaybolmassın umarım.bu mesajıda terslik olsun diye yazmadım sadece paylaşmak istedim.umarım sonuç sevindirici olur.

tatlim kaybolmam merak etme:) evet catlaklarim belli belirszdi ama benimkler hic durmadan devam ettiler, yani kucuk kucuk popomda vardi yavas yavas kalcalarima ilerleyip durdular. Gogsumun sadece dkolte kismnda vardi o kadar kullanmama ragmen diger yerleri de catladi ve uzunluklari gittikce buyuyordu. Tabi benimkiler sizin kadr derin olmayabilir, uzerinden cok sure gecmedigi icin bende iyilesme sureci daha erken bas gosteriyor olabilir. Ama ben yurektn soyluyorum kizlar sakin birakmayin, mutlaka ise yarar:)

1) Dedigim gibi 2 gun yapip bir gun dinlenme kuralina uymuyorsaniz
2) Bayat ya da bir onceki gunden kalmis karisimi kullaniyorsaniz
3) Karisim da normal limon yerine hazir limon suyu kullaniyorsaniz
4) Karisimin icine benim dediklerimden baska yag vs tarzi seyler koyuyosaniz...

Karsima gecip ise yaramiyor demk biraz AYIP olmuyor mu?

Karsima gecip bu ise yaramiyo demek biraz AYIP OLUR kizlar

Ayrica inamiyorsaniz yapmayin, hem catlaklarimi

benim bugün 3. günüm bakalım gittiği yere kadar devam edicem... ya zaten kremlere falan okadar para verdik onlar bile şu çatlaklardan kurtaramadı bizi.. kahve ve limondan umutluyum ama hemen geçmesini beklememiz yanlış olur bence uzun süre devam etmemiz lazım etkisini birazda olsa görebilmemiz için...ama biz çatlaklarımızdan öylesine bıkmışızki ilk denememizde hemen değişiklik görmek istiyoruz aayy biraz sabredebilsek :))))

sağol canım cewap verdiğin için.. ben biraz daha kremlere dewam edeyim.. olmazsa kremleri bırakır kahwe limona dewam ederim.. görüşmek üzere kızlar.. sonuçlarınızı yazın canlarımkaydirigubbakcemile3

arkadaşlar yeni üye oldum ve resim eklemek istiyorum nasıl ekleneceğini bilmiyorum yardımcı olurmusunuz gelişmeleri beraber takip edelim istiyorumda

arkadaşlar yeni üye oldum ve resim eklemek istiyorum nasıl ekleneceğini bilmiyorum yardımcı olurmusunuz gelişmeleri beraber takip edelim istiyorumda

ImageShack® - Image Hosting bu adrese girip browse yazan yeri tıklayıp eklemek istediğiniz resmi seçiyosunuz sonra start uploat yazan yeri tıklıyosunuz yükleme başlıyo sonra linkler çıkıyo çıkan linklerden yanında parantez içinde ( 1 ) yazanı kopyala yapıştır yapıp mesajınıza ekliyosunuz ..

yaf biri şu foto işini koysun yaaaa
çatlak bölgenin fotosunu ekleyin kızlar
sonra ilk hafta ikinci hafta fotoları.
ay imkanım olsa ben koycam..
gerçi ben koyarsam topicte kimse kalmaz korkudan :)

Tatlim ben birden fazla seyin kullanilmasi taraftari degilm, daha once de soyledigim gibi bu yontemde ki amacimiz ufak bir mudahale uygulayip sonrasinda cildimizi kendi haline birakmak ve cildimizi dinlendirip ona kendini yenileme sansi vermek. Ben kullandigim butun yaglari biraktm, oyle cok yogun kremde surmuyorum.Eskiden maksimum 1,5 hafta yeten kremim nerdeyse 3 hafta da yarilayamadim bile

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5

acnelyse soyucu bi krem belki kahve ve limonla yakabilir, hatta yakar yani. sakıncalı 2sini birlikte kullanmak. Bence(adını hatırllıamicam kusura bakma arkadaşım) sen önce tedavini dene, sonuç alamazsan kahve limona geçersin. Ya da tam tersi ama 2 sini bir arada götürme bence.
Ben de diorum ki bildiğimiz bephantene var ya, onun plus ya da krem olanıyla ya da ampuluyle kahve-limon arasında kalan 1 er boş günde masaj yapsak. kahve limon peeling yaparken bephantene onarımı hızlandırır ve nemlendirir. kimileri bephantene in tüylendirdiğinden şikayet etmekte ama limon da tüy köklerini zayıflattığı için tüylenme gibi bir risk de olmaz böylecehihoyyyt 1-2 güne başlarım ben de, sonuçları yazarım arkadaşlar.
Kolay gelsin, teşekkürler lolifera.s.

Son düzenleme:
1) Dedigim gibi 2 gun yapip bir gun dinlenme kuralina uymuyorsaniz
2) Bayat ya da bir onceki gunden kalmis karisimi kullaniyorsaniz
3) Karisim da normal limon yerine hazir limon suyu kullaniyorsaniz
4) Karisimin icine benim dediklerimden baska yag vs tarzi seyler koyuyosaniz...

Karsima gecip ise yaramiyor demk biraz AYIP olmuyor mu?

Karsima gecip bu ise yaramiyo demek biraz AYIP OLUR kizlar

Ayrica inamiyorsaniz yapmayin, hem catlaklarimi

bu güne kadar bir çok şey yaptık ve sonuç alamadık ben karboksi terapi yeptırdım yıllarca okumuş dr bana garanti iyileşecek demişti hiçbirşey olmadı.. ne kremler ne ilaçlar denedik onlarda bişey yapmadı....

Şimdi lolifere kahve-limon işe yaramıyor diye yüklenmek bana haksızlık gibi geliyor...
yapmamız için bizi kimse zorlamıyor üstüne bişey vermiyoruz.... :mymeka: kızcağız sadece kendinde işe yaradığı şeyi bize önerdi.

tamam çok idaalı konuşuyor ama daha 19 yaşında heyecenlı olması normal ayrıca onda %100 yaramış olabilir.. bizim ciltler biraz daha yaşlı senağlama olmayabilir bu yüzden kimseyi suçlayamam... en azından ben yaparken bile eğleniyorum...

ümit fakirin ekmeğidir öğle değilmi... hala ümidim var benim..:Saruboceq: :Saruboceq:

olmazsa da olmaz ne var yani ne kaybederim..???:sm_confused:

altı ucu bi kutu kahve birazda limon :1hug::1hug:
Gerilmeye değmez....:enbuyukkk:

Back