Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
ayhhh ben yakışıklı karşı komşumdan 3 tatlı kaşığı kahve istemeye gidiyorum kızlar

sonuçlar haber edeceğim. çok heyecanlııııı:18:

herkese slm,
sanırım bu konunun en uzun takipcilerindenim baya uzun zamandır giremedim ama arada takip etmeyi sürdürdüm ,ilk uygulamamdan beri baya zaman geçti belkide 1,5 yıl olmuştur tabi bu kadar zaman düzenli yapamadım ilk başlarda dikkat etmeye çalıştıysamda zahmetli bi iş sonuçda düzenli yapılması zor her neyse sonuçlara gelelim ama tekrar edeyim son zamanlarda belki bırakın haftayı ayda anca 2 kez yaptığım oldu,ben oldukca memnunum bu karışımdan oldukca ilerleme var bu kadarını bende beklemiyodum,ayrıcada benim çatlaklarım hızlı büyümeden oluşmuşlardı ve 13-14 yıllık baya kötü haldeydiler ama çok kalın değillerdi ve hemen hemen heryerimde var, eskisine göre ciddi silikleşmeler var ve de en önemli etkisi daralma var incelme var, şu an tamamen geçti diyebileceğim bi yer yok düzenli yapılsa geçermiydi bilmiyorum devam edebildiğim kadar edicem zaten, bide cildimi nemli tutmaya çalıştım ama acıkcası ben yağlardan bi fayda görmedim normal kremler kullanıyorum nemlendirici olarak
katıldığım olumsuz eleştirileride belirteyim cidden çatlakları belirgin hale getirdiği doğru zamanla silikleşseler de ben yapmaya başladıkdan sonra hiç farkında olmadığım yerlerde de olduklarını gördüm ince ince de olsalar kahve karışımını deneyene kadar orda olduklarının farkında değildim o yüzden bende başlarda endişelendim ama genede devam ettim ,böyle bi etkiside var sanki biraz daha ortaya çıkarıyo gibi bu da aklınızda olsun şimdilik aklıma gelenler bunlar
yinede ben denemeye değer diyorum

Ben perfect body almıştım oriflame'in. Daha önce selülit kremi kullanıyodum karnımda, çatlakların görünümünü azaltmıştı. Bu karışımı kremden sonra deniycem ve işe yaramasına çok sevindim. Tamamen geçiriyorsa hele süper :)

Yeniden merhaba demek istiyorum öncelikle. Bu siteye kesin bir sekilde bir daha yazmayacagimi söylemistim fakat dayanamadim. Son 2 aydir cok düzenli bir sekilde kullaniyorum. Sol ic bacagimda yeni yeni olusan catlaklar varmis; 2 ay önce fark ettigim su anda %90 kayboldular. Sag bacagimda nerdeyse hic kalmadi ama kac senedir deniyorum bir bacagimda etki yaparken diger bacagim inatla direniyor sanki. Ama sonuclarindan ben memnunum. Dizlerimdekiler yeniden ortaya cikmislardi artik onlar 0. Yani piyasada hic yoklar.
Bu arada kahve kokusu artik rahatsiz edici boyutlara ulasti benim icin; o yüzden icine lavanta ya da gül yagi ekliyorum. O zaman tenime daha fazla nüfuz ediyor gibi geliyor.
Umarim benimla ayni mutlulugu paylasan arkadaslarim vardir
:79::80::89::90::92:

benim de çok azaldı ve inceldiler :) 1.5 aydır yapıyorum çok fark var. umarım tamamen geçer :) tekrar yazmana sevindim lolifer :)

Ben de sanırım 2 hafta önce başlayacağım demiştim. Dediğim gün yapamadım ama o akşam duş alırken ponza taşı elimdeydi ve topuklarımdan hızımı alamayıp çatlaklarımı da taşladım. Biraz abartmışm sanırım sonra kızarık oldu ve inanamayacaksınız sadece çatlak izlerimin üzeri kabuk bağladı. Bugün kabuklarım geçti ve mucize kabukların geçtiği yerlerde hiç çatlak kalmadı... yeniden yapılandı sanırım cildim. Benim sadece sağ basen bölgemde beyaz çatlaklarım vardı. taşlama işlemini çatlaklarımın heryerine yapmamışım,yapmadığım yerdekiler duruyor:) bu günlerde onları da yok edicem....
ponza taşı sen nelere kadirsin.....

tam kahveli yöntemi deneyecktim ki bu yazıyı gördüm bi deneyeyim geçirmese bile kolay

tam kahveli yöntemi deneyecktim ki bu yazıyı gördüm bi deneyeyim geçirmese bile kolay

böyle bişey söz konusu bile olamaz çünkü çatlak dış deride değil içerideüstünden deri geçiyor zaten öyle sedef gibi durmasının nedeni de bu.önce çatlak oluşumunun tıbbi açıklamalarını okumanı ve böyle kulaktan dolma şeylerle cildini mahvetmemeni tavsiye ederim.kahve limon sonuçta cildine zarar vermez aksine peeling görevini üstlenir ölü deriyi atıp cildin yumuşamasını sağlar yani bunu yapmanda bir sakınca yok ama tutupta ponzo taşını vücuduna bastıra bastıra sürtme sakın.cildini tahriş etmekten başka bişeye yaramıcaktır inan

aydınlattığın için teşekkür ederim:)çatlak konusunu çok araştırdım ama net bir çözüm yok görünüyor.ama ben çözümsüz bir sorun olacağına inanmadığımdan okuduğum yöntemlerden çok absürd olmayanlarını denemeye çalışıyorum mantıklı gelmese bile.çünkü bazı şeyler ters mantıklada çözülebiliyor..ponza taşı kulağıma hoş geldi ama taşı elime alınca uygulayamayacağımı anladım

canım senin çatlakların çok eski mi yoksa yenimi bende kullanmayı düşünüyorum benimkiler 6 yıllık

canım yeni olanlarda var 4-5 yıllık olanlarda var.. ve hepsinde iyileşme oldu. yeni olanlar tabiki daha iyi durumda ama 4-5 yıllık çatlaklarımda da büyük oranda düzleşme var. bu aralar aksattım yapamıyorum o yüzden yazmıyordum ama canım kesinlikle dene. çatlaklarına korkmadan bakabiliceksin 1.5 aylık kullanımda söyleyebiliyorum bunu. tamamen geçen yok ama çok daraldılar ve renkleri silikleşti. o sedefli renkleri kayboldu. hemen başla canım.. çatlaksız günlere :)

canım senin çatlakların çok eski mi yoksa yenimi bende kullanmayı düşünüyorum benimkiler 6 yıllık

düzleşme yazmışım düzelme olacaktı bir de karışımı yaptıktan sonra yağ sürersen daha etkili oluyor.. ben öyle yapıyorum canım. sanki iyileşme süresi kısalıyor.. gelişmeleri bekliyorum canım..

arkadasa katiliyorum gercekdende düzelme var benim catlaklarimdada tam ollarak geciremesemde simdilik inatla devam ediyorum bütün günümün 15 dakikasini vermisim cokmu bu catlaklar icin bazi yerlerde kücülme bazi yerlerde siliklesme var kizlar ve o girintili cikintili hissi dahada az hissediyorum cildimin üzerinden elimle gecerken :84:acaba tedaviyi hizlandirmak icin kahve limondan sonra ne sürebilirim

kakao yağı kullanabilirsin.

gerçekten inanamdım. İlk uyguladığımda bile çok farketmişti ve inanmayarak yapmıştım hem de.
Sadece 3 kez uyguladım, renkleri çok beyazlaştı ama derinliği çok azaldı ve dokununca normal cilt dokusu gibi hissediliyor artık. Çok ciddi fark var. Bahsettiklerimden bir kısmı 17 senelik çatlak (boy uzaması zamanından) bir kısmı 10 yıllık( doğum sonrası).
ben ısararla devam edeceğim.

Şunu da eklemem lazım. İlk uygulamadan bir gün önce dermaroller yapmıştım çatlaklara. Sanırım bu, limon ve kahve karışımının daha derine inmesini sağladı.
İşlemden sonra medicassol sürmeye başladım üçüncü uygulamamla birlikte. Kese, kabak lifi, at kılı fırça veya ponza taşıyla çok hafif bir masaj kan dolaşımını artırıp derinin daha aktif olmasını sağlıyor sanki.

Arayıp anlatmadığım kimse kalmadı bu mucizeyi. Sitri vectin bile kullanmıştım, bi lokma iyileşmişlerdi. Onun dışında hiçbir üründen bu kadar fayda görmedim. Paylaşan arkadaşa teşekkür ediyorum. Denemekten zarar gelmez. Ponza ya da dermarollerdan sonra çok yanıyor ama gözümden yaş geliyor nerdeyse. demedi demeyin :)

kakao yağı demişler ablam doğumunda kullandı memnundu, ben kantaron ve at kestanesi yağı kullanıyorum.. etkili oluyorlar.. ben memnunum.. kullanabilirsin canım.

kantaron ve at kestanesi yağınin faydalarini cogu yerde okumusdum denemek isterim annem türkiyeye gittiginde hemen siparis verecegim getirsin gelirken burda olumlu cevaplar okudukca dahada motive oluyorum iki gündür gene üseniyordum yapmaya neyse uyumadan yapim bari

merhaba kızlar;
çatlaklar için limon kahve karışımından bahsetmişsiniz ama nasıl hazırlanıyor?sadece ikisinimi koyuyoyruz.ne ölçüde koymamız lazım ve nasıl uyguluyoruz?ne sıklıkla uygulamamız gerekiyor.
bi açıklayiverseniz:))yorumlar çok iyi, ben de denemek istiyorum!!!

canım 3 tatlı kaşığı kahveye bir limonu sıkıp karıştırıyorsun. sonra banyoda masaj yapıp yediriyorsun. bekleyebildiğin kadar bekliyorsun. sonra ılık ya da soğuk suyla duruluyorsun. 2 gün yapıp bir gün dinlendiriyorsun. bu kadar işte :) düzenli devam ettiğinde düzeldiğini göreceksin.. kolay gelsin canım..

ayyyyyy çok heveslendim ya... şu kilolar yokmu , al ver mahvediyor insanı ya.. off zayıf olmak güzel güzel bacaklarım olsun istiyorum yaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…