Geçenlerde ananemin yanında soyunuyordum, vücudumda ki çatlakları görünce şok oldu büyükannem. Kızım sen genç kız olucaksın biraz bak kendine bunlar ne dedi.:1no2: Güldüm tabi büyükanne dedim onlar geçmiyor ki, sende yok mu dedim. O da 4 çocuk doğurmuş bir kadın olarak bana karnını gösterdi bak bakalım görebilecek misn dedi.kaydirigubbakcemileHiç bir şey yoktu. Çok şaşırdım dedim nasıl yani senin vücudun hiç mi çatlamadı dedim. o da ohooo harita gibiydi vessalam dedi. e dedim peki nasıl geçirdin.Yaptığı tek şey limonla kahve karışımını vücuduna masaj yaparak yedirmekmiş. tabi yaşıyla beraber görünümünün de kaybolduğunu düşünsem de en azından ince çizikler olması gerekir diye düşünüyordum ama onlar bile yoktu. şok şaşırdım aslında biraz da inanmadım hatta buraya da yazdım deneyen var mı boşuna uğraşmayayım diye. 2 haftadır yapıyorum ve sonuç inanılmaz:)
göğüsümde ve kalçalarımda derin olan çatlaklar incelmeye başladılar bile. delikafadulden
diz kapağımda ki ince çatlaklarsa bakın %100 diyorum tamamen yok oldular, yook oldular
:lepi:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
geçmiş olsun canım.. umarım hepimiz bir an önce kurtuluruz çatlaklardan.. bence şuan için en çabuk etki eden kahve limon karışımı.. 3. haftamda gözle görülür fark oluşmuştu.. ve arkadaşıma da gösteriyorum sürekli, o da farkediyor.. düzenli kullanımda iyileştiğini görüyorsun.. bu karışımı uyguladıktan sonra yağ kullanmanı tavsiye ederim iyileşme süresi çok daha kısalıyor.. kolay gelsin.. çatlaksız günlere..
Geçenlerde ananemin yanında soyunuyordum, vücudumda ki çatlakları görünce şok oldu büyükannem. Kızım sen genç kız olucaksın biraz bak kendine bunlar ne dedi.:1no2: Güldüm tabi büyükanne dedim onlar geçmiyor ki, sende yok mu dedim. O da 4 çocuk doğurmuş bir kadın olarak bana karnını gösterdi bak bakalım görebilecek misn dedi.kaydirigubbakcemileHiç bir şey yoktu. Çok şaşırdım dedim nasıl yani senin vücudun hiç mi çatlamadı dedim. o da ohooo harita gibiydi vessalam dedi. e dedim peki nasıl geçirdin.Yaptığı tek şey limonla kahve karışımını vücuduna masaj yaparak yedirmekmiş. tabi yaşıyla beraber görünümünün de kaybolduğunu düşünsem de en azından ince çizikler olması gerekir diye düşünüyordum ama onlar bile yoktu. şok şaşırdım aslında biraz da inanmadım hatta buraya da yazdım deneyen var mı boşuna uğraşmayayım diye. 2 haftadır yapıyorum ve sonuç inanılmaz:)
göğüsümde ve kalçalarımda derin olan çatlaklar incelmeye başladılar bile. delikafadulden
diz kapağımda ki ince çatlaklarsa bakın %100 diyorum tamamen yok oldular, yook oldular
:lepi:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
çok sağol canım bilgin için:)1 ay olmuş ben yeni görüyorum mesajını kusuruma bakma. bilgin için çok sağol canım yarın başlıyorum inşallah kahve limon karışımına. peki şu anki durumun ne ben özellikle bel ve bacaklarımdan şikayetçiyim inşallah aksatmadan yapıcam ve geçicek:)umutluyuum(sayende)
canım geçecek inşaallah :) ben 10 günlük ara verdim canım. vermek zorundaydım o yüzden verdim.. bıraktığım halde çatlaklarım artmadı canım. iyileştiği şekilde duruyor.. ama çok çok fark var eskiye oranla canım :) ama bence mutlaka yağla kullanılmalı etkisi daha hızlı oluyor.. kolay gelsin canım :)
süpersin valla bana öyle bi umut oldun ki sana anlatamam. erkek arkadaşım askerde 90 günü kaldı ve yazın denize falan gidince onların görünmesinden nefret ediyorum onun yanındaa canım yaza kadar şu çatlaklardan kurtulsam daha ne isterim yaaa:)
arkadaşlar bende denemeye başladım bakalım sonuçları aktaracağım en kısa süredeama sunu sormak ıstıyorum normal bebe yağı kullansak da olur u acaba banyodan sonra yoksa illa belli bir yağ mı olmalı ? :18:
Sevgıtuba:):)
kullandıklarını dıkkkate alıcam tskler :) kahve lımOnu 2 gundur yapıyorum senın yaglardan bırını secıp onu da yapıcam canımm COK KAFAMA TAKIYORUM BEN YA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?