Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
yok yok geçmişi iyice okudumda olumsuz sonuç alanlar da azımsanamayacak kadar çok.yani bu karışımın etkisi kişiden kişiye değişiyor demektir.sanırım en doğrusu çatlaklarla barışarak yaşamak...

Son düzenleme:

canım bence denemelisin.. benim kilo alıp vermekten oluşan çatlaklarım var, ve 1 ay 10 gündür kullanıyorum. çok azaldı, gerçekten etkisini çok büyük ölçüde gördüm. iyileşme sürecinde zaman zaman çatlakların renginde açılmalar oluyor. bende 2 defa böyle oldu. devam ettiğimde daha silikleşmiş olduğunu gördüm.. düzenli bir şekilde devam ettiğinde sonuç alacağına eminim.. ben kahve limonu yaptıktan sonra yağımıda sürüyorum. 1 ay gibi bir sürede bu kadar sonuç almak gerçekten çok güzel.. tamamen geçen yok ama çok derin olanlar bile çok düzeldi.. zaten doğal bir karışım, kesinlikle dene canım..

cnm heveslendiriyorsun beni yaaaa eşime bahsettim o da bir dene dedi.hadi bakalım deneyelim bu akşam başlıyorum gelişmelerden mutlaka haberdar edicem sizi....

arkdşlar ben bikere daha yazıormmm bende 2defa fln yaptmm kızardm soyulmaya başladım ve soyulma süresinde medacassol sürdüm şmdi hala 3.yapmadım ama süper yaa bildiinizzz kayboldular cildimi fazla yormak istemiorm 1hafta sonra tekrar yapıçam işe yarıo benceee

cnm heveslendiriyorsun beni yaaaa eşime bahsettim o da bir dene dedi.hadi bakalım deneyelim bu akşam başlıyorum gelişmelerden mutlaka haberdar edicem sizi....

canım inan çok memnun olacaksın.. kesinlikle dene.. benim çok azaldı.. gelişmeleri de yaz mutlaka kolay gelsin.. çatlaksız günlere :)

kızlarr nasıl uyguluyosunuz ???

canım 3 tatlı kaşığı türk kahvesi ve 1 limonu karıştırıyorsun, çatlak olan bölgeye masaj yaparak uyguluyorsun. ben bekletebildiğim kadar bekletiyorum. 5-10 dakika.. sonra yıkıyorsun. 2 gün yapıp 1 gün dinlenmeye bırakıyorsun. ben karışımı uyguladıktan sonra yağda sürüyorum. sürmeni öneririm. kolay gelsin..

evet kızlar dün eşim bana "a çatlakların gitmiş galiba dedi.azalıyormu dedi eskıden daha belirgindi dedi. zaten öyle kalacak değil ya geçecektir daha yenı doğum yaptın dedi."çatlakların kalıcı olduğunu söyledim inanmadı geçiyor işte olurmu öyşey dedi.ve bu pskolojik olamaz çünkü bu kahve lımon yaptığımı eşim bilmiyor söylemeyide düşünmüyorum açıkcası.ben çok sevindirik oldum.ve gerçekten derin olan çalaklarımın derinlikleri kayboldu.dediğim gibi 2 bebek annesi olduğumdan fazla ovamadığım oluyor geçen 2 gün yapamamıştım mesela.ona rağmen iyi geliyor bana bu kahve limon

slm kızlar öyle yorumlar yazıyorsunuzki benim bile inanasım gelyor valla:44:ama mantığımda imkansız diyor tıp bile çaresini bilmiyor diyorbenim doğum da olmadı ama ergenlikte çok az göğsümde olmuştu biranda büyüyünce küçük bir çatlak vardı.eskiden çok gergin ve dik olduğu için çok dikkatli bakmayınca görünmüyordu ama şimdi bebek emzirdikten sonra haliyle biraz deforme oldular ve çatlakta daha belirgin olduacaba denesemmi diyorum ama açıkçasıda inanmıyorum geçeceğine:44:acaba sizin çatlaklar yıllanmışmı yoksa daha yenilermi?yeni olunca geçme şansı oluyormuş çünkü yani en azından görünümü azalıyormuş

denemekle bişey kaybetmem. ben de 3 ay önce doğum yaptım karnım aşağıda olduğu için çatlaklarda göbek altında nasılsa. ben bu selülitler için masaj yapılan plastik aletler varya 3-5lira ucu yuvarlak yuvarlak onla yapmayı düşünüyorum. sonucu yazarım.

hiç bişey olmasın kızlar o kahvenin peeling özelliği yeter muhtesem bişey...ve ben yapmıyorum suan ama işe yaradıgını düzenli kullanım sonucu düşünüyorum..bol şans kızlar....

benim çatlaklarım 7 8 senelik ergenlikten kalma, inci beyazı renginde. ben yapsam işe yarar mı bu kahve limonu?

Son düzenleme:
benim çatlaklarım 7 8 senelik ergenlikten kalma. ben yapsam işe yarar mı bu kahve limonu?

canım merhaba.. daha öncede yazdım ben 1 ayı aşkındır kullanıyorum.. ilk haliyle şimdiki hali arasında çok büyük fark var. bunu sadece ben değil arkadaşımda görüyor. hatta ben pek farketmiyorum arkadaşım farkediyor :) benim kilo alıp vermekten oluşan çatlaklarım var. 3-4 yıllık.. hepsinde etkisi oldu yeni-eski, kalın-ince.. hepsinde incelme oldu ama yeni olanlarda daha çabuk etkisini gösteriyor. ama azalması bile çok güzel bir his :) tamamen geçense henüz yok. bu aralar düzensiz olsada yapmaya devam ediyorum.. bence dene. seninki bir ayda olmazda iki ayda etkisini gösterir. bende geçmeyecek düşüncesindeydim hep ama inceldiğini, azaldığını görünce çok umutlandım. hem tamemen doğal. limon ve kahve, bakımda oluyor bu sayede. ben çok fark görüyorum çatlaklarımda.. yap derim canım

canım ben de hiç inanmıyordum geçeceğine. birşeyler yapayım diye başlamıştım. burdaki bir arkadaşım (çok çok teşekkür ediyorum ona) çok yardımcı oldu. o denemiş çok etkisini görmüş ve hep motive etti beni, devam ettim. 1 ayımı doldurdum böylece.. hep yazıyorum ya çok fark var gerçekten. gözle görmeden inanmak imkansız gibi geliyor ama çok inceldiler, toparlandılar. göğüslerimde benimde biraz vardı. onlara bacaklarım kadar çok uygulamadım. 5-6 kere uygulamışımdır en fazla. göğüslerimdeki çok daha çabuk toparlandı. farkedilmiyorlar yakından bakmadıkça. ben etkisini gördüm, tavsiye ederim. yalnız şöyle bir durum oluyor (bu göğüslerimde çok olmadı, bacaklarımda oldu) kullandıkça karışımı çatlakların rengi açılıyor gibi oluyor. insanın canı sıkılıyor ama o sırada daha çok toparlanıyor. bende öyle oldu. rengi daha açılmış gibi oldu sonra çok fazla inceldi :) dediğim gibi göğsümde olmadı belki düzenli kullanmadığım için göğsüme ki göğsüm çok çabuk toparlandı :) ben herkese dene diyorum çünkü etkisini gördüm gerçekten..

teşekkür ederim cevap için :) 7 8 senelik beyaz, inci renginde. dermaroller ve madecassol bi de cinko krem kullanıyorum ben. bakalım onlar işe yaramazsa kahve limona baslarım. aslında hepsini beraber yaparım ama cildim nasıl bi reaksiyon gösterir göze alamıyorum:)))

hepsini kullanma canım cildin tahriş olabilir. ben onları hiç kullanmadığım için yorum yapamıcam. benimkilerde sedef rengiydi canım onu söyleyeyimde. kahve limonu yapıyorum ardındanda yağ sürüyorum memnunum ben.. gelişmeleri yaz canım takip edelim :) kolay gelsin..

merhaba kızlar konuyu hemen hemen baştan sona kadar okudum diye bilirim 7 ay önce doğum yaptım doğumdan önceden oluşan çatlaklarım var özellikle kollarımda onlardan çok nerfet ediyorumbacak basen deseniz harita gibi artı sarkmalar oluştu anlayacağınız bedenim iğrenç olmuş bugün internetten arıştırma yaparken formla karşılaştım inşallah söylediğiniz gibi yararını görürüm bugün başlayacağım gelişmelerden sizi haberdar edeceğim kesin. ahah çatlaksız bir vücut istiyorum

bende bir aralar birakmisdim ama simdi gene basladim kizlar gercekden burda okuduklarim beni cok motive ediyor gecenlerde anneme anlatmisdim bana cok gülmüsdü herseyi sürdügümü ve ümitlenmememi söylemisdi bu catlaklara cagre yok demisdi bende gösterdim ona oda gercekden biraz görünümünün hafifledigini biraz düzeldigini gördü bayada sasirmisdi birazcik azda olsa bende faydasini görenlerdenim bazi kücük olan catlaklarimda biraz incelme oldu catlaklarimda hepsinde bir düzlesme oldu önceden elimle üzerinden gectigimde dahada cok hissediyordum ama simdi daha düzgünler bu karisimi bir ay kadar ama düzensiz bir sekilde yaptim ama simdi burda yazilanlari okudukca gene heveslendim ve düzenli yapacagim gelismeleri tekrar sizlerle paylasirim hepimize kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…