- 28 Nisan 2009
- 1.339
- 29
- 158
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok yok geçmişi iyice okudumda olumsuz sonuç alanlar da azımsanamayacak kadar çok.yani bu karışımın etkisi kişiden kişiye değişiyor demektir.sanırım en doğrusu çatlaklarla barışarak yaşamak...
canım bence denemelisin.. benim kilo alıp vermekten oluşan çatlaklarım var, ve 1 ay 10 gündür kullanıyorum. çok azaldı, gerçekten etkisini çok büyük ölçüde gördüm. iyileşme sürecinde zaman zaman çatlakların renginde açılmalar oluyor. bende 2 defa böyle oldu. devam ettiğimde daha silikleşmiş olduğunu gördüm.. düzenli bir şekilde devam ettiğinde sonuç alacağına eminim.. ben kahve limonu yaptıktan sonra yağımıda sürüyorum. 1 ay gibi bir sürede bu kadar sonuç almak gerçekten çok güzel.. tamamen geçen yok ama çok derin olanlar bile çok düzeldi.. zaten doğal bir karışım, kesinlikle dene canım..
cnm heveslendiriyorsun beni yaaaa eşime bahsettim o da bir dene dedi.hadi bakalım deneyelim bu akşam başlıyorum gelişmelerden mutlaka haberdar edicem sizi....
kızlarr nasıl uyguluyosunuz ???
bende işe yaradı ama herkeste aynı etkiyi göstermeyebilir çatlağın derinliğine bağlı olarak değişir bence etkisi
benim çatlaklarım 7 8 senelik ergenlikten kalma. ben yapsam işe yarar mı bu kahve limonu?
slm kızlar öyle yorumlar yazıyorsunuzki benim bile inanasım gelyor valla:44:ama mantığımda imkansız diyor tıp bile çaresini bilmiyor diyorbenim doğum da olmadı ama ergenlikte çok az göğsümde olmuştu biranda büyüyünce küçük bir çatlak vardı.eskiden çok gergin ve dik olduğu için çok dikkatli bakmayınca görünmüyordu ama şimdi bebek emzirdikten sonra haliyle biraz deforme oldular ve çatlakta daha belirgin olduacaba denesemmi diyorum ama açıkçasıda inanmıyorum geçeceğine:44:acaba sizin çatlaklar yıllanmışmı yoksa daha yenilermi?yeni olunca geçme şansı oluyormuş çünkü yani en azından görünümü azalıyormuş
teşekkür ederim cevap için :) 7 8 senelik beyaz, inci renginde. dermaroller ve madecassol bi de cinko krem kullanıyorum ben. bakalım onlar işe yaramazsa kahve limona baslarım. aslında hepsini beraber yaparım ama cildim nasıl bi reaksiyon gösterir göze alamıyorum:)))