• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
bende yapmak istiyorum ama önce şu mantardan kurtulmam lazım :10: rahat edemiyorum büle yaf yanlarda göbüşte hep çatlak varrrr napıcam beeeen inşallah geçirir bu ikili yapıpta geçti diyebilecek biri yokmu burda aceppp :61:

canım ben bir aydır yapıyorum çok daraldılar ve silikleştiler.. ben yanılırım, geçmesini istediğim için geçmiş görebiliri diye çok dikkat etmiyorum ama arkadaşıma gösteriyorum o çok belirgin fark olduğunu söylüyor. düzenli yaptığında kesinlikle sonuç alıyorsun.. kesinlikle dene derim ben..

merhaba. benimde yaklaşık 2 yıllık çatlağım var.doğumlardan oluşan çatlak bunlar yırtık seklındede var ince olarak da var.epey fazla.göğüsleerimde ve kollarımda yok ancak baldır ve göbeğimde var.çok az diz altı baldırımda.2 senede 2 kez hamıle kaldım ve sezeryanla doğum yaptım.2 sindede farklı yerlerde çatlağım oldu.ilk hamıleliğimde okumustum bu kahve-limon kardeşliğini yoksa düşmanlığınımı desem.neden düşman lımon cilt rengini açar.kahve ise koyulaştırır ikisi irden dengeyi sağlar.ara verilmesi gerektiğini unutmusum.ara vermeden 5 gundur yapıyorum.birşey söylemek için daha cok erken olduğunu düşünüyorum.ancak kendimi çok iyi hissediyorum.cildim yumaşıcık oluyor ayrıca genelde tum vucuduma yapıyorum.sonrasında duş jeli falan sürmüyorum.kokusu cok hoşuma gidiyor çünkü.bayılıyorum.hem kendim için birşeyler yapmak(kendimi uzun zamandır cok salmıştım ve yıpratmıştım)hemde cildimi yumusatmması açısından cok memnunum zararını görmedim.ha bu arada küçükken kaynar sudan yanmıstım ufakda olsa izi vardu o geçmiş.onuda bugun farkettim.o yuzden yazma gereği duydum.çatlaklarım geçsede geçmesede devam edeceğim zaarını görmedim.alerjik bir durmum olmadı neden kullanmayayım??bu topiği açan arkaadaşında hikayesi hakkındayalan söyleyip söylemediği umrumda değil açıkcası.yok 4 çocuk yok 5 çocuk.önemli olan kahve- limon

Son düzenleme:
Çatlakların kaybolacağına pek ihtimal vermiyorum.
Hatta inanmıyorum.
Ama uygulaması basit ve bu yüzden inanmadığım halde deneyeceğim.
Yazılan gibi olursa evet bir mucize olmuş olur.

ya kızlar gecmısı okuyamadım ama ben bısey sorcam tane tane olan nescafe den mı yoksa toz türk kahvesınden mı oluyor bu bılgı verırsenız sevınırım..

Benim de çok çatlağım var.Piyasadaki hiçbir kreme inanıp da uygulamadım.Herkes para tuzağı olduğunu söylüyordu.Çatlakları geçirmenin bir yolu olmadığını falan söylüyorlardı.Bayağı umutsuzluğa kapıldım.Bu doğal bir karışım.Faydasını görenler olmuş.Denemeye değer bence.Mutlaka deneyeceğim ama kızlar birkaç kere deneyip aa geçti benim çatlaklar ya da bir işe yaramıyor bu falan demeyin.Uzun bir süre kullandıktan sonra yapın yorumlarınızı lütfen.

Ben hala kahve limon tedavisine devam ediyorum catlaklarim oldukca pürüzsüz bir hale geldi görünümleri biraz siliklesdi ama malesef bir kücülme daralma yok faydasini tabiki görüyorum ama sanki bu tedavi icin birseyler eksik gibi geliyor yani ek bir tedavi gerekiyor arkadaslar catlaklari daraltmak kücültmek icin ne kullanmam lazim ek olarak bir akil verirseniz cok sevinecegim. Ama sunu söylemek istiyorumki görünümlerinde baya bir yol kat ettim yari yariya düzelme var.

bu yöntemi bende denemek istiyorum ama ilk sayfalarda birileri kahve ten rengini koyulaştırır demiş. kullanan arkadaşlar acaba bi koyulaşma oldu mu ten renginde cevaplayabilirler mi ? :3:

canım ne kadardır yapıyorsun? ben de 1 ayı aşkındır yapıyorum.. fark gözle görülür biçimde benim.. ama şuan renkleri açılıyor gibi oluyor.. ben kahve limonu uyguladıktan sonra mutlaka yağ sürüyorum, etkisi daha hızlı oluyor.. eğer kullanmıyorsan kullanmanı tavsiye ederim. ben ilk bir ayımda kantaron yağı kullandım. şimdi at kestanesi yağı kullanıyorum.. iki yağda çok güzel.. kantaronun hücre yenileyici etkisi var. at kestanesinide çatlaklar için öneriyorlar zaten..

Ben hala kahve limon tedavisine devam ediyorum catlaklarim oldukca pürüzsüz bir hale geldi görünümleri biraz siliklesdi ama malesef bir kücülme daralma yok faydasini tabiki görüyorum ama sanki bu tedavi icin birseyler eksik gibi geliyor yani ek bir tedavi gerekiyor arkadaslar catlaklari daraltmak kücültmek icin ne kullanmam lazim ek olarak bir akil verirseniz cok sevinecegim. Ama sunu söylemek istiyorumki görünümlerinde baya bir yol kat ettim yari yariya düzelme var.

sana yazmıştım canım :1:

mrb arkadaşlar.. ben de kilo almıştım ve verdim 25 kilo birden. bunu sonrasında iç baldırlarımda kalçamda ve belimde çatlaklar oluştu sedef renginde ve bu çok moralimi bozuyor :(. yardımcı olursanız sevinirim.. bu kahve limon tarifine ek olarak ne yapabilirim çabuk etki edecek.. sevgilerle...

mrb arkadaşlar.. ben de kilo almıştım ve verdim 25 kilo birden. bunu sonrasında iç baldırlarımda kalçamda ve belimde çatlaklar oluştu sedef renginde ve bu çok moralimi bozuyor :(. yardımcı olursanız sevinirim.. bu kahve limon tarifine ek olarak ne yapabilirim çabuk etki edecek.. sevgilerle...

geçmiş olsun canım.. umarım hepimiz bir an önce kurtuluruz çatlaklardan.. bence şuan için en çabuk etki eden kahve limon karışımı.. 3. haftamda gözle görülür fark oluşmuştu.. ve arkadaşıma da gösteriyorum sürekli, o da farkediyor.. düzenli kullanımda iyileştiğini görüyorsun.. bu karışımı uyguladıktan sonra yağ kullanmanı tavsiye ederim iyileşme süresi çok daha kısalıyor.. kolay gelsin.. çatlaksız günlere..

bu yöntemi bende denemek istiyorum ama ilk sayfalarda birileri kahve ten rengini koyulaştırır demiş. kullanan arkadaşlar acaba bi koyulaşma oldu mu ten renginde cevaplayabilirler mi ? :3:

kahve koyulaştırırsa limon açar.böylece dengesini korumuş olur vucudumuzun rengi tahminim çatlkların renginin silikleşmesi de bu sayede oluyor.yanı benımkıler kırmızılı morlu olunca vucudumun rengine döndürüyor.galiba.

kızlar ben bi ara yapıodum kahve limonu fakat çatlaklarımın rengi iyice açıldı sanki çatlak olmayan kısımların rengi koyulaştı felan sonra korktum bıraktım.:85:

kızlar ben bi ara yapıodum kahve limonu fakat çatlaklarımın rengi iyice açıldı sanki çatlak olmayan kısımların rengi koyulaştı felan sonra korktum bıraktım.:85:

hmmm evet benimde bazı yerlerimde öyle oldu.ama ben hala inatla devam ediyorum.zamanla ortayı bulacağına inanıyorum.

gelelim son gelişmelere düzenli devam ediyorum ancak 2 küçük oğlum olduğu için fazla ovamadan cıktığım oluyor.eşimede söylemedim dalga geçer destek olmak varken.onada çaktırmadan yapmaya calışıyorum.ggeçen bişey kokuyor ne yapıyorsun banyada dedi saç bakım yağları kokuyordur.dedim cok dökülüyor ya emzirdiğim için o kokuyordur o dedim.artık o yokken yapmaya calıyorum eee 2 de bebe var bende.fazla ovamıyorum.ona rağmen diz altımdaki çok inca olan çatlaklarımdam eser yok.üst bacağımdakıler çok kırmızıydı malum yenı oluşan çatlaklar silikleşti.göbeğimdeki derin olan yani yırtık diye adlandırdığımız çatlaklarımın derinlikleri azaldı.sanırım emın değilim ama 2,5 haftadır devam ediyorum buna.bakalım ne olacak ilerde gelişmeleri yazarm.

öncelkle sana çok teşekkr edorm benm çatlaklarım popomda vardı beyaz beyaz ama derin değiller yani elinle dokunduğun zaman çatlak olduğunu hissetmiosun. ben 1 hafta acnelysa ve medacassol kullandım sonra kahve limon kullandım kızardı ilk yapışımda toplamda 3kere yaptım ama bastıra bastıra yaptm iiçe kızardı sonra medacassol sürdüm ilk yaptıımda sanki çoğalmşlar gibi gözüküolardı yani belli oluolardı ama sonra 3gün içinde soyulmaya başladım ve şuanda geçti gibi bişey ciddi anlamda inanılmaz azaldı hani hiç ama hiç belli olmuo yaaaa bacağımda vardı o tamamen geçti daha soyuluorum soyuldukça gidiolar 2 kere fln soyuldum süper bişyy buuu :3:

bende işe yaradı ama herkeste aynı etkiyi göstermeyebilir çatlağın derinliğine bağlı olarak değişir bence etkisi :46:

Bende yeni basladim yapmaya bir hafta icinde 2 defa uyguladim sonuc INANILMAZZZZZZZZ! MUKEMMEL! Sirtimda ve kacalarimda zayif olmama ragmen cok fazla catlak vardi iki defa uyguladim resmen kayboldular hala inanmiyorum cok tesekkur ederim cokkkkkkkkkkkkkkkk :66:

Son düzenleme:
ya ciddi olamazsınız arkadaşlar.. :52: :52: :52: .şok oldum konuyu okuyunca..bende doğumdan sonra mağdur olanlardanım.karnım ve bacak aramda çatlaklar var..bu akşam bende başlıyorum inş.işe yarar..çünkü kremler işe yaramıyor :19:

Back