• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
bugün gene yaptım. hatta ilk kez topuk taşıyla baldırlarımı birazcık ovdum. banyodan sonra baya bi inceledim faydası olcak gibi geldi. sanki azıcık değişiklik var... sositososito yani devaammmm hihoyyyt

sanırım düzenli kullananların çoğu memnun kalmış. tamamen geçti diyen yok ama azaldını söylüorlar. ben denemiştim ama 1 hafta kullanıp bıraktım. çünkü bazı arkadaşlar belirgenliştirdiğini söylediler. forumu takip eden, deneyen, memnun kalan ve kalmayan arkadaşlara soruyorum. gerçekten ne yapmamı tavsiye ediyorsunuz. yardım ederseniz çok mutlu olurum.

ya ben 15 gün önce sezeryanla doğum yaptım bende yapmak istiyorum bu karışımı hemen başlayabilirmiyim lütfen cevap yazınn

bende aksatmadan yapıyorum bi baldırımda baya bi azalma var sanki ama diğerinden pek bişey anlamadım... bi yandan da kalça ve bacak sıkılaştırcak spor yapıyorum her gün. belki faydası olur CADIARZU

bnm boyum aniden uzadığı için dizlerimde çok fazla çatlak var harita gibi :( mini etekle hiç hoş durmuyo bu formüle başlıycam inş güzel bi sonuç alırım....

bende deniycem bu karisimi cok merak ettim benimde bacaklarimda kilo verdikten sonra olusan catlaklar var aynilarindan kalcamdada var belki benimde isime yarar ne kaybederim ki sonucta dogal bisey zarar vericek mi diye dusunmem en azindan bagzi kremler vs. gibi cok tesekkurler bizlerlede paylastigin icin

kızlar ben bırakıyorum,1 haftadır yapamadım zaten yoğunluktan,farkettimki bişey değişmedi benim vücudumda hatta annem hiç bu kadar belirgin olmamıştılar dedi,galiba pes ediyorum benneyaptımki:gitme:

meraba kızlar :) ben uzun zamandır takip ediyorum önerilerinizi sonunda kahve-limon karışımını uygulamaya karar verdim henüz 3 kez yaptım ama artıyo yorumlarını gördükçe korkuorm =( sanki bende de arttı ama acaba arttı mı diye incelediğim için bana mı öle gelio :D yardımcı olurmusunuz gerçekden artma oluyormu devam ediyim mi ? ne zamana sonuç alırım

tatlım bende anlayamadım ben 3-4 haftadan fazla yaptım ince çizgi şeklindeydiler şimdi açıldılar rengide daha bi beyaz oldu önceden bu kadar belli olmuyodu,anlayamadım ben,çok moralimi bozuyo :(

Back