• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
Canim ya sodayi nasil uyguluyosun dondurupmu yapiyosun yoksa direk sürüyomusun Bende yapmayi düsünüyorumda tam cakamadim olayi :)))))

benim soda dediğim karbonat var ya o işte...su olan deği...alıyorum elime bi tutam suyla boza kıvamına getiriyorum sonra sürüyorum..bi süre sonra yanıyo böyle yaptığın.....korkma:tomato: bu iyi bişey...biraz kuruyunca ılık suyla yıka...yumuşacık oluyo...

ben bazen üşeniyorum böyle yapmaya..şöyle yapıyorum:

ıslıyorum çatlak olan yeri...sodayı alıyorum sürüyorum kuruyken..zaten ıslak ya vucut aynı oluyo...ovalıyorum bi güzel...gene yanıyo...korkma:tomato: iyi bişey bu:roflol:

ılık suyla durula yine...valla güzel oluyo deri ya..işte böyleopuyorumnanaktan

kimse yazımı dikkate almamış arkadaşlar eğer dediklerimi yaparsanız çatlaklarınız geçer !!! ve öyle bir kaç sefer yaptım demeklede olmuyor !! ayrıca o sizin gözünüzde büyüyor rengi açılıyor gibi gözükür ama zamanla anlamadan o çatlaklar gidiyor dikkatinize !!!

uzun zamandır takip ediyorum bu forumu çatlaklar için denemediğim şey kalmadı..AYSIZGÖKYÜZÜ gerçekten beyaz çatlakların kayboldumu canım ve ne kadar süre yaptın bu uygulamayı merak ettim ben de 1.5 hafta yaptım henüz bi etkisi yok sadece cildim daha yumuşak(bir de oda ışığı yanıltıcı oluyor kızlar gün ışığında bakmamız lazım)bir şekilde kurtulacağız bu çatlaklardan lütfen hiçbirimiz karamsar olmayalım(=

bugün duyduğum ve okuduğum en güzel şey bu miskin miskin masamda oturup formu kurcalıyodumki bu konuya denk geldim şimdi hemen akşam olsun diye bekliyorum benimde kalça böygemde hafif selülit ve çatlak var umarım bu karışım işe yarar akşam deniycem mutlaka

çatlaklarım tam anlamıyla geçti diyemem ama önceden kocaman kocaman çatlaklarım vardı sanki yaşlılar gibi baya azaldı tek tük var onlarda zaten aman aman belli oluyor diyemem açıkcası.. ben yeniden başladım kahve limona ve spor diyette şart bunda ee tabiki nemlendirmeyi kesinlikle aksatmamalıyız..

ayrıca ben düzenli olarak neredeyse 5-6 ay yapmışımdır bunu takvimlerim bile duruyor hala sabırlı olmak lazım. en azından 4 ay :) kolay gelsin hepinize....

doğum yapalı 2 ayıl oldu ikizlerim var haliyle karnımda ciddi boyutta çatlaklar oluştu mafoldumben kullanmadığım krem kalmadı ve bıktım artık şu kahve limonu duyunca dünyalar benim oldu yeni başladım umarım faydasını görürüm eğer uzun zamandır yapan varsa lütfen sonuçları yazsın :a015:

benim soda dediğim karbonat var ya o işte...su olan deği...alıyorum elime bi tutam suyla boza kıvamına getiriyorum sonra sürüyorum..bi süre sonra yanıyo böyle yaptığın.....korkma:tomato: bu iyi bişey...biraz kuruyunca ılık suyla yıka...yumuşacık oluyo...

ben bazen üşeniyorum böyle yapmaya..şöyle yapıyorum:

ıslıyorum çatlak olan yeri...sodayı alıyorum sürüyorum kuruyken..zaten ıslak ya vucut aynı oluyo...ovalıyorum bi güzel...gene yanıyo...korkma:tomato: iyi bişey bu:roflol:

ılık suyla durula yine...valla güzel oluyo deri ya..işte böyleopuyorumnanaktan

Canim cevabin icin tesekkürederim peki sen kahveyi yikadiktan hemen sonrami yapiyosun yoksa bunu baskabi günmü yapiyosun :uhm:

vay beee ben de deniycem...bu akşamdan tezi yok... doğal bi formül olduğu için denemeye değer...
ne kadar kimyasallar kullanılıo bunda ne var. altıüstü limon ve kahve...:kaydirigubbakcemile3

bu arada uzun süredir yapan arkadaşlar yorumlarını paylaşırlarsa çok seviniriz(olumlu olumsuz)özelikle LOLİFER e sesleniyorum(:sen ne durumdasın tatlım çatlakları geçenlerden teşekkür mesajları alıyomusun çok merak ediyorum bizi habersiz bırakma:)

selam kızlar,ne zamandır takip ediyodum,üye olmak bugüne nasipmiş:smiley-cool: benimde nefret ettiğim çatlaklarım var ve kahve limonu 2 haftadan uzun bi süredir deniyorum,hiçbi etkisini göremedim hatta bugün annem sanki renkleri açıldı dedi,iyice mutsuz oldum,devam edeyim mi bilemedim senağlama

renkleri açılır ilk başta valla benim çok çatlağım vardı uzun bir süre uğrştım baya azaldı en azından dikkatli bakmazsan belli olmuo önceden çok fenaydı şimdi ben yeniden başladım geçicek inş.. hepimize allah sabır versin arkadaşlar.. ayrıca nemlendirmeye yemeğimize sporumuza dikkkat etmeyi unutmuyoruz hoşçakalın..

Canim cevabin icin tesekkürederim peki sen kahveyi yikadiktan hemen sonrami yapiyosun yoksa bunu baskabi günmü yapiyosun :uhm:

ben kayfe limonu bıraktıktan sonra yaptım onu...ikisini aynı anda kullanma bünye bağışıklık kazanır ikisi de etki etmeza.s...alıştırma öle vücudunu:olmaz:

Daha Dun 2 gun once doktora gittim sirf bunun icin doktor simdilk hic bi tedavisi yok catlaklarin lazerle bile yokmus kirmizi yada morsa belki biseyler yapilabiliomus ama beyazladiktan sonra cok gec dedi. Lazerin bile geciremedigi seyi kahve limonun gecerebilmeso cok garip ama yinede denemeye deger nasilsa dogal bi formul yarindan itibaren basliyorum bakalim duzenli yapabileckmiyim

aquabarbie sewindim walla gerçekten benim de sedef renginde %100 geçmese de mutlaka bi iyileşme yaratır demek bende de :) wakit kaybetmeden başlayıp sonuçlarını bildiricem ben de :)
bu arada arkadaşlar ben migrostan almıştım ikili halde flndı şehriban teyze mi ne markası :D hemen hemen her yerde wardır heralde ben tesadüfen almıştım sonra çok ii geldiğini okudum üstünde kullanım şekli yazıodu size de söliim:
önce kuru lifle çok tahriş etmeden kese yapılıcak
sonra yosun sabunu sürülecek cilde (ben biraz sürüp o şekilde masaj da yapıorm tam etki etsin die)
sonra sabunlu haldeyken lifle keseleniosunuz
bir de yanında deniz tuzu da wardı bu paketin içinde en son da deniz tuzuyla masaj yapın diyodu
bölece terlemeyi arttırıomuş spor yapınca fln ödemin atılmasına yardımcı oluo sanırım ben spor yapmadıımdan bu ara pek fark göremedm henüz yaptıımda bilgi weririm size :)
ama bence bu topikteki kahwe limon daha etkili olur bence deniz tuzu yerine ikisini bir yapmak çok yıpratır sanırım
nemlendirmeyi unutmuoruzz bi deee aman :)

slm doc kabak lifi ve yosunla yaptığın tedavi nasıl sonuçlandı canım ve çatlakların kaç yıllıktı ve rengi ne renkti canım?opuyorumnanaktan

Merhaba hanimlar;kaydirigubbakcemile4
Kac gunden beri sayfa sayfa sizi okuyorum,o kadar tatli yarumlar yapmissiniz ki hem gulup:sm_cool: hem dusunuyorum,ohaoldumsmileilk basta loliferin buyuk annesin tarifi cok sacma ve siradan gelmisti.Ama yorumlarin devamini okuyunca sok oldum ve inanmaya basladim. Bugun bende basladim.Eger bir fayda gorursem size hemen yazacagim.
Bu arada daha yenii dogum yaptim:emir_bebek: anne olmak harika ama vucudum mahvoldu kendimi cok cirkin hissediyorum mafoldumbenhele su catlaklar pisikolojimi bozdu..hicmi care yok derken .. ayyy insallah gecer bu formul ile...

bende denesemmi acaba diye düşünüyorum ama bazı arkadaşlarda kahve limon tedavisi sonucu çatlaklarının genişlediğini yazmış kafam karıştı iyice :ecrin_bebek:

Back