• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
bende bu akşam başlıyorum yapıcağım şey kendimi kahveli limonla ovup streçle sarmak ve en az 1 saat bekletmek, iyi geliceğine inanıyorum, eskiden plastik cerrahimi vardı kadınlar hep doğadan güzelleşiyolardı kesinlikle işe yarıcak..

hanımlar ben de başladım ama gerçekten bekletmek gerekiyomu... biraz masaj yapıp yıkasam olmazmı...o vaziyette nasıl bekliycem

ben bekletmiyorum surup iyice ovaliyorum hatta o kadar nefretle ovuyorum ki kizariyor ve yikiyorum..
6 kez yaptim ve dustan sonra avonun catlak kremini surdum ama yine ayni yine ayni...
bir turlu gecmiyor bu yontemde olmadi ama pes etmeyecegim...
catlaklara olum...

Son düzenleme:
ben de 4 kez yaptım..şimdilik pek bişey yok... kahve kokusundan da nefret ediyorum ya... hele ellerim öyle kokuyoki..bütün bi gün gitmiyo kokusu...bir de masaj yaparken ellerim acıyo ovalamaktan... tırnaklarımda leş gibi oluyo...napabilirim acaba....

bende çatlaklarıma savaç açtım... baldırlarımda var baya dizimden aşağıda arka tarafta. bu kadar yoktu önemsemiyodum ama bugün farkettim çoğalmışlar. yeni olmuşlar yanii mafoldumben şort giymek istiyodum ama kapri bile giymem bu durumda. çok moralim bozuldu. başka bi yerimde yok. her gün banyo sorunum olmicak. uygulayım bakalım inşallah faydası olur...

bende denesemmi acaba diye düşünüyorum ama bazı arkadaşlarda kahve limon tedavisi sonucu çatlaklarının genişlediğini yazmış kafam karıştı iyice :ecrin_bebek:

burayı çok takip ediyodum önceden.. ben düzenli yapamadım daha ama yapanlar ilk başta renginin açıldığını büyüdüğünü sonra azaldığını söylüyolardı...:lepi: aslında bununda mantıklı bi açıklaması var ama nası anlatsam bilemedim yani CADIARZUCADIARZU toparlayamadım cümlelerimi kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı kısaca önce açığa çıkartıyo sonra yok ediyo diyolar :içelim::içelim:

bende çatlaklarıma savaç açtım... baldırlarımda var baya dizimden aşağıda arka tarafta. bu kadar yoktu önemsemiyodum ama bugün farkettim çoğalmışlar. yeni olmuşlar yanii mafoldumben şort giymek istiyodum ama kapri bile giymem bu durumda. çok moralim bozuldu. başka bi yerimde yok. her gün banyo sorunum olmicak. uygulayım bakalım inşallah faydası olur...

canım çatlaklarının yeni oluşmuş olması senin için büyük avantaj...tabiki hiç olmasaydı keşke ama en azından bize göre şansın daha çok... ihmal etme mutlaka bişeyler yap... belki basit bi krem veya yağ karışımıyla bile kurtulabilirsin...yeni çatlaklardan kurtulmak kolay oluyo... sakın ihmal etme sonra hiç bişey kar etmiyo inan...

canım çatlaklarının yeni oluşmuş olması senin için büyük avantaj...tabiki hiç olmasaydı keşke ama en azından bize göre şansın daha çok... ihmal etme mutlaka bişeyler yap... belki basit bi krem veya yağ karışımıyla bile kurtulabilirsin...yeni çatlaklardan kurtulmak kolay oluyo... sakın ihmal etme sonra hiç bişey kar etmiyo inan...

çok az vardı önceden. önemsemiyodum pek farkedilmiyodu. afedersiniz de dün ağda yaparken, yani çektikten sonra bir baktım kıpkırmızı oldular o zaman farkettim. aşağı doğru yayılmaya başlamış mafoldumben anneme gösterdim hemen o bile şaşırdı nasıl çoğalmış bunlar diye... bugün başkadım bu karışıma. yarın tekrar yapcam. bırakmicam da, inşallah faydası olur. yaşım daha 18 ama çatlaklar başladı yaa normal mi bilmiyorum :2:
bir dee kilo alınca mı daha belirgin olurlar yoksa verildiğin de mi?
ya anneme soruyorum son zamanlar hep aynıydın kilo da vermedin kii dedi Çok üzgünüm çoook

benim de 17-18 yaşlarımda başladı..ben de en fazla 1-2 kilo alıp veriyodum... anladığım kadarıyla cilt yapısıyla çok ilgili...cildimiz çok kuru olduğu için galiba... ben artık her gün nemlendirici sürüyorum bacaklarıma ama olan oldu tabi... 17-18 yaşımdan beri yani ilk başladığında hiç ilgilenmediğim için artık beyazlamış çatlaklara ne yapsam yaramıyo... bakalım inşallah bu kahve limon biraz olsun işe yarar....

İnanması bile güç geliyor aslında :(( Bu kadar basit mi yani :( ama umut işte

Hayir canim; hic te gorundugu gibi basit degil...zaten sayfalari takip edersen konu basligini yazan loliferi baska sayfalarda cozum ararken gorebilirsin yani onunkilerde ayni duruyor,ama nedense buraya yazmiyor artik...bilmiyorumkismile
ben 2 hafta yaptim kahve limonu ama sonuc sifir....
:olmaz: kesinlikle tavsiye etmiyorum bosuna cildini tahris etme...:olmaz:
Eger selulitim var diyorsan ok derim devam et cunku selulitim kalmadi bu yontem sayesinde....
Ben renuee kremi arastiriyorum bir de onu deneyecegim...(Eger renuee hakkinda bilgin varsa cvp yazarsan sevinirim canm)
Catlaklara olum kötükedihüso.....
kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso

ben de dün başladım kahve limon olayına,ilk defa başlıyorum çatlak tedavisine,doktora gittim babe kremni önerdi,araştırmalarımda kremlerin de hiç faydası olmamış kimseye,en iyi sonuçlar kahve limonla alınmış gibi... acnelyse medıcasol tedavisinden formu baştan aşağı okudum sadece bi kişi memnun olmuş:S
bakalaım başladık sonu ne olucak ,bayrama kadar devam:D

bende 2 gündür yaptım. dün dinlenme günümdü. bugün akşam üstü gene yapıcam. inşallah faydasını görürürüm. onları görmek istemiyorum ordaaaaa alsanaalsanasmile

Slm kızlar.
Bu bölümü baştan sona kadar okudum ve genel olarak çoğunluğun memnun olduğunu görüp denemeye karar verdim.
sadece çatlaklar değil vermem gereken 20 kilo içinde yarın savaş açıyorum...
SıL BAŞTAN BAŞLAMAK GEREK BAZEN.....
TANRIM BENı BAŞTAN YARAT.... nidaları arasında gene bir pazartesi gene diyet gene selülit gene çatlak savaşı.. ne olacak biizim bu halimiz.. nese bakalım... yapacaklarımı sıralıyorum:

1- diyete başlanacak
2- düzenli yüeüyüş yapılacak
3- günde 50 mekik çekilecek (25 sabah 25 akşam)
kahve limon karışımı düzenli yapılacak(artı kaak lif, nemlendirici,ve haftada bir bu karışım sürülüp streç folyo ile sarılıp yatılacak)
4- yüz için alınan kremler günlük düzenli şekilde kullanılacak( artı haftada bir kil maskesi yapılacak)

tüm yaz boyunca bunları yapacağım bakalım sonuç ne olcak umarım yılmam kızlar...

Back