• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
ben de yaptım bu kahve limon olayını...
ilk önceleri pürüzsüz yaptı...hafifledi görüntü..nasıl sevindim..sonra baktım etki etmemeye başladı..sanki daha da çoğalıyolar gibi geldi.. kırmızı kırmızı oldu........bıraktım...bıraktıktan 1-2 hafta sonra deliii gibi kaşınmaya başladım ama nasıl hart hart kaşındım anlatamam.... ağlıcak derecede bi kaşıntıdan bahsediyorum...
3 hafta kaşındım..abartmıyorum tam 3 hafta......özellikle geceleri uykumdan uyarıyodu kaşıntı...bol bol nemlendirici sürüyodum ben de...

sonra dayanamadım kaşıntı kremi aldım...2 gündür onu kullanıyorum ve geçti kaşıntım...

veee en önemli şey:)

derim pul pul döküldü..kaşıntı bu yüzdenmiş... ve çatlaklar inanılmaz derecede azaldı..deri yenilendi kızçeler:) muhteşem oldu...bebek poposu gibi oldu desem yeridir:) nasıl mutluyum....:)

bundan sonra haftada 1 kez falan yapıcam...nasılsa azaldılar...ya sevincimi anlatamam:) inşallah siz de kurtulursunuz...ya hafiflese yeter...bu karışımı yaptıktan sonra nemlendirici sürün güzelce...

he şunu da belirteyim..iyi gelmediğini görüp bıraktıktan sonra kaşınmaya başladım ben de geçsin diye hodan yağına başladım..kaşınırken başladım hodanı kullanmaya...1.5 hafta falan kullanmışımdır yani hodanı....kahvenin iyi geldiğini biliyorum çünkü bacaklarıma da yapmıştım kahve limonu..hodan yağını sadece popoya yapmıştım.....bacaklarım da deli gibi kaşındı ve döküldü deri ve yenilendi:) burdan biliyorum:)

ee kizlar okuyun bunu neden vazgeciyorsunuz ki hemen ? :2:

kızlar bende yeni katılanlaranım...yaa bana yardımcı olun...ben öğretmenim. muşta çalışıyrum.. tabi burada çalışıyorum dıye kendımı baya ihmal etmişim...boyum 175 ve 96 kiloyum..vucudum çok oarantılı allahtan kimse 96 olduğuma ianamıyor 85 felansın dıyorlar...ama benım çooook sevdiğim biri var...kısa süre brliktelık yasamıştık...sonra ayrıldı benden ama askere gideceği için ayrıldı...arkamda kımseyı bırakmıcam mantığıyla..şimdi tam 8 ay sürem var...o askerden gelene kadar en az 75 kiloya inmek istıyorum...YARDIM YARDIM YARDIM

Bu arada bır haftadır sabahları kalkınca bir elma yiyorum..sonra kfleks yiyorum ..sonra bir dilim ekmekle evde ne vardsa az yağlı pişirip çok az yiyorum.(normal ekmek çünkü muşta kepekli vs bulmak sorun)...akşamda canım isterse k flaeks yiyorum istemezse meyve vs ile geçiştiriyorum...ayrıca sağuna osofman,şort ve kemer ismarladım..bugun onlarda elıme gececek...vucut çatlağı ve selülitler için kahve limon karışımına basladım...offf çoook işim var çokkkk

kızlar ben uzun süredr yapıorum bunu çatlakları geçirdiği falan yok ama selülite çok ii gelio ve yumuşacık yapıo cidli :) o yüzden bırakmıorum çatlaklarnz için derma roller kullanın diğer forumdan takip edeblrsinz ben inanlmaz bir ilerleme kaydettm ve diğer arkadaşlarımda öle hepmz kurtulalım ben bunun için epey uğraştım bi ark derma rollerı tavsiye etti cnm benm saolsun burda okudum müthiş :)

birde arttırdığını sanmıorum kızlar gözünüze öle geleblr

canım bende geçen gün bi güzellik uzmanıyla konuştum o da dermarollerden bahsetti bana,inceledi vücudumu sonuç alırız dedi,kökhücre falan dedi ama 2 milyarmış bide sey dedi evde yapabilecğim beauty mause varmış yanında çatlak kremi falanda vercem dedi ben kararsız kaldım,sende işe yaradımı geçirdimi çatlaklarınıı,artık bitsin bu çile :(

Merhaba kızlar yardım edin lüften psikolojim bozuldu artık şu çatlaklardan:a015:.Ben üzüm çekirdeği kremi kullandım cildim aşırı kuru ve pul pul olduğu için.Bu kremi banyodan banyoya kullandım çatlaklarımda küçülme oldu ve çok güzel nemlendirdi cildimi ve selülitlerimde ciddi anlamda azalma oldu.(kola,nescafe,kızartma,çiğdemdende uzak durdum)....Fakat benim cildim çok hassas artık epilasyon yaparken bile cildim anında çatlıyor,yarılıyor.delikafaduldenPsikolojim aşırı bozuldu,göbek çevremde,kalçamda,bacak aralarımda,basenlerimde,bel çevresinde süerkli bir çatlak oluşumu var.Bana aktar bir arkadaş ozon kremini kullanmamı önerdi %100 garanti verdi lekelere,çatlaklara çare olduğunu söyledi.Çatlakları çizgi halinde yapıyormuş.Bu kremi kullanan var mı?

miell ve cookie226 diye üye oluyorlar buraya biri soruyor diğeri uzun süredir kullanmış gibi cevaplıyor. Aslında ikiside aynı sahtekar. Sahtesi değilde sahtekarlık böyle oluyor şimdi gidin güvenin bu ürüne ve sonuçlarına.

kizlar konuyu baslatan arkadas bazen anneanne diyor bazen babaanne hangisi dogru bazen 5 cocuk diyor bazen 4 anlatiginda yani biraz sallamis .kahve limona gelince biraz iyi geldigi her yerde yaziyor.limonun soyucu,kahvenin ise cildi uyarici kan dolasimini hizlandirici etkisi var.ama konuyu baslatan arkadas gibi 2,3 haftada mucize olmasini beklemeyin.ama deneyin derim mutlaka biraz ise yarar.

basak79 arkadasin dedigi gibi 3, 4 haftada bir mucize beklemek yanlis olur bu is icin en basta sabir ve azim lazim tamam bir an önce hepimiz bu catlaklardan kurtulmak istiyoruz ama iki günde olacak bir mucize degil bu. Ben bütün kalbimle inaniyorumki bu karisim mutlaka sonuc verecek. Dün basladim ve bugünde ikinci uygulamayi yaptim. Sonrada bir güzel contabex diye yara iz kremimi kullandim. Tam gecirmesede hafifletsede ona bile raziyim. Güzel sonuclar alirsam sizlerle paylarim canlarim. Hepimize kolay gelsin

3 haftadir düzenli yapiyorum..
sol ic bacagimda ki catlaklar hafifledi, sag ic bacakta degisme yok
bunlar cocuklugumda olan catlaklar.

son sayfalarda yazilanlari okudum, tekrardan hatirladim neden buraya yazi yazmaktan vazgectigimi
ben bu is icin para almiyorum
kendi denedigim ve sonuc elde ettigim seyleri yaziyorum
sanki ben sizin paranizi almisimda sonrasinda sizi yari yaolda birakmisim gibi davranilmasindan hoslanmiyorum
kimji zaman anneanne diyormusum kimi zaman babaanne
alla alla cok mu fark ediyor??
anneanne desem inanacak, babaanne desem inanmayacakmisiniz??
büyük anne iste alla alla !!

Son düzenleme:
ya aslında uzun zaamndır denyenler vardı,ama kimseden ses yok sonuçlara dair,demekki çatlakları geçtizemuszemus,ilgilenmiyolar artık yorumlarla:D:D:D

bu konu neden kapatılmıyor çok merak ediyorum ta geçen sen yaptık zerre sonuç vermiyor işte niye hala bir umut bu kahve limonla ugraşcaksınız yahu başka yöntemler çıktı ondan sora dermaroller gibi ona bakın bi ayrıca fraksiyonel lazer yaptırmayı düşünüyorum ben mesala fraksiyonel co2 lazeri araştırın sonuçları okuyunca şaşırcaksınız burda oyalanmak saçma.......

Yalnız kahve-limon gerçekten işe yarıyor. Ben yaklaşık iki aydır yapıyorum, üstelik düzenli de kullanmadım ancak dizimin arkasındaki çatlaklar tamamen geçti. Konuyu ilk gördüğümde çok sevinmiştim çünkü çok fazla çatlağım vardı gerçekten, özellikle popomdakiler yarık şeklindeydi. Cildiyecimin önerdiği bir tedaviyi uygulamaya başlayacaktım. Sonra bu konuyu gördüm ve biraz da bunu denemeye karar verdim.

Herkes demiş zaten, yumuşacık yapıyor. İlk gözle görülür etkisi bu. Ama benim düzensiz düzensiz iki aylık kullanımımda dizimin arkasındaki çatlaklarım tamamen geçti. Hatta geçeceğine baya baya inanmama rağmen ilk fark ettiğimde şaştım kaldım. Bir öyle baktım bir böyle baktım, anca ikna oldum. Artık dizimin arkasında çatlak matlak yok.

Popomdakiler de dediğim gibi yarık gibiydi, artık sadece hafif bir beyazlıkları var ve elleyince belli belirsiz hissediyorum. Önceki haliyle kıyaslanamaz dahi. Ben açıkçası çok memnunum, uyguladım ve sonucunu da aldım. Kendi adıma lolifer'e çok şey borçluyum, resmen derdime derman oldu. zemuszemus Bir de boşuna lolifer'in başının etini yemeyin yahu, kız sanki zorla yaptırıyor size.

bende kullanıyorum 2 hafta olucak azaldı gibi görünümü inşlh kesin cözüm olur ama şuan netceden memnunum catlaklar cok kötü görüntü tamamen gecmesini istiyorum vede devam ediyorum bakalım sonucları yazarım sizlere..

artık bnde baslıyorummmm sonuclarını yazarımmm

Yalnız kahve-limon gerçekten işe yarıyor. Ben yaklaşık iki aydır yapıyorum, üstelik düzenli de kullanmadım ancak dizimin arkasındaki çatlaklar tamamen geçti. Konuyu ilk gördüğümde çok sevinmiştim çünkü çok fazla çatlağım vardı gerçekten, özellikle popomdakiler yarık şeklindeydi. Cildiyecimin önerdiği bir tedaviyi uygulamaya başlayacaktım. Sonra bu konuyu gördüm ve biraz da bunu denemeye karar verdim.

Herkes demiş zaten, yumuşacık yapıyor. İlk gözle görülür etkisi bu. Ama benim düzensiz düzensiz iki aylık kullanımımda dizimin arkasındaki çatlaklarım tamamen geçti. Hatta geçeceğine baya baya inanmama rağmen ilk fark ettiğimde şaştım kaldım. Bir öyle baktım bir böyle baktım, anca ikna oldum. Artık dizimin arkasında çatlak matlak yok.

Popomdakiler de dediğim gibi yarık gibiydi, artık sadece hafif bir beyazlıkları var ve elleyince belli belirsiz hissediyorum. Önceki haliyle kıyaslanamaz dahi. Ben açıkçası çok memnunum, uyguladım ve sonucunu da aldım. Kendi adıma lolifer'e çok şey borçluyum, resmen derdime derman oldu. zemuszemus Bir de boşuna lolifer'in başının etini yemeyin yahu, kız sanki zorla yaptırıyor size.

ayy cnm yorumunu okuyunca hırslandım..bende bi iki kere yuaptım ama üşendim sonra..bende başlıyım barigamyoncuiremsu

hemen deneyeceğim.

izlediğim bir belgeselde de kahve ile yapılan bacak masajının selülite çok iyi geldiği söyleniyordu. ama orda masaj sonrası kahveri streç ile sarın bacağınızdayken diyordu.

Hep ellerim için kullanırdım limon ve kahve telvesini. Bu çok ilginç denemek lazım ama bu havalarda deneyebilirmiyim bilmiyorum...teşekkürler...

Back