Canim ya sodayi nasil uyguluyosun dondurupmu yapiyosun yoksa direk sürüyomusun Bende yapmayi düsünüyorumda tam cakamadim olayi :)))))
benim soda dediğim karbonat var ya o işte...su olan deği...alıyorum elime bi tutam suyla boza kıvamına getiriyorum sonra sürüyorum..bi süre sonra yanıyo böyle yaptığın.....korkma:tomato: bu iyi bişey...biraz kuruyunca ılık suyla yıka...yumuşacık oluyo...
ben bazen üşeniyorum böyle yapmaya..şöyle yapıyorum:
ıslıyorum çatlak olan yeri...sodayı alıyorum sürüyorum kuruyken..zaten ıslak ya vucut aynı oluyo...ovalıyorum bi güzel...gene yanıyo...korkma:tomato: iyi bişey bu:roflol:
ılık suyla durula yine...valla güzel oluyo deri ya..işte böyleopuyorumnanaktan
Canim cevabin icin tesekkürederim peki sen kahveyi yikadiktan hemen sonrami yapiyosun yoksa bunu baskabi günmü yapiyosun :uhm:
aquabarbie sewindim walla gerçekten benim de sedef renginde %100 geçmese de mutlaka bi iyileşme yaratır demek bende de :) wakit kaybetmeden başlayıp sonuçlarını bildiricem ben de :)
bu arada arkadaşlar ben migrostan almıştım ikili halde flndı şehriban teyze mi ne markasıhemen hemen her yerde wardır heralde ben tesadüfen almıştım sonra çok ii geldiğini okudum üstünde kullanım şekli yazıodu size de söliim:
önce kuru lifle çok tahriş etmeden kese yapılıcak
sonra yosun sabunu sürülecek cilde (ben biraz sürüp o şekilde masaj da yapıorm tam etki etsin die)
sonra sabunlu haldeyken lifle keseleniosunuz
bir de yanında deniz tuzu da wardı bu paketin içinde en son da deniz tuzuyla masaj yapın diyodu
bölece terlemeyi arttırıomuş spor yapınca fln ödemin atılmasına yardımcı oluo sanırım ben spor yapmadıımdan bu ara pek fark göremedm henüz yaptıımda bilgi weririm size :)
ama bence bu topikteki kahwe limon daha etkili olur bence deniz tuzu yerine ikisini bir yapmak çok yıpratır sanırım
nemlendirmeyi unutmuoruzz bi deee aman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?