ben kayfe limonu bıraktıktan sonra yaptım onu...ikisini aynı anda kullanma bünye bağışıklık kazanır ikisi de etki etmeza.s...alıştırma öle vücudunulmaz:
cevabin tesekkür edrim canim daha yapmamistim senden cevap bekliyodum :) ozaman simdilik kahve limona devam
hanımlar ben de başladım ama gerçekten bekletmek gerekiyomu... biraz masaj yapıp yıkasam olmazmı...o vaziyette nasıl bekliycem
bende denesemmi acaba diye düşünüyorum ama bazı arkadaşlarda kahve limon tedavisi sonucu çatlaklarının genişlediğini yazmış kafam karıştı iyice :ecrin_bebek:
bende çatlaklarıma savaç açtım... baldırlarımda var baya dizimden aşağıda arka tarafta. bu kadar yoktu önemsemiyodum ama bugün farkettim çoğalmışlar. yeni olmuşlar yanii mafoldumben şort giymek istiyodum ama kapri bile giymem bu durumda. çok moralim bozuldu. başka bi yerimde yok. her gün banyo sorunum olmicak. uygulayım bakalım inşallah faydası olur...
canım çatlaklarının yeni oluşmuş olması senin için büyük avantaj...tabiki hiç olmasaydı keşke ama en azından bize göre şansın daha çok... ihmal etme mutlaka bişeyler yap... belki basit bi krem veya yağ karışımıyla bile kurtulabilirsin...yeni çatlaklardan kurtulmak kolay oluyo... sakın ihmal etme sonra hiç bişey kar etmiyo inan...
İnanması bile güç geliyor aslında( Bu kadar basit mi yani ama umut işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?