Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
nick_im sen nekadar süre yaptın bu uygulamayı ne zaman sonuç aldın yazarsan sevinirim

2 hafta kadar yaptım...sonra bıraktım...çatlaklarım 2 yıllık...derin mi bilmiyorum...derin galiba :1rolleyes:
bıraktıktan sonra 3 hafta kaşındı..sonra deri yenilendi...çok silik şimdi...tekrar oluşmasın diye soda yapıyorum..karbonat yani...bi de bebe yağı sürüyorum nemlendirici niyetine..

TŞk ederım nıck_ım bende 1 haftadır falan yapıyorum bırakmayı dÜŞÜnÜyordum ıyıkı tekrar bakmıŞım topıĞe neyse devam ınŞ.faydasını gÖrÜrÜm bende kaŞınıyorum allah allah acaba dahamı Çok Çatlıycam dııp korkmuŞtum Çatlıycak yerlerde kaŞınır ya:)bır gelıŞme olursa yazarım demeye devam

kaşınıyosa bol bol nemlendirici sür...ağlatıcak derece kaşınıyo gittikçe...sinir oluyo insan...çatlağım olsun yeter ki kaşınmayayaım dediğim günleri biliyorum ben sositososito
geceleri hele bol bol sür...banyoda soğuk suyla masaj yap...ben şimdi soda yapıyorum inşallah bunlar da geçer...bi de pilates yaptımmıydım :teytey:

tşk ederim nick_im valla bolca yağlanıyorum zaten:):)pehlivanları geçtik yağlanma konusunda:)soguk suyu yapıyorum zaten çıkmadan önce soguk suyla bi titriyorum yani.ama sodayı duymadım o ne işe yarıyomuş yazarmısın banada bide soda olsunda tam olsun bari:)

limon ve kahve karışımını nasıl ne miktarda hazırladığınızı ve hangi aralıklarla uyguladığınızı detaylı anlatırmısınız:)

limon ve kahve karışımını nasıl ne miktarda hazırladığınızı ve hangi aralıklarla uyguladığınızı detaylı anlatırmısınız:)

bunun cevabı ilk sayfada yazıyor zaten ama ben kısaca anlatayım 3 tatlı kaşığı kahveyle bir limon suyunu karıştırıp uyguluyorum ama uygulamadan önce kabaklifi kesesi yapıyorum sonra kahve limonu sürüyorum sora durulayıp tekrar keseliyorum 2 gün yapıyorum bir gün ara veriyorum benim çatlaklarımda kaşınıyor:)

feci sekilde kasınıyor yaptıktan sonra uyus oluyorum ya sanki kasındıkca artıyomus gibi geliyor:) sanırım limon ve kahve etki gosteriyor ondan kasıntı yapıyor

Arkadaşlar türk kahvesinden bahsediyoruz dimi ? yoksa normal kahvemi ?
acaba bu karışım selülitede iyi elirmi ne dersiniz?

normal turk kahvesı nescafe tarzı tanelı degıl ogutulmus turk kahvesı selulıte bence su yonden ıyı gelır o bılgeyı baya bır bastırarak ovaladıgınız ıcın o bolgede kan dolasımını hızlandırır belkı duzenlı kullanımda ıse yarayabılır sonucta selulıtte o bolgenın yag toplamasıyla olusuyor sen masaj yaparsan oraya kan dolasımıyla acılır

yerimseniben

soda cildi yeniliyo...çatlak olan bölgenin derisi yenilenirse çatlaklardan kurtuluruz:jeyyar:

ben yüzüme yapıyorum da maşallah sivilcele lekeleri azaldı beyazladı güzelleşti cildim...madem dedim böyle oraya da yapam:dance:

haftada 3 gün falan yap...üşenirsen 2 gün yap...ama mutlaka haftada 1 yapa.s

yaa herkez olayı çözmüş yorumlarınızı okudum,bi bn çözemedimbilmiyorumkismile.şimdi kahveyi sulandırıp mı limon ekleyeceğiz yoksa kuru bi kahveye mi limon ekleyeceğiz bi türlü çözemedim. beni aydınlatan olursa çok sevincem

esracım kahveyi toz halinde 3 tatlı kaşıgı bir kaba koyup üzerine bir limon sıkıp çamur kıvamına getiriosun ben çok sulu yapmıyorum 1 limon ii gelio küçük limon bazen az gelebilio ilave etmek zorunda kalıyorum o sana kalmışş çokta su gibi yaparsan süremessin çamur gibi olsunn kahve dibinde sulu telve kalırya onun gibi bi kıvam oluoo fallık,fallık:):):lepi:

evettt bu sayfanın mÜdavımıydım bı ara ama Şu an deĞılım neyse asıl konuya gelelım..

Ben 20 yaŞındayım ve sÜreklı kılo alıp vermelerden dolayı oluŞan Çatlaklarım vardı..

Bu sayfadakı tarıfı uyguladım ve eskısıne gÖre baya bı azalmıŞ Çatlaklarım var tabı bırakmasaydım benım bıtecektı aslında..

Ben bu formÜlÜ uygularken
hem dıyet yapıp kılo verdım hem spor yaptım hemde suyumu vÜcut nemlendırmemı hıÇ aksatmadım ve gÜnlerı kaÇırmamak ıÇın kendıme Özel takvım bıle yaptım ınanın gerÇekten ıŞe yarıyor hatta Çok eskı forum sayfalarına bakarsanız gÖrÜrsÜnz benım yorumlarımı..

Ama unutmayın sabır lazım bu ıŞte bırde tek bunu yapmaklada olmuyor bence..

Ve bazı kıŞıler formÜlÜ soruyor edıyor ben tekrar hatırlatayım ;

3 tatlı kaŞıĞı kuru tÜrk kahvesı

ÜstÜne 1 lımon sıkıyoruz

sonra bunu vÜcudumuza sÜrÜp beklıyoruz sonra keseyle bır gÜzel yıkıyoruz bıraz sert olsun ama..

Sonrada bır gÜzel nemlendırılır ve ıŞlem tamamm :) hadı hepınıze kolay gelsınnnnn

lolıferıde unutmamak lazımmm nasılsın arkadaŞım =)

heh oh be sağolasın canım çok güzel anlatmıssın örneklerlede açıklamışsın bnde çok güzel anladıma.s. teşekkür ettim sinemcim:1hug:

kızlar ben bugün 2.yi yaptım ama çatlaklarım daha belirgin gözüküolar ? mafoldumben
sizce bırakayım mı devam mı ediim :gitme:

kızlar ben bugün 2.yi yaptım ama çatlaklarım daha belirgin gözüküolar ? mafoldumben
sizce bırakayım mı devam mı ediim :gitme:

benim kaçıncı oldu saymıyorum artık fayda gösteriosada uzun zaman alır bence oda geçirecegini sanmıyorum belki görünümünü hafifletir biraz kremler yağlar falan anladımki faydasız yani bende tek çare kaldı oda kimyasal peeling kahve limon için 2 uygulama çok az cnm ayları göze alıp deniycen öyle 2_3 uygulamayla çözüm olmazyasakkelime

Canim ya sodayi nasil uyguluyosun dondurupmu yapiyosun yoksa direk sürüyomusun Bende yapmayi düsünüyorumda tam cakamadim olayi :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…