nick_im sen nekadar süre yaptın bu uygulamayı ne zaman sonuç aldın yazarsan sevinirim
TŞk ederİm nİck_İm bende 1 haftadır falan yapıyorum bırakmayı dÜŞÜnÜyordum İyİkİ tekrar bakmıŞım topİĞe neyse devam İnŞ.faydasını gÖrÜrÜm bende kaŞınıyorum allah allah acaba dahamı Çok Çatlıycam dİİp korkmuŞtum Çatlıycak yerlerde kaŞınır ya:)bİr gelİŞme olursa yazarım demeye devam
limon ve kahve karışımını nasıl ne miktarda hazırladığınızı ve hangi aralıklarla uyguladığınızı detaylı anlatırmısınız:)
tşk ederim nick_im valla bolca yağlanıyorum zaten:):)pehlivanları geçtik yağlanma konusunda:)soguk suyu yapıyorum zaten çıkmadan önce soguk suyla bi titriyorum yani.ama sodayı duymadım o ne işe yarıyomuş yazarmısın banada bide soda olsunda tam olsun bari:)
yaa herkez olayı çözmüş yorumlarınızı okudum,bi bn çözemedimbilmiyorumkismile.şimdi kahveyi sulandırıp mı limon ekleyeceğiz yoksa kuru bi kahveye mi limon ekleyeceğiz bi türlü çözemedim. beni aydınlatan olursa çok sevincem
esracım kahveyi toz halinde 3 tatlı kaşıgı bir kaba koyup üzerine bir limon sıkıp çamur kıvamına getiriosun ben çok sulu yapmıyorum 1 limon ii gelio küçük limon bazen az gelebilio ilave etmek zorunda kalıyorum o sana kalmışş çokta su gibi yaparsan süremessin çamur gibi olsunn kahve dibinde sulu telve kalırya onun gibi bi kıvam oluoo fallık,fallık:):):lepi:
heh oh be sağolasın canım çok güzel anlatmıssın örneklerlede açıklamışsın bnde çok güzel anladıma.s. teşekkür ettim sinemcim:1hug:
rica ederim canım inşallah faydasını görürsün bende yapıyorum ve sadece kaşınıyorum ama hepsi yerinde halaa:uhm:
kızlar ben bugün 2.yi yaptım ama çatlaklarım daha belirgin gözüküolar ? mafoldumben
sizce bırakayım mı devam mı ediim :gitme:
yerimseniben
soda cildi yeniliyo...çatlak olan bölgenin derisi yenilenirse çatlaklardan kurtuluruz:jeyyar:
ben yüzüme yapıyorum da maşallah sivilcele lekeleri azaldı beyazladı güzelleşti cildim...madem dedim böyle oraya da yapam:dance:
haftada 3 gün falan yap...üşenirsen 2 gün yap...ama mutlaka haftada 1 yapa.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?