• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
ben işi biraz abarttım 1 limon suyu ve 1 çay kaşığı kahveyi basenlerime yedirerek surdum streç filmle sardım ertesi gün yıkadım , selilüt falan kalmamış, çatlaklar çok azalmış , üstelik 2 cm incelmişim , streç filmin o kadar süre kalmasının zararlı olduğunu biliyorum ama bu kadar etkiye karşın zararı görmemezlikten geldim napıyım ..

canım peki senin çatlaklarının kırmızımıydı yoksa üzerinden zaman geçmiş ve beyzlamışmıydı ...? herseyi ögrenmek lazım...yerimseniben

ne duyarsak yapıyoruz yaaa umarım hepimizde işe yarar böyle böyle geçircez inş.bigün bi bakıcaz yok olmuşlar ama hangisinin iyi geldigini bilemiycek durumda olcaz:D:D:D:Dumutsuz olmuo napıım hayal işte...

canım 2 kez yaptım gözle görülür ilerleme kaydettim ben bugün 3. yü yapıcam düzenli yapmayı düşünüyorum 2 uygulama sonra yine yazarım buraya çatlaksız günlere...zemuszemus

Bir bu bu yöntem işe yaramıyor falan diyenler olmuştu yazdıklarınızı okuyunca şok oldum ve hemen akşama kahve limon ikilsini yapıcam arada bir streç de yapimm bende. Bakalım neler olacak kurtulmak istiyorummm şu çatlardan...

canlarım kısçeler kolay gelsin....inşallah hepimiz kurtuluruz haritlardan yalnız düzenli yapan arkadaşlar sonuçtan memnun kalanlar lütfen yazsın.....

ayy nasıl sevindim bu topiği yeni gördüm delikafadulden
kızlar ben 34 haftalık hamileyim ve korkunç derecede çatladım hepside karın bölgemde.bu kürü hamileyken kullansam bebişe bir zararı olur mu?

ben de yaptım bu kahve limon olayını...
ilk önceleri pürüzsüz yaptı...hafifledi görüntü..nasıl sevindim..sonra baktım etki etmemeye başladı..sanki daha da çoğalıyolar gibi geldi.. kırmızı kırmızı oldu........bıraktım...bıraktıktan 1-2 hafta sonra deliii gibi kaşınmaya başladım ama nasıl hart hart kaşındım anlatamam.... ağlıcak derecede bi kaşıntıdan bahsediyorum...
3 hafta kaşındım..abartmıyorum tam 3 hafta......özellikle geceleri uykumdan uyarıyodu kaşıntı...bol bol nemlendirici sürüyodum ben de...

sonra dayanamadım kaşıntı kremi aldım...2 gündür onu kullanıyorum ve geçti kaşıntım...

veee en önemli şey:)

derim pul pul döküldü..kaşıntı bu yüzdenmiş... ve çatlaklar inanılmaz derecede azaldı..deri yenilendi kızçeler:) muhteşem oldu...bebek poposu gibi oldu desem yeridir:) nasıl mutluyum....:)

bundan sonra haftada 1 kez falan yapıcam...nasılsa azaldılar...ya sevincimi anlatamam:) inşallah siz de kurtulursunuz...ya hafiflese yeter...bu karışımı yaptıktan sonra nemlendirici sürün güzelce...

he şunu da belirteyim..iyi gelmediğini görüp bıraktıktan sonra kaşınmaya başladım ben de geçsin diye hodan yağına başladım..kaşınırken başladım hodanı kullanmaya...1.5 hafta falan kullanmışımdır yani hodanı....kahvenin iyi geldiğini biliyorum çünkü bacaklarıma da yapmıştım kahve limonu..hodan yağını sadece popoya yapmıştım.....bacaklarım da deli gibi kaşındı ve döküldü deri ve yenilendi:) burdan biliyorum:)

Son düzenleme:
ilk önceleri pürüzsüz yaptı...hafifledi görüntü..nasıl sevindim..sonra baktım etki etmemeye başladı..sanki daha da çoğalıyolar gibi geldi.. kırmızı kırmızı oldu........bıraktım...bıraktıktan 1-2 hafta sonra deliii gibi kaşınmaya başladım ama nasıl hart hart kaşındım anlatamam.... ağlıcak derecede bi kaşıntıdan bahsediyorum...
3 hafta kaşındım..abartmıyorum tam 3 hafta......özellikle geceleri uykumdan uyarıyodu kaşıntı...bol bol nemlendirici sürüyodum ben de...

sonra dayanamadım kaşıntı kremi aldım...2 gündür onu kullanıyorum ve geçti kaşıntım...

derim pul pul döküldü..kaşıntı bu yüzdenmiş... ve çatlaklar inanılmaz derecede azaldı..deri yenilendi kızçeler:) muhteşem oldu...bebek poposu gibi oldu desem yeridir:) nasıl mutluyum....:)

bundan sonra haftada 1 kez falan yapıcam...nasılsa azaldılar...ya sevincimi anlatamam:) inşallah siz de kurtulursunuz...ya hafiflese yeter...bu karışımı yaptıktan sonra nemlendirici sürün güzelce...

he şunu da belirteyim..iyi gelmediğini görüp bıraktıktan sonra kaşınmaya başladım ben de geçsin diye hodan yağına başladım..kaşınırken başladım hodanı kullanmaya...1.5 hafta falan kullanmışımdır yani hodanı....kahvenin iyi geldiğini biliyorum çünkü bacaklarıma da yapmıştım kahve limonu..hodan yağını sadece popoya yapmıştım.....bacaklarım da deli gibi kaşındı ve döküldü deri ve yenilendi:) burdan biliyorum:)

canım ya gerçekten memnun kaldınmı merak ettim benimde kalça kısmımda var

çatlakların ne kadarlıktı canım?Yani yeni mi oluşmuştu üzerinden yıllar mı geçmişti:)

2 senedir var çatlaklarım...kırmızıydı önceleri tabi ben ozaman onların çatlak olduğunu bilmiyodum..vücudumla ilgilenmiyodum yani...sonra geçti kırmızılık ve beyaz beyaz oldu...yine bilmiyodum çatlak olduğunu..ben çatlağın ne olduğunu bilmiyodum...sonra gittikçe beyazladı diğer yerler karardı...noluyo len bana dedim:) araştırdım internetten...kahve limonu duydum ilk...ve yaptım..işte böyle...:sm_cool:

teşekkürler

ya ilk yaptıgımda dahi yumusama oluyor ben yaptım ara verdim sanki siliklesiyor gibi geldi bana bugun yine basladım umarım ise yarar

Back