• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
kizlar umarim cildinizi guzellestirmesinin yaninda catlaklariniza da bende oldugu gibi iyilestirici etkileri de olur. Su bir kac hafta cabuk gecsn istiyorum herkesten guzel seyler duymak icin sabirsizlaniyorum:))

ilginç fırsat bulursam deneyeceğim eski çatlaklarda işe yararmı acaba.babaannene sorarmısın güneş lekesi için bir şey biliyormu:uhm:

mutlaka denicem.. çatlaklarım eski ama bakarsın işe yarar:jeyyar: babanneye sonsuz saygılar teşekkür ederim paylaşımın için

kesnlikle bende deniycem, kahve almam lazimmmmmmmmm :D insallah bizdede ise yarar basladim gun yazarim unutmazsam tskler canim

o kadar çok şey okudum ki sitede ilk defa deneyeceğim...çok sağol bu akşam bende başlıyorum benim çatlaklarım o kadar kırmızı ki anlatamam umarım iyi gelir bizde sana çok dua ederiz arkadaşım..limon suyu olurmu yaa limon almaya üşeniyorum şimdi..

kızlar o hazır limon sularından kullanmayın SAKINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN!

ayrıca kahveyi pişirmeden direk, bildiğimiz haliyle kullanacaksınız

valla butun sayfaları bı cırpıda okudum kaydirigubbakcemile4
ergenlık donemınden kalma catlaklarım var
coook heyecanlandım yarın baslıcam
umarım faydası olur bazı arkadasların
dedıgı gıbı babanne selulutlerede bı el atsa
ne guzelll olur:1rolleyes:
paylasımın ıcın tesekurler canımmalkisalkisalkis

benımde 5.gunum cok sabırsızlanıyorum hala bıse yok bıde benım bıraz eskı acaba ondanmı ama bıkmadan kullancam Çok üzgünüm çoook

bu yöntemden çok umutlandım.. çok teşekkürler babaanneye ve sanaa.s.ben de başlayacağım.hadi hayırlısı,paylaşalım kızlar lütfen gelişmeleri

ya şekerim ne sorucam yokkmu senin ninede başka formüller.. bunu aldık sevinçten delirdik... ama bunun selüliti vaar güneş lekesi vaarr çatlamasın diye baştan neler yapılabiliri vaar.... rica ediyorum bize bişey söylesin :)))))))))))))))))

kızlar bnmde kahve limonda 3.günüm.bakalım işe yarayacakmı,sürüp masaj yapıp duş aldıktan sonra dikkat edin öyle yumuşak ve pürüzsüz oluyorki cildiniz,eğer çatlaklar gitmese bile doğal peeling,bu bile hoş yani,babaanne sen çok yaşa allah uzun ömürler versinkaydirigubbakcemile5

canım tarif için teşekkür ederim..inşallah kurtulucaz şu illetlerden :)
en kısa zamanda deneyeceğim...
canım kahve limon karışımı kuru vucuda mı yoksa ıslak vucuda mı sürülüyor ?

Son düzenleme:
bende dün denedim umutluyum :))
cildim yumuşacık oldu birazdan yine uygulayacağım çatlakları geçirmese bile uygulamaya devam edicem diğer arkadaşlara katılıyorum pürüzsüz ve yumuşacık oluyor sevdim ben bu kahve ve limon işini :)))

Son düzenleme:
bende dün denedim umutluyum :))
cildim yumuşacık oldu birazdan yine uygulayacağım çatlakları geçirmese bile uygulamaya devam edicem diğer arkadaşlara katılıyorum pürüzsüz ve yumuşacık sevdim ben bu kahve ve limon işini :)))

canım bu karışımı kuru cilde mi uyguluyosun ,ıslak cildemi ?

bende çatlak yok ama dikkat ettim selülit oluşmuş yavaştan yavaştan:a015: bende uygulayacağım ellere çok iyi geldiğini biliyorum eminim vücuda da iyi geliyordur!...a.s

çok basit işlem benimde uygulamam gerek kilo alıp vermekten karın bölgemde çok olmasada var çatlağım bende bu çatlaklar için ilaç ararken doğal yolla çatlak yok etme yöntemi buldum :))
deniyenler memnun denemeyenler pişman diyip deniyecem :)))

daha bir kere yapabildim...düzenli yapabilsem sonuç alacağım besbelli...fakat ben ve düzen birbirimizden öyle uzağız ki bu ara :bbo::çok üzgünüm:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back