cnm buna yönelik b topik aç istersen=)
aquabarbie sewindim walla gerçekten benim de sedef renginde %100 geçmese de mutlaka bi iyileşme yaratır demek bende de :) wakit kaybetmeden başlayıp sonuçlarını bildiricem ben de :)
bu arada arkadaşlar ben migrostan almıştım ikili halde flndı şehriban teyze mi ne markasıhemen hemen her yerde wardır heralde ben tesadüfen almıştım sonra çok ii geldiğini okudum üstünde kullanım şekli yazıodu size de söliim:
önce kuru lifle çok tahriş etmeden kese yapılıcak
sonra yosun sabunu sürülecek cilde (ben biraz sürüp o şekilde masaj da yapıorm tam etki etsin die)
sonra sabunlu haldeyken lifle keseleniosunuz
bir de yanında deniz tuzu da wardı bu paketin içinde en son da deniz tuzuyla masaj yapın diyodu
bölece terlemeyi arttırıomuş spor yapınca fln ödemin atılmasına yardımcı oluo sanırım ben spor yapmadıımdan bu ara pek fark göremedm henüz yaptıımda bilgi weririm size :)
ama bence bu topikteki kahwe limon daha etkili olur bence deniz tuzu yerine ikisini bir yapmak çok yıpratır sanırım
nemlendirmeyi unutmuoruzz bi deee aman :)
aqua kahve limondan mı bahsediyorsun,yoksa sadece yosun sabunu ve kese mi?
AquaBarbie...
bnm catlaklarım daha yeni oluştu. Son 6 ay falan..
Mesajını okur okuamaz .. o aksam gittim aktardan yosun sabunu aldım. hatta selülit için yazıyordu. kabak lifide aldım. aksamında girdim dusa keseledim catlaklarımı.. sonrada sabunu sürdüm. biras beklettim ovaladım masaj yaptım. ama sanki cildim hiç olmadığı kadar pürüzlü oldu:s
noldu smdi buna. ilk baslarda oluyormu böle seyler.. cok korktum...
vee göğüslere etki verirmi keseliyip sürümmi bu sabunu:s yoksa baska bir önerin varmı...
göğüslerime bişe yapmadım ama cat cat catlıor :S ağlıorum sinirimden
kızlar aquabarbie nin kullandığı yöntem kahve-limon die biliorum sadece ben önceki msjlarda yosun sabunu-kabak lifiyle birlikte fazla mı tahriş eder cildimi demiştim ordan bu muhabbet uzadı.
selülit için kabak lifi kullanılıo kızlar çatlaklara çok kötü geldiğini sanmıorum ama, ben kullanıorm çatlaklarımda bi deişiklik yok sanki sizin daa da mı kötü yaptı?
dahada belirginlestirdi bende yaama sora gecti:S
ya ben anlamadım şimdii bu yosun sabunu ve kabak lifi selülüte mi yoksa çatlaklara mıı iyii geliyor??aqua barbie çatlak demiş daha önceki sayfada
cokk tskk edeerimmm AquaBarbie.. : ( denicemm
ewet canım sorun olmuyor pek. ben özelikle özel günlerimde spor yapma taraftarıyım.vücut kendini daha dinç hissettiriyor.yapmazsam kendimi salaş hissediyorum. bakım şart her daim:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?