• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
süper bişeymiş bu ya çok teşekkür ederim arkadaşım neden daha öncegörmemişim a.s.
valla çatlaklarım geçmese bile mükemmelbi piling öğrenmişoldummutlaka deneyin arkadaşlar kesenin üstüne döktüm ben parça parça bastırdımiyice çokiyi geldi bana zemuszemus

slm kızlar,yaklaşık bi 15 gün ara verdim sonuçları paylaşmak istiyorum
öncelikle incelen ,daralan ,kopuklaşan çatlaklar geri gelmediopuyorumnanaktan
ama silikleşmesi azaldı sanki,tam olarak nası tarif edilir bilemiyorum ama daha beyaz duruyolar,eskisi gibi değil gerçi benim sedef rengiydi,şimdi beyazlar ama yaparken daha az belliydiler sanki
buda belki iyileştirdiği içindir ama dediğim gibi nası anlatılır tam bilmiyorum ama yani artık sedef rengi parlamasını aldığı için belki daha belli gibi,yada onun gibi bişey
ama en azından incelenler yine ince buda iyiye işaret ben devam edicem tekrar bugünden itibaren,yine bi iki ay düzenli yapmaya çalışıcam ama kahvenin yanında şimdi bide yağlar kullanmayı düşünüyorum,çünkü kış geliyo bu mevsimde cilt daha kurumaya meilli oluyo o yüzden nemli kalması için yağları kullanmayı düşünüyorum,yine gelişmeleri yazmaya devam edicem,
inşallah sonunda tamamen kurtulmuş oluruz:lepi:

bende bugün başladım çok ümitliyim değişim olacağına dair ilk günden yumuşacık oldu çok çatlağım yok ama en azından peeling olmuş olur geçerse de mutlu olurum yıkadıktan sonra bile saatlerce kahve kokuyorumnaniknanik

Bende araniza katilmak icin dört gözle bekliyorum 2 ay sonra bebisimi dogurdukdan sonra. Bu karisimi hamilleligimin ilk aylarinda denemistim ve sonuc kisa kullanmama ragmen cok ümitliydi. O kadar krem ve yaglar kullanmis bir kisi olarak en cabuk ve tesirli sonucu ben karisimda gördüm. Görünüm olarak tabiki catlaklarim hala görünüyorlar (tabiki 2 haftalik bir kullanimda gececek degiller) ama görüntüleri baya azaldi ve daha da pürüzsüzlestiler. Bu karisimi birakdikdan sonra eski hallerini almadilar. Suan icin kullanamasamda hemen hemen hergün cevablari takip ediyorum. Uzun bir süre gerektiren bir uygulama olduguna inaniyorum.

havalar soguyalı düzenli yapmıyorum ama yinede her banyoda kulanıyorum. çatlakların derınlıklerrını azaltı. sıkılaştırdıgınıda düşüünüyorum. Ayrıca buz kalıplarıyla akşamları masaj yapıorum. önceden çok yumuşak olan bacaklarım basenlerım toparlandı. Bence kesınlıkle güzel masrafsız bir peeling bu karışım.

ya ben bişi merak ediorum kızlar mesela duş aldığımız zaman kahve-limonu liflenmeden önce mi yapıorsunuz yoksa en son mu yapıosunuz? ben bi de kabak lifi we yosun sabunu kullanıorum ama önce kahwe-limon yapıorum acaba kabak lifiyle etkisini götürüo muyum? nası yapsam kestiremedim kabak lifini de bırakmak istemiorm banyodan banyoya yapıorm e en az 2 günde 1 de duş alıorm btn gün de dışarda oluorum sabah wakti yapamam yani. bana bi yol gösterin nolur :gitme:

Ben de yosun sabunu ve kabak lifini kahve-limon sonrası yapıyorum. Bebeğim olduğu için pek düzene oturtamadım. Ama 2 aylık lierac ampül deneyimi sonrası daha başarılı sonuçlar aldım. Sanki silikleştiler. Bu arada her akşam kantaron yağı da kullanmaya başladım. Bakalım sonuç ne olacak.

kizlar ben bi kozmetik dükkaninda vücut SIKILASTIRICi kremi görmüstüm icinde kahve cekirdekleri varmis demekki kahve ve limon suyu iyi geliyo deniycem bende yasim 23 iki cocuktan sonra bikiniye elveda demistim bu yaz bile giyememistim ya cok kötü bi durum insallah gecer

slm kızlar,
baya oldu buraya yazmayalı çünkü 2 ayın dolmasını bekledim,kesin bişeyler yazmak için,evet benim 2 ayım bitti son zamanlarını özellikle düzenli yaptım.
Sonuçlara gelince;öncelikle ben kesinlikle boşa oldugunu düşünmüyorum,tamamen geçirecek diyemem çünkü maalesef tamamen yok oldu diyebileceğim bi yer yok,ama yüzde olarak kesinlikle %50 işe yaradı bende inanılmaz bi silikleşme var,deriyide toparladı ben kesinlikle krem kullanarak bu kadar etki sağlanabileceğine inanmıyorum,şöyle söylim şu an anca çok yakın mesafeden bakarsan ve de yoğun ışık aldında belli oluyo,bu kadarı bile benim için mucize açıkcası
özelliklede diz arkasında ve popoda ince olnalarda işe yaradı hele popodakiler dikkatle bakmazsan artık belli olmuyolar:,bide boyutlarını bazılarında daralttı bazılarında ise boyları kısaldı,bazılarındada değişiklik yok,ama anladığım kadarıyla geniş ve derin olanlarda çok etkili değil yada daha uzun zaman alacak
şimdi ben en az bi 10 gün ara vericem hem cildim dinlensin hem de ara verince nası bi değişiklik olacak görmek için,ondan sonrada devam edicem gene en az 2 ay daha, bu sürenin sonunda zaten geçirecekse geçirir heralde,benim sonuçlar böyle kızlar
bide bazı yazılanlar var çoğaltıyo diye o konudaki fikrimide yazim çoğalttını sanmıyorum sadece olanları ortaya çıkarıyo,beyazlaştırıyo o yüzden sanki yeni çıkmış gibi geliyo bence siz farkında olmasanızda o bölgede mutlaka varmıştır ,kalın görünmesine gelince o ilk yapıldığında öyle gibi geliyo ama ara verince gene eski boyutlarında görünüyolar benimkiler ,yani ben kalınlaştırdığını da sanmıyorum bu arada benim çatlaklar ergenlikden en az 10 yıllık ,çok kalın değiller .tabi herkesin bünyesi ,cildi farklı olduğundan herkesde farklı sonuçlara sebep olabilir.
Sonuç ne olacak bilemiyorum umarım tamamen geçerler ,şimdilik bu sonuçdanda memnunum umarım geri dönmez ,denemek ve bekleyip görmekden başka çare yok....

walla ben de deniycem clarıns kullandım doğumdan sonra.1 tüpte silikleşmişti çatlaklarım.kıpkırmızıydı şu an pembe renkte.bir de bunu deneyim.umarım faydasını görürüm.

Merhabalar.. Bu topiği ben çmştım fakat uzun süredir ilgilenemedim, eğitim için ülke değiştirdim ve tabi bu arada bu kahve-limon karışımını yarıda bırakmak zorunda kaldım.. Yazdıklarınızın çoğunu okudum da, tamamen geçen birilerinin olmamasına şaşırdım.. Benim ilk kullanımda bembeyaz olan diz kapağımdaki çatlaklar komple geçmişti.. Diğer bölgelerimde silikleşmişlerdi hala da geri gelmediler ama tabi uzun süredir yapmadığım için o sıkılıkları biraz azaldı.. Umarım düzenli kullanmaya başlaybilrsem sizlere de tekrar yazarm (:

ipeğimu senin çatlakların ne renkti? kırmızı mı beyaz mı?

Benimkiler kahve rengi gibi. Ama gitgide beyaza dönüyor. Tamamı karnımda. Karnımın alt kısmında da vardı diye hatırlıyorum ama şimdi göremiyorum. Galiba silikleştiler. Çünkü deriyi elimle sıkıp birleştirdiğimde eziş büzüş oluyor.:umursamaz:
Düzenli yapamıyorum maalesef. Ama artık bir düzene oturtacağım.

Merhabalar.. Bu topiği ben çmştım fakat uzun süredir ilgilenemedim, eğitim için ülke değiştirdim ve tabi bu arada bu kahve-limon karışımını yarıda bırakmak zorunda kaldım.. Yazdıklarınızın çoğunu okudum da, tamamen geçen birilerinin olmamasına şaşırdım.. Benim ilk kullanımda bembeyaz olan diz kapağımdaki çatlaklar komple geçmişti.. Diğer bölgelerimde silikleşmişlerdi hala da geri gelmediler ama tabi uzun süredir yapmadığım için o sıkılıkları biraz azaldı.. Umarım düzenli kullanmaya başlaybilrsem sizlere de tekrar yazarm (:

belki de bizler bir seyleri yanlis ya da senden farkli yapiyoruz? ya da catlaklarin uzerinden gecen zaman farkli? ya da cilt yapimiz? ihtimal cok yani :)

fairytale bunu yazalı baya oldu.. acaba bırakınca çatlakları geri arttı mı? merak ettim

ben 15 gün aradan sonra aşağıdaki sonuçları yazmıştım kaçırdınız sanırım ,aşağıdan okuyabilirsiniz

slm kızlar,yaklaşık bi 15 gün ara verdim sonuçları paylaşmak istiyorum
öncelikle incelen ,daralan ,kopuklaşan çatlaklar geri gelmedi
ama silikleşmesi azaldı sanki,tam olarak nası tarif edilir bilemiyorum ama daha beyaz duruyolar,eskisi gibi değil gerçi benim sedef rengiydi,şimdi beyazlar ama yaparken daha az belliydiler sanki
buda belki iyileştirdiği içindir ama dediğim gibi nası anlatılır tam bilmiyorum ama yani artık sedef rengi parlamasını aldığı için belki daha belli gibi,yada onun gibi bişey
ama en azından incelenler yine ince buda iyiye işaret ben devam edicem tekrar bugünden itibaren,yine bi iki ay düzenli yapmaya çalışıcam ama kahvenin yanında şimdi bide yağlar kullanmayı düşünüyorum,çünkü kış geliyo bu mevsimde cilt daha kurumaya meilli oluyo o yüzden nemli kalması için yağları kullanmayı düşünüyorum,yine gelişmeleri yazmaya devam edicem,
inşallah sonunda tamamen kurtulmuş oluruz

bu konuyu bugün farkettim ve çok heyecanlandım..
2007 yılında doğum yaptım.. ve karnımdakiler çatlak değil sanki ameliyat izi o kadar kötü durumdayım..
artık bakmamaya özen gösteriyorum.. eskiden çekildiğim bikinili resimlerime bile bakamıyorum psikolojim bozuldu yani..bu formüle bugün başlıyorum.. değişimler olursa size bildireceğim.. formülü yazan arkadaşa sonsuz teşekkürler..

Kimyasal peeling vb islemleri dusunmeyip kremlerle catlaklarindan kurtulmayi dusunen arkadaslara kahve-limonu kesinlikle tavsiye ederim.kesin sonuc mu henuz bilmiyorum ama benim catlaklarim her gecen gun daha da inceliyor yer yer siliklesiyor.benim catlaklarm ergenlikten kalma ve cok cesitli yerlerimde..diz kapagi arkasi,basen,ust bacak arasi ve maalesef goguslerimde..:( diz kapagi arkasi ve bacak arasi en iyi cevap veren bolgeler..sonra basen ve sonra gogus..
Sunu da eklemeliyim ki hemen sonuc beklemeyi.bir hafta da bile etkiyi hissediyorsunuz fakat kesin sonuc icin daha uzun sure kahve-limonu denemelisiniz.

ipeğumu ve fairytale kızlar çok teşekkürler cewaplarınız için :)
bu arada ben de başta arttırıo sandım çok çok düzenli kullanamasam da 1 haftada gerçekten hemen farketti sanki bacağımdaki bir iki çizik yokolmuş gibi gelio bana mutlaka dewam edicem :) kızlar dewam dewam :):):)

Back