Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar,
baya oldu buraya yazmayalı çünkü 2 ayın dolmasını bekledim,kesin bişeyler yazmak için,evet benim 2 ayım bitti son zamanlarını özellikle düzenli yaptım.
Sonuçlara gelince;öncelikle ben kesinlikle boşa oldugunu düşünmüyorum,tamamen geçirecek diyemem çünkü maalesef tamamen yok oldu diyebileceğim bi yer yok,ama yüzde olarak kesinlikle %50 işe yaradı bende inanılmaz bi silikleşme var,deriyide toparladı ben kesinlikle krem kullanarak bu kadar etki sağlanabileceğine inanmıyorum,şöyle söylim şu an anca çok yakın mesafeden bakarsan ve de yoğun ışık aldında belli oluyo,bu kadarı bile benim için mucize açıkcası
özelliklede diz arkasında ve popoda ince olnalarda işe yaradı hele popodakiler dikkatle bakmazsan artık belli olmuyolar:,bide boyutlarını bazılarında daralttı bazılarında ise boyları kısaldı,bazılarındada değişiklik yok,ama anladığım kadarıyla geniş ve derin olanlarda çok etkili değil yada daha uzun zaman alacak
şimdi ben en az bi 10 gün ara vericem hem cildim dinlensin hem de ara verince nası bi değişiklik olacak görmek için,ondan sonrada devam edicem gene en az 2 ay daha, bu sürenin sonunda zaten geçirecekse geçirir heralde,benim sonuçlar böyle kızlar
bide bazı yazılanlar var çoğaltıyo diye o konudaki fikrimide yazim çoğalttını sanmıyorum sadece olanları ortaya çıkarıyo,beyazlaştırıyo o yüzden sanki yeni çıkmış gibi geliyo bence siz farkında olmasanızda o bölgede mutlaka varmıştır ,kalın görünmesine gelince o ilk yapıldığında öyle gibi geliyo ama ara verince gene eski boyutlarında görünüyolar benimkiler ,yani ben kalınlaştırdığını da sanmıyorum bu arada benim çatlaklar ergenlikden en az 10 yıllık ,çok kalın değiller .tabi herkesin bünyesi ,cildi farklı olduğundan herkesde farklı sonuçlara sebep olabilir.
Sonuç ne olacak bilemiyorum umarım tamamen geçerler ,şimdilik bu sonuçdanda memnunum umarım geri dönmez ,denemek ve bekleyip görmekden başka çare yok....
ipeğimu senin çatlakların ne renkti? kırmızı mı beyaz mı?
Merhabalar.. Bu topiği ben çmştım fakat uzun süredir ilgilenemedim, eğitim için ülke değiştirdim ve tabi bu arada bu kahve-limon karışımını yarıda bırakmak zorunda kaldım.. Yazdıklarınızın çoğunu okudum da, tamamen geçen birilerinin olmamasına şaşırdım.. Benim ilk kullanımda bembeyaz olan diz kapağımdaki çatlaklar komple geçmişti.. Diğer bölgelerimde silikleşmişlerdi hala da geri gelmediler ama tabi uzun süredir yapmadığım için o sıkılıkları biraz azaldı.. Umarım düzenli kullanmaya başlaybilrsem sizlere de tekrar yazarm
fairytale bunu yazalı baya oldu.. acaba bırakınca çatlakları geri arttı mı? merak ettim