valla kısslar. bayramda elbise giyinmiştim çorap falan da giyinmedim . herkes benim bu kürü uyguladığımı biliyordu . bilmeyenlerede sağolsun annem haber verdi(elinde bir mikrofonu eksikti kadının ya)
neyse merak edenlere gösterdim bacaklarımı inanamadılar . pudra falan sürdüğümü sandılar.heleki kıss kardeşiin doğum çatlakları çok kötü. taaaaaaaa dizlerine kadar.bayramdan sonra hemen başlıycak inşallah.
benim çatlaklarıma gelinceeeeeeee. yok denecek kadar azaldılar. nerde o derin ve geniş vede sedef renginde rahatsız edici çatlaklarım. nerde bu günkü kalçalarım. çoğu silikleşti zaten. kalanlarda cilt rengine birebir uyum sağladılar, onlarda çok ince zaten. biraz daha yaparsam hiç bir şeyimkalmayacak. doğumdan önceki halime kavuşacağımkaydirigubbakcemile2.çatlaklarım geçse dahi devam edeceğim ben bu karışıma çünkü cildime çok iyi geliyor kokusunada bayılıyorum.
darısı başınıza.
aranızda inanmayanlar olabilir ama inansınlar. foro koymak bile isterdim onlara ama ne yazıkki mümkün değil.
doc, canım kabak lifi ve yosun sabunu cilde çok iyi gelir . sen hiç tedirgin olma. sadece fazla keseleyipte cildini tahriş etme yeter. bu kürüde rahatlıkla uygulayabilirsin diğerleriyle beraber. umarım en kısa zamanda kurtulursun bu sorundan da..
nemlendirici kullanmak çok önemli. yoksa cilt kuruyor haliyle iyileşme süreci geriliyor. nemlendirici krem yerine sabit yağlarda kullnaılabilir:)))
doc teşekkür ederim canım. zaten hep mini etek ve şortla dolaşıyorum evde. süreklide havuza falan gitmek istiyorum nedense:)))))
benim çatlaklarım 4 yıllık vede sedef rengindeydi yani daha zor geçiyor, beyazlamış olanlar.
sinosh canım aktarlardan yani lokman hekimlerden rahatlıla temin edebilirsin.. kullnamasına gelince. normal kese yapar gibi ama cildini tahrişl etmeden keseliyorsun vucudunu kabak kesesiyle. ardındanda gözenekleri açılmış tenini yosun sabunuyla yıkıyorsun. aslında biraazda o şekilde bekletirsen daha etkili sonuç veriyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?