Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
Dun epilasyon yaparken dikkatimi cekti...uzun bir suredir varis nedeniyle diz kapagimin arkasindaki catlaklara kahve-limon uygulamamis olmama ragmen ordaki catlaklar baya siliklesmis.ve yine ust bacak arasindakilerdeki incelme ve siliklesme de cok bariz..sabirla devam etmek isteyenlere tavsiye..

Amanin...

O dertlendiğimiz çatlakların çözümü bu kadar basit yani delikafadulden

En kısa zamanda başlamalıyım =)

hiç bir faydası yok boşa umutlandım....o kadarda kahve koktum yumuşaklıktan başka bir yok ettiği şey yok.....

:gitme: :gitme: :gitme: :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz:

Son düzenleme:
ay kızlar kahwe limonu daa önce denemiştim ama düzenli yapamamıştım. şimdi malum okul dönemi =) we artk yapabiliriz yalnız bişi sorucam ben kabak lifi we yosun sabunu kullanıodum bacaklarım we popom için hem selülit hem çatlaklara ii gelir die düşünmüştüm şimdi kahwe yapmak istiorum ama bunların hepsi cildime çok gelmesin? yani iice cildimi kurutup daa çok çatlamasına sebep olmıyım bi de

bu arada daa çok çatladı dien arkadaşım nemlendirmeyi unutma bence kuru cilt daha dayanıksızdır ben böle işlemleri yaptıktan sonra sıkılaştırıcı krem sürerim hep sizin de aklnzda bulunsun :)

doc, canım kabak lifi ve yosun sabunu cilde çok iyi gelir . sen hiç tedirgin olma. sadece fazla keseleyipte cildini tahriş etme yeter. bu kürüde rahatlıkla uygulayabilirsin diğerleriyle beraber. umarım en kısa zamanda kurtulursun bu sorundan da..

nemlendirici kullanmak çok önemli. yoksa cilt kuruyor haliyle iyileşme süreci geriliyor. nemlendirici krem yerine sabit yağlarda kullnaılabilir:)))

valla kısslar. bayramda elbise giyinmiştim çorap falan da giyinmedim . herkes benim bu kürü uyguladığımı biliyordu . bilmeyenlerede sağolsun annem haber verdi(elinde bir mikrofonu eksikti kadının ya)
neyse merak edenlere gösterdim bacaklarımı inanamadılar . pudra falan sürdüğümü sandılar.heleki kıss kardeşiin doğum çatlakları çok kötü. taaaaaaaa dizlerine kadar.bayramdan sonra hemen başlıycak inşallah.
benim çatlaklarıma gelinceeeeeeee. yok denecek kadar azaldılar. nerde o derin ve geniş vede sedef renginde rahatsız edici çatlaklarım. nerde bu günkü kalçalarım. çoğu silikleşti zaten. kalanlarda cilt rengine birebir uyum sağladılar, onlarda çok ince zaten. biraz daha yaparsam hiç bir şeyimkalmayacak. doğumdan önceki halime kavuşacağımkaydirigubbakcemile2.çatlaklarım geçse dahi devam edeceğim ben bu karışıma çünkü cildime çok iyi geliyor kokusunada bayılıyorum.
darısı başınıza.
aranızda inanmayanlar olabilir ama inansınlar. foro koymak bile isterdim onlara ama ne yazıkki mümkün değil.

okurkennn yemin ediorum kalbim gümledi.....
AquaBarbie.... lütfen atlamadannn yazarmısın neler yaptığını... göğüslerimm catlıyor...... bacakllarım catlıor.... Beynimde catlıcak artık bunlarla urasmaktan
4 sene demişsin catlaklarım için.. ben daha 18 yasındayım.... 1 sene yada daha az bir zamanda olustu catlaklarım.. benmde pürüssüz bacaklarım olabilirmi. ve de göğüs catlaklarım gecermi... beyaz lahana kürü nasıl yapılıor. hangi sıklıkla yapıorsun... nemlendirici olarak ney kullanıorsun kremin markası ney. kac günde bir uyguluyorsun..
Allah rızası için yazarmısın cok ümitlendirdin beni. bak saat kac oldu hala içim carpıor öle etkili yazmıssın ki
eksiksiz yazarsan aynısını yapıcam bende... hemende arkadaslarla paylasıcam..

uff kendimi bildim bileli harika bir vucudum olsun istemişimdir.. öle güsel anlattın ki (ablacım) hemen cvp bekliorum senden

süpersin canım ya hadi hepsini anlat bizeeee delikafadulden :lepi:

tmm cnm o zaman cuma günkü sınavım bitsin hemen başlıorum uygulamaya hem de düzenli bi şekilde yerimseniben

bu arada çok sewindim cnm snnkilerin geçmesine çekenin halinden çeken anlar ne kdr mutlu olduğuna ve kendini güzel bulduğuna eminim hep böle sürer inş :teytey:

bu arada senin çatlakların kırmızı mıydı? bu kdr çok etki etmesinin sebebi o mu acaba die merak ettim.
inş darısı başımıza :))

not: bol bol mini etek giy delikafadulden :sm_cool:

"kabak lifi ve yosun sabunu"
nerde satılıyor yaw bu banada söylermisiniz alıım hnemen??
hergün mü uyguluyorsunuz nasıl kullanıorsunuz yazarmısınızı

herkes cevap bekşlio heycan dorukta.. gerekten catlakların kırmızı mı sarı mıydı? oda fark edio benmki darılasmaya basladıgı için..

doc teşekkür ederim canım. zaten hep mini etek ve şortla dolaşıyorum evde. süreklide havuza falan gitmek istiyorum nedense:)))))

benim çatlaklarım 4 yıllık vede sedef rengindeydi yani daha zor geçiyor, beyazlamış olanlar.

sinosh canım aktarlardan yani lokman hekimlerden rahatlıla temin edebilirsin.. kullnamasına gelince. normal kese yapar gibi ama cildini tahrişl etmeden keseliyorsun vucudunu kabak kesesiyle. ardındanda gözenekleri açılmış tenini yosun sabunuyla yıkıyorsun. aslında biraazda o şekilde bekletirsen daha etkili sonuç veriyor :))

aquabarbie sewindim walla gerçekten benim de sedef renginde %100 geçmese de mutlaka bi iyileşme yaratır demek bende de :) wakit kaybetmeden başlayıp sonuçlarını bildiricem ben de :)
bu arada arkadaşlar ben migrostan almıştım ikili halde flndı şehriban teyze mi ne markası hemen hemen her yerde wardır heralde ben tesadüfen almıştım sonra çok ii geldiğini okudum üstünde kullanım şekli yazıodu size de söliim:
önce kuru lifle çok tahriş etmeden kese yapılıcak
sonra yosun sabunu sürülecek cilde (ben biraz sürüp o şekilde masaj da yapıorm tam etki etsin die)
sonra sabunlu haldeyken lifle keseleniosunuz
bir de yanında deniz tuzu da wardı bu paketin içinde en son da deniz tuzuyla masaj yapın diyodu
bölece terlemeyi arttırıomuş spor yapınca fln ödemin atılmasına yardımcı oluo sanırım ben spor yapmadıımdan bu ara pek fark göremedm henüz yaptıımda bilgi weririm size :)
ama bence bu topikteki kahwe limon daha etkili olur bence deniz tuzu yerine ikisini bir yapmak çok yıpratır sanırım
nemlendirmeyi unutmuoruzz bi deee aman :)

aqua kahve limondan mı bahsediyorsun,yoksa sadece yosun sabunu ve kese mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…