Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

kahve limon karışımını yapmıyorum 1-2 kere yaptım
ama sanki daha belirgin oldu gibi bende de
bıraktım çok oluyor..

ama bu fırçalama işine taktım,bende he rbanyoda yaparım,keselerimde
belki arkadaşınız fırçadan dolayı çatlamamıştır,başka bir şey etkilemiş olabilir mi acabaCADIARZU

daha mı belirgin oldu?hay ALLAH sende de mi??? mafoldumben
arkadaşım kaşıdığı için oldu fırçalamıyordu

daha mı belirgin oldu?hay ALLAH sende de mi??? mafoldumben
arkadaşım kaşıdığı için oldu fırçalamıyordu

arkadaşının zaten çatlayacağı için kaşınmış canım çünki çatlamadan aşırı bir kaşıntı oluyo ondan sonra çatlaklar meydana çıkıyo
yani zaten olacağı varmış canım bunla bir alakası yok

önceki sayfalarda 3 tetlı kaşığı khve 1 liman yazıyodu noldu kızlar formül mü değiştii??

EVET CANIM FORMÜL BU AMA TENİNİZE YUMUŞAKLIK VERMEKTEN BAŞKA BİR İŞE YARAMIYOR...SADECE YUMOŞ YUMOŞ YAPIYOR.ÇATLAKLARA BİR FAYDASI YOK.UZMANLAR ZATEN DİYOR ÇATLAĞA KESİN ÇÖZÜM YOK DİYE BİZ AKILLILARDA HEMEN HER ÖNÜMÜZE KONULANI DENİYORUZ.SONUÇ:0 :umursamaz:

slm kızlar,
baya oldu buraya yazmayalı çünkü 2 ayın dolmasını bekledim,kesin bişeyler yazmak için,evet benim 2 ayım bitti son zamanlarını özellikle düzenli yaptım.
sonuçlara gelince;öncelikle ben kesinlikle boşa oldugunu düşünmüyorum,tamamen geçirecek diyemem çünkü maalesef tamamen yok oldu diyebileceğim bi yer yok,ama yüzde olarak kesinlikle %50 işe yaradı bende inanılmaz bi silikleşme var,deriyide toparladı ben kesinlikle krem kullanarak bu kadar etki sağlanabileceğine inanmıyorum,şöyle söylim şu an anca çok yakın mesafeden bakarsan ve de yoğun ışık aldında belli oluyo,bu kadarı bile benim için mucize açıkcası
özelliklede diz arkasında ve popoda ince olnalarda işe yaradı hele popodakiler dikkatle bakmazsan artık belli olmuyolar:,bide boyutlarını bazılarında daralttı bazılarında ise boyları kısaldı,bazılarındada değişiklik yok,ama anladığım kadarıyla geniş ve derin olanlarda çok etkili değil yada daha uzun zaman alacak
şimdi ben en az bi 10 gün ara vericem hem cildim dinlensin hem de ara verince nası bi değişiklik olacak görmek için,ondan sonrada devam edicem gene en az 2 ay daha, bu sürenin sonunda zaten geçirecekse geçirir heralde,benim sonuçlar böyle kızlar
bide bazı yazılanlar var çoğaltıyo diye o konudaki fikrimide yazim çoğalttını sanmıyorum sadece olanları ortaya çıkarıyo,beyazlaştırıyo o yüzden sanki yeni çıkmış gibi geliyo bence siz farkında olmasanızda o bölgede mutlaka varmıştır ,kalın görünmesine gelince o ilk yapıldığında öyle gibi geliyo ama ara verince gene eski boyutlarında görünüyolar benimkiler ,yani ben kalınlaştırdığını da sanmıyorum bu arada benim çatlaklar ergenlikden en az 10 yıllık ,çok kalın değiller .Tabi herkesin bünyesi ,cildi farklı olduğundan herkesde farklı sonuçlara sebep olabilir.
sonuç ne olacak bilemiyorum umarım tamamen geçerler ,şimdilik bu sonuçdanda memnunum umarım geri dönmez ,denemek ve bekleyip görmekden başka çare yok....

slm kızlar,
baya oldu buraya yazmayalı çünkü 2 ayın dolmasını bekledim,kesin bişeyler yazmak için,evet benim 2 ayım bitti son zamanlarını özellikle düzenli yaptım.
sonuçlara gelince;öncelikle ben kesinlikle boşa oldugunu düşünmüyorum,tamamen geçirecek diyemem çünkü maalesef tamamen yok oldu diyebileceğim bi yer yok,ama yüzde olarak kesinlikle %50 işe yaradı bende inanılmaz bi silikleşme var,deriyide toparladı ben kesinlikle krem kullanarak bu kadar etki sağlanabileceğine inanmıyorum,şöyle söylim şu an anca çok yakın mesafeden bakarsan ve de yoğun ışık aldında belli oluyo,bu kadarı bile benim için mucize açıkcası
özelliklede diz arkasında ve popoda ince olnalarda işe yaradı hele popodakiler dikkatle bakmazsan artık belli olmuyolar:,bide boyutlarını bazılarında daralttı bazılarında ise boyları kısaldı,bazılarındada değişiklik yok,ama anladığım kadarıyla geniş ve derin olanlarda çok etkili değil yada daha uzun zaman alacak
şimdi ben en az bi 10 gün ara vericem hem cildim dinlensin hem de ara verince nası bi değişiklik olacak görmek için,ondan sonrada devam edicem gene en az 2 ay daha, bu sürenin sonunda zaten geçirecekse geçirir heralde,benim sonuçlar böyle kızlar
bide bazı yazılanlar var çoğaltıyo diye o konudaki fikrimide yazim çoğalttını sanmıyorum sadece olanları ortaya çıkarıyo,beyazlaştırıyo o yüzden sanki yeni çıkmış gibi geliyo bence siz farkında olmasanızda o bölgede mutlaka varmıştır ,kalın görünmesine gelince o ilk yapıldığında öyle gibi geliyo ama ara verince gene eski boyutlarında görünüyolar benimkiler ,yani ben kalınlaştırdığını da sanmıyorum bu arada benim çatlaklar ergenlikden en az 10 yıllık ,çok kalın değiller .Tabi herkesin bünyesi ,cildi farklı olduğundan herkesde farklı sonuçlara sebep olabilir.
sonuç ne olacak bilemiyorum umarım tamamen geçerler ,şimdilik bu sonuçdanda memnunum umarım geri dönmez ,denemek ve bekleyip görmekden başka çare yok....

ben cok duzenli olmasa da devam ediyorum kahve limona..ve hala catlaklarima iyi geldigini dusunuyorum.derin olan catklaklarimin saglikli deriyle ayni seviyeye geldi.siliklesti.bazi arkadaslar catlaklarin arttigini yazmis..uzun catlaklar iyilesme surecinde yer yer saga sola dogru parcalaniyor.benim gogsumdekiler ve belimdekiler oyle mesela..acaba bu yuzden bir goz yanilmasi oluyor olabilir mi?
yine de hersey herkese iyi gelecek diye bir sey yok.ayrica catlamaya bir sebep cildi nemsiz kalmasi.belki cildi kuru arkadaslar kahve-limonu nemlendiriciyle destklemelilr..

Ya bide ben deneyim yaa 15 yaşındaım ama baya bi var okulda soyunma odasında soyunurken utanır oldum artık yaa inşaallah geeçer ama büyyük bir çoğunluk azaldığını söylemiş umarım benimkilerde geçerler bikinimi utanmadan giyinmek isdioruuumm mafoldumben

kizlar bende 2-3 haftadir yapiyorum, ustelik de cok duzensiz yapiyorum. Bacagimin ic kismindaki catlaklarda siliklesme var, sanirim derinlikleri de azalmis. Yalniz popomda ve belimdekilerde hicbir degisiklik yok. benim catlaklarimda ergenlikten kalma, 12 seneden fazla var popomdakiler..nerdeyse kendimi bildim bileli var, ergenlikte bilmedim ben, ole nemlendirici, bebe yagi falan kullanmadim..ve popom harita gibi, bacagimin ic kisminda da az da olsa var..kahve limonun etkisini popomda pek gormedim, ne artirdi ne de azaltti, herkesin dedigi gibi yumusacik oldu tenim sadece..
ustelik ben kendimi bildim bileli zayiftim, birden kilo alma yada verme durumum da olmadi hic, sadece bir ara yurtdisinda yasamak durumunda kaldigimdan dolayi cok duzensiz ve sagliksiz beslendigim icin 2-3 kilo aldim ve belimde tek tuk catlak olustu..
bacagimin ic kisminda siliklesme var, belki de orada 1-2 catlak oldugu icin rahat gozlemleyebiliyorum ama popom harita gibi yani azaltsa bile farkedilecek gibi degil..ben biraz daha devam edecegim, ozellikle belime ve bacagimin ic kismini ii takip etmeye calisiyorum bir degisiklik var mi die..
bonie, strivectin gibi catlak kremleri kullandim ama hicbirinde en ufak bir degisme olmadi, ayrica badem yagi, ve diger yaglarin karisimini da uzun sure kullandim, onlarin da bir etkisi olmadi..kahve limonda az da olsa bir etki var, o yuzden bence denemeye deger. ben de devam edecegim, duzenli yapmaya da calisacagim bakalim sonuc ne olacak..

inş geçerr yaaa bende bugün başladım azda olsa bi gelişme gösterse bari

ben hafta bir yaptı yani 2 kez gözle görülür bi silikleşme oldu...şans bana gülmez demiştim çünkü morluk tedavisi için yağ terapisi uygulayan biçok kişi geçti dedi ben de daha beter old. bunda da öle olur die düşünmüştüm ama şans güldü bu kez... herkese bol şans :ecrin_bebek:

yeni gördüm burayı ya valla süpermiş gece yatmadan denicem ama yıkandıktan sona yapmakmı lazım yoksa yıkanıp mı yani sonuçta suyla durulanıyo ama bilemedim.
bütün yazılanları okumadım gece okurum artıkın

canım duşa girmeden çnce. banyoda uygula bu tarifi. sonrada duşa girip temizlersin vücudunu:))
sana bol şans:))

süper birşey bu umarım işe yarar:dance:
bugün başlıyorum annemede söyliycem oda yapsınkaydirigubbakcemile3
teşekkürler paylaştığınız için:1hug:

Kızlar bu formülü 4 gün üst üste uyguladım ve iyi gelişme var diyebilirim...
Açıkçası çok çatlağım yok. basen bölgesinde birer tane küçük ve ince. Ama beyazlar yani uzun zamandır benimleler. Ama galiba silikleşti. Anneme de gösterdim, çok dikkatli bakınca belli oluyor dedi, çok sevindim...:smiley-cool:
Bir de duştaki kahve kokusuna bayılıyorum :)))zemuszemus

Ancak duştan sonra çok iyi nemlendirmek lazım zaten çatlakların asıl sebebi nem eksikliği.

Haydi kızlar devam =))
:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…