canım sana bişi sorcam sen fırrçayla mı yaptın? bişi dicem benim arkim göğüslerini kaşıdı kaşıdı derin çatlaklar oluştu ve ben kesinlikle fırçayla geçeceine inanmıorm ve daha beter edeceine inanıorm düşünün tırnak çatlatıosa fırça daha ince ve keskin değil mi? ben mantıklı düşünmeye çalışıorm uzmanlaarı dinleyemem bu konuda bizzat arkadaşım gözümün önünde çünkü... ama şu var ben de 2.kez yaptım düzensizce yapıom yumuşacık oluo ve tabiki daha bi etki görmedim ama selülit olmasın da yeter çatlak herrrrrrkeste var ama selülit çok kötü görünüooo herkese tavsiyem 3 günlük dünyada kafaya takmaya değmez :teytey:
kahve limon karışımını yapmıyorum 1-2 kere yaptım
ama sanki daha belirgin oldu gibi bende de
bıraktım çok oluyor..
ama bu fırçalama işine taktım,bende he rbanyoda yaparım,keselerimde
belki arkadaşınız fırçadan dolayı çatlamamıştır,başka bir şey etkilemiş olabilir mi acabaCADIARZU
daha mı belirgin oldu?hay ALLAH sende de mi??? mafoldumben
arkadaşım kaşıdığı için oldu fırçalamıyordu
daha mı belirgin oldu?hay ALLAH sende de mi??? mafoldumben
arkadaşım kaşıdığı için oldu fırçalamıyordu
önceki sayfalarda 3 tetlı kaşığı khve 1 liman yazıyodu noldu kızlar formül mü değiştii??
kizlar bende 2-3 haftadir yapiyorum, ustelik de cok duzensiz yapiyorum. Bacagimin ic kismindaki catlaklarda siliklesme var, sanirim derinlikleri de azalmis. Yalniz popomda ve belimdekilerde hicbir degisiklik yok. benim catlaklarimda ergenlikten kalma, 12 seneden fazla var popomdakiler..nerdeyse kendimi bildim bileli var, ergenlikte bilmedim ben, ole nemlendirici, bebe yagi falan kullanmadim..ve popom harita gibi, bacagimin ic kisminda da az da olsa var..kahve limonun etkisini popomda pek gormedim, ne artirdi ne de azaltti, herkesin dedigi gibi yumusacik oldu tenim sadece..
ustelik ben kendimi bildim bileli zayiftim, birden kilo alma yada verme durumum da olmadi hic, sadece bir ara yurtdisinda yasamak durumunda kaldigimdan dolayi cok duzensiz ve sagliksiz beslendigim icin 2-3 kilo aldim ve belimde tek tuk catlak olustu..
bacagimin ic kisminda siliklesme var, belki de orada 1-2 catlak oldugu icin rahat gozlemleyebiliyorum ama popom harita gibi yani azaltsa bile farkedilecek gibi degil..ben biraz daha devam edecegim, ozellikle belime ve bacagimin ic kismini ii takip etmeye calisiyorum bir degisiklik var mi die..
bonie, strivectin gibi catlak kremleri kullandim ama hicbirinde en ufak bir degisme olmadi, ayrica badem yagi, ve diger yaglarin karisimini da uzun sure kullandim, onlarin da bir etkisi olmadi..kahve limonda az da olsa bir etki var, o yuzden bence denemeye deger. ben de devam edecegim, duzenli yapmaya da calisacagim bakalim sonuc ne olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?