Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
kızlar sanki bu kahve limon sıkılaştırıyo gibi 1 ay falan oluyo duzenlı bı sekılde uyguluyorum kese soguk su kahve lımon masaj yaglar bırazda egzersız 1 ay oncesıne gore baya fark var yada ben ole hıssedıyorm:) ama yılmadan devam etmek gerekır heralde daha ıyı sonuclar almak ıcın :) :lepi:merak ediyorum da sizde de bole bı etkı gosterdı mı acaba??

slm kızlar iyi haberlerim varopuyorumnanaktan
ni hayet baldırdaki çatlaklardaki silinme inanılmaz boyutlarda öyle ince ve siliklerki uzakdan belli olmuyolar artık en yakından görünüyolar:lepi:
bide ni hayet derin ve geniş olanlardan bi tanesinin yarısı gitmiş evt resmen gitmiş silikde değil , o kadar mutlu oldumki, heryerde aynı etkide değil biliyorum ama bu diğer derinler için umut olduhihoyyyt
ayrıcada bana mı öyle geldi bilmiyorum ama iki kere denedim sanırım doğru bi tespit paket kahve değilde ,taze çekilmiş kahve daha etkili sanki taze kehve kullandığımda daha çabuk siliniyolar gibi geliyo, dogrulugunu tam bilmesem de artık ben öyle yapıcam ,isterseniz sizde bi deneyinde bakalım sizde aynı şeyi düşünücekmisiniz:enbuyukkk:

Fairytalee cok sevindim canim isallah hepimizdede ayni etkiyi gösterir bu karisim. Senin catlaklarin kac senelikdi ve bu karisimi ne zamandan beri yapiyorsun

Fairytalee cok sevindim canim isallah hepimizdede ayni etkiyi gösterir bu karisim. Senin catlaklarin kac senelikdi ve bu karisimi ne zamandan beri yapiyorsun

inşallah cnm,benim çatlaklarım 10 senelik falan ergenlikden ,sedef rengiydi ve de ciltte çökme yapmışlardı artık,ama çok kalın değillerdi genelde,yaklaşık olarak 2,5 ay olcak cnm ama ben 15 günde ara verdim ,ben başka bişey denemeden bu karışımı denemeye başladım ilk günlerde etki etmeye başladı gibi cildimede zarar vermedi bende devam etmeye karar verdim ve git gide iyi geldiğini gördüm
kaybolmalarına gelince valla önce sanki beyazlıyolar ,yani o sedefli görüntü gidiyo bide boydan genişlikden incelmeler başlıyo,sonra beyazlık da azalmaya başlıyo şimdilik öyle birkaç yer kayboldu gibi görmüyorum,en önemlisi çöken deriyi topladı,ben başka bişey kullanmıyorum cildi yormim diye yağdan bile vazgeçtim ,4 ay bitsin ondan sonra bakıcam artık ne yapacağıma sonuçlara göre......
şimdilik böyle cnm inşallah son bulurlara.s.

cnm başka hiçbişi kullanmadın mı yani? ben niveanın kremini kullanıodum bıraksam mı acaba? şimdi sen böle diince kararsız kaldm ben de :) ya cild nemini kaybeder de daa çok çatlar die korkuorm ben ondan krem sürüodm :gitme: sonuç alan arkadaşların hepsi kremsiz mi yaptılar acaba merak ettim

bu arada ben de tam işe yaramıo galiba die düşünmeye başlamıştım yaklaşık 1 bçk hafta oldu biliorm hemen etki etmesini beklemek saçma ama biraz bişi görsem mutlu olucam diodum ki sizin yazdıklarınızı gördüm mutlu oldum resmen ya :) dewam edicem sabırlaa ooof..

loliferin cildinizi yormayin tavsiyesiyle ben baska krem kullanmadim.fakat son bir hafta havalarin sogumasiyla kahve limonu sadece 1 kere yapabildim.(yazin evde yalnizdim.simdi ailem eve dondu.annemin yine mi kahve-limon bakislari beni rahatsiz ediyor.annemde catlak problemi olmayinca beni anlamiyor.) iste bu son hafta kakao yagi\kremi surmeye basladim.eger cildiniz kuruysa bir kremle abartmadan desteklemeniz belki iyi olabilir.

Puha doğru bir şekilde kullanmış, yani temelde cildi yormamak esas. Biz tetikliyoruz sadece.. Çünkü cildin altında olan çatlaklar sağlığımızı tehdit etmediği için bedenimiz onu algılayıp onarmıyor. Biz tetikliyoruz, geri kalanı sadece bedenimizin ne kadar reaksiyon verdiğiyle alakalı..

Ama mesela hem kahve-limon yapıp üstüne diğer o soydurucu kremleri kullanan arkadaşlar vardı, bu cildi çok tahriş eder o zaman cilt daha kötü olur ve kendini toparlayamıyor cilt..

Valla kızlar ben sadece 1 ay kullanabildim, benmkileri hafiflettiği için ben şuanda pek devam etme isteğiyle dolu değilim zaten yurtdışında öyle türk kahvesi de bulamadım, bulursam yaparım ve gene haberleşiriz =)

valla cnm ben şöyle diyim,önce kahve ve limonun yararlarına şöyle bi baktım,cilde çok yararlı olduklarını gördüm aklıma yattı kullanmaya karar verdim dediğim gibi bi yan etkide olmayınca kullanmaya devam ettim ,ciddi sabır istediği kesin.....
ayrıcada şunu belirteyim inanılmaz narin ve kuru bi cilde sahibim,hatta bu tedavinin bedeli olarak birkaç kılcal damar belirginliğim var ama olsun razıyım,onları lazerle hallediyolar yeterki bunlar gitsin,neyse sonra düşündüm ki bu kahve ve limonun etkisi ciltte devam etsin içine işlesin diye başka bişey karıştırmamaya karar verdim bide cildi çok yormak istemedim iyiye de gittiğini görünce bu şekilde devam ettim, ayrıcada zaten cildi kurutmuyo aksine kahvenin yağı var zaten yeterince nemlendiriyo yumuşaklığından belli ama ben öyle çok kese yapmıyorum çok yıkamıyorum hafif zaten ciltte kalıyo biraz etki etsin diye yani demek isteğim kendi yağı kalıyo ,oda bana yeterli geldi herkesin cildi farklı tabi,
dediğim gibi kahvenin yağı bana yetiyo ben diğer kozmetik ve yağlarla karıştırmadım halada karıştırmamanın doğru oldunu düşünüyorum ama herkes kendine iyi geleni deneyerek kendi keşfediyo,
ama tabi çatlak olmayan bölgeleri bende nemlendiricem ama o bölgelere düşünmüyorum,bide cnm sonuç için kesinlikle düzenli yapmak gerekiyo loliferin dediği gibi 2 gün devam 1 gün ara ,ben bi ara 1-1 yapıyodum çok etkili değildi ,2-1 yaptım hızla sonuç almaya başladım,ondan sonrada mecbur kalmadıkca düzeni bozmadım
benim yaptıklarım bunlar cnm umarım sizede yararlı olur,inşallah tamamen kurtulduğumuz günü de görürür de büyük bi mutlulukla paylaşırız:enbuyukkk:

Fairytalee hizli cevabin icin cok sagol bende dogumdan sonra hemen baslayacagim ilk hamileligimde her yerim catladi baldirlarima kadar anlayacagin saglam bir bölgem kalmadi bikini giyecek kadar bu sorun beni cok üzüyor kullanmadim hic bir sey kalmadi ama nafile benimde catlaklarim 9 senelikler umarim bendede ise yarar dogumuma 6 haftam kaldi ondan sonra bende kollari siviyacagim

kızlar sanki bu kahve limon sıkılaştırıyo gibi 1 ay falan oluyo duzenlı bı sekılde uyguluyorum kese soguk su kahve lımon masaj yaglar bırazda egzersız 1 ay oncesıne gore baya fark var yada ben ole hıssedıyorm:) ama yılmadan devam etmek gerekır heralde daha ıyı sonuclar almak ıcın :) :lepi:merak ediyorum da sizde de bole bı etkı gosterdı mı acaba??[/QUOTE]

arkdaslar bu işlemden sonra hemen banyo yapıyoruz dimi ılık suyla yıkayn denmiş ama banyo yapsak zararı olurmu limon tahriş ederse üstüne dusjeli falan yara etmesin

LOLıFER =) arkadaşım sana çok teşekkür ederim..eski mesajlarıma bakarsan senin verdiğin bu uygulamayı yapanlardanım.Ve ısrarla yaptım ama sonra sıkıldım bıraktım bırakmama rağmen eski çatlaklarım dan eser yok şimdi çok daha iyi..ama ben düzenli yaptım hatta :) defter ayarlamıştım kendime dinlenilcek günlere yok yazıyordum öbürüne işaret atıyordum birde öbür yanına egzersiz karınca yumurtası yağı kremi gibi düzenli yapmam gerekn şeyleride yazıp düzenli kullandım..Konuyu dağıttım ama şöyle söylim eğer düzenli sabırla yaparsanız gerçekten işe yarıyor teşekkürler lolifer teşekkürler kadınlar kulübü :)

önceki sayfaları okuyamadım aysızgökyüzü tam olarak nasıl uyguladın söylermisin hamilelik çatlalklarımdan kurtulmam lazım

mine canım bir tane limonu sıkıyorsun sonra o hani kalıyor limonun pırtıları çekirdekleri fln onlarıda limon suyunun içine döküyorsun sonra 3 tatlı kaşığı türk kahvesini içine döküp karıştırıyorsun sonra gidip bütün bacaklarına sür 6-7 dk en azından beklet sonra ılık suyla yıka zaten sıcak yakıyor bacaklarını 2 gün yap 1 gün dinlet ..sonrada duşunu yap birde lekelere bile iyi geliyor benim genital bölgemi rengini açtı :$ üst taraflarına sürüyordum..birde bebe yağı kullan vücuda..bacakların çatlaması nemsiz kaldığı için oluyormuş bn onuda kullanıyorum hafta 1-2 kez bütün vücuduma..ama bunların yanında egzersiz ve diyette yap inan bana faydasını göreceksin..ama sabret en azından 3 ay

teşekkür ederim canım karnımda ve kalçamda çok oldu benim bacaklarımda yok denilecek kadar az kilo sorunumda cok şükür yok eski kilomdayım şimdi denicem inş. faydası olur

yani bu çözümü yazan arkadaş denemiş ve buraya yazmış bunun sonrasın bu formülü deneyen var mı acaba demek istedim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…