Fairytalee cok sevindim canim isallah hepimizdede ayni etkiyi gösterir bu karisim. Senin catlaklarin kac senelikdi ve bu karisimi ne zamandan beri yapiyorsun
inşallah cnm,benim çatlaklarım 10 senelik falan ergenlikden ,sedef rengiydi ve de ciltte çökme yapmışlardı artık,ama çok kalın değillerdi genelde,yaklaşık olarak 2,5 ay olcak cnm ama ben 15 günde ara verdim ,ben başka bişey denemeden bu karışımı denemeye başladım ilk günlerde etki etmeye başladı gibi cildimede zarar vermedi bende devam etmeye karar verdim ve git gide iyi geldiğini gördüm
kaybolmalarına gelince valla önce sanki beyazlıyolar ,yani o sedefli görüntü gidiyo bide boydan genişlikden incelmeler başlıyo,sonra beyazlık da azalmaya başlıyo şimdilik öyle birkaç yer kayboldu gibi görmüyorum,en önemlisi çöken deriyi topladı,ben başka bişey kullanmıyorum cildi yormim diye yağdan bile vazgeçtim ,4 ay bitsin ondan sonra bakıcam artık ne yapacağıma sonuçlara göre......
şimdilik böyle cnm inşallah son bulurlara.s.
cnm başka hiçbişi kullanmadın mı yani? ben niveanın kremini kullanıodum bıraksam mı acaba? şimdi sen böle diince kararsız kaldm ben de :) ya cild nemini kaybeder de daa çok çatlar die korkuorm ben ondan krem sürüodm :gitme: sonuç alan arkadaşların hepsi kremsiz mi yaptılar acaba merak ettim
bu arada ben de tam işe yaramıo galiba die düşünmeye başlamıştım yaklaşık 1 bçk hafta oldu biliorm hemen etki etmesini beklemek saçma ama biraz bişi görsem mutlu olucam diodum ki sizin yazdıklarınızı gördüm mutlu oldum resmen ya :) dewam edicem sabırlaa ooof..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?