• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
LOLİFER cim ananeneee kucak dolusu öpücüklerimi yolluyorummm:asigim:bu tarz oyunlar seni yıldırmasın canımcımm opuyorumnanaktan

cansu_cansu
şu son anlattığından sonra iyice ümidimi kaybettim çünkü eğer doğru olsaydı dr fevzi çoktan yollardı habibullah hocaya.bu işte bi bit yeniği var gibi ama bilemiyorum.ben habibullah hocanın önerdiği kremleri yaklaşık 1 yıl kullandım hemde düzenli.geçen yazdan beri kullanıyorum.ama bir ml dahi geçmedi.bıraktım zaten.üstelik çatlaklarım ergenlikten kalma doğum çatlağı değil daha ince ama sık sık.en çokta hamile kalınca halim ne olacak ona üzülüyorum.yalnız benim sana bir önerim olacak watsonda falan satılan bir kokoa yağını alıp banyodan sonra nemlendirici niyetine kullan çatlak tedavi edici değilde amacın nemlendirme olsun.çatlağı geçirmiyo fakat sedef görünümü azalıyor en azından dah az göze batıyor.cildi bronz yapıp çatlak görünümü hafifletiyor.ben artık bunu yapıp gelişmeleri takip edicem.350 lira az para değil.kanıtlanmamış bir şey için verilmez bence.lazer tedavisi olmuyomuş mesela çünkü çatlak sedef rengi olduğu için onu görmüyormuş.günümüzün en ileri teknolojilerinden lazer.bu arada eğer havuza giriyorsan bencede kesinlikle vücudunu tahriş etme cansucum.daha kötü olabilir.umarım en kısa zamanda çözüm bulunur..hoşçakal.hihoyyyt
evet sisolin, açıkçası benim de çok midemi bulandırdı bu olanlar. aslında çok zekice ama bir doktora yakışmayacak biçimde bir reklam anlayışı güttü. eğer biraz olsun konu takibi ve bilgilendirmesi yapsaydı, yine de parayı çöpe atma pahasına başlardım. nelere para vermedik ki bu uğurda. ne zamanki sitesinde bu tür gelişmeler görürüm, ne zamanki bu konuda sorumlu davranır insanlara karşı, o zaman kullanabilirim. aksi halde heryerde yazacağım bu bilgileri. bunları bunları bilin, alacaksanız öyle alın diye. habibullah hocayla da sürekli görüşücem, eğer ki bir gelişme olursa açıklarım buradan.sevgiyle kal...

LOLİFER cim ananeneee kucak dolusu öpücüklerimi yolluyorummm:asigim:bu tarz oyunlar seni yıldırmasın canımcımm opuyorumnanaktan

değerli arkadaşım; oyunlar derken benim yazdıklarımı kastetmediğini düşünmek istiyorum.umarım yazdıklarımı başından sonuna okursun. evet konu kahve-limon. belki de diyeceksin ki, başka bir başlık açabilirdin.bu konuda haklı olabilirsin. ben de çatlaklarımla mücadele ederken, rastgele gördüğüm biyerdi burası. amaç lolifer in paylaştığını çürütmek hiç değil, kaldı ki kahve-limon u ben de uyguluyorum. kendisini taktir ettiğimi de söyledim denemeden paylaşmadığı için, paylaşımı için iyi niyetli olduğunu da. ama başka fikirler ileri süren, konuya daha mantıksal bakan arkadaşlarımız da olabilir.bunlara da açık olmalıyız.iyiyi de, kötüyü de paylaşmak için burdayız.kimse kimseye karşı kötü niyet beslemiyor burada. neden oyun oynansın safça bir paylaşımda bulunmuş bir insan üstünde. ben buradaki çatlak konusunun bu aralar daha aktif paylaşıldığını görüyorum. bu yüzden bu bilgileri burada vermek istedim.herkes okusun, okusun da olanların farkına varsın diye.benim yaptığım da bilgilendirmeydi. belki bilmeyen birçok insan, benim takip ettiğim bir konuda aydınlansın diye. yoksa arkadaşıma özel mesaj da atabilirdim. ben lolifer in paylaşımının kötü niyetini değil, bir doktorun iyi niyetini düşündürecek, insanların belki de umut bağladı bir konuyu gündeme getirdim.benim de kendi deneyimlerim var. ben de yardımcı olmak istedim.hatta dedim ki, bişeyleri saçma da bulsak, mantıksız da bulsak,denemekte fayda var. burada da lolifer in paylaşımını gözardı etmememiz gerektiğini vurguladım.kusura bakmayın, madem sadece kahve-limon konuşmak için burdasınız, başka konulara, bilgilendirmelere kapalısınız, büyük bir hata yaptığımı düşünüp affınıza sığınıp, sizlere herşey gönlünüzce olsun diyorum.sevgiyle kalın...

bize kahve limon işe yaramıyor diye konuşan arkadaş kendisi kalmış burda ilacı aletleri konuşuyor. biz ne bilelim senin o ilacın satıcısı yada temsilcisi olmadığını? asıl senin yaptığın yanlış. bence sen insanların umutlarının kırılmasını sağlıyorsun. hemde yüksek miktarlarda para harcayarak.

gerçekten eskiye mi dönülüyor ne.. artık ilaç kullanmak yerine bitkilerden oluşmuş karışımlar öneriliyor bence denemeye değer.. paylaşım için çokkk teşekkürler

bize kahve limon işe yaramıyor diye konuşan arkadaş kendisi kalmış burda ilacı aletleri konuşuyor. biz ne bilelim senin o ilacın satıcısı yada temsilcisi olmadığını? asıl senin yaptığın yanlış. bence sen insanların umutlarının kırılmasını sağlıyorsun. hemde yüksek miktarlarda para harcayarak.

evet haklısın madecassol ve acnelyse kullandım işe yaramadı diyorum o yüzden dimi.satışı artsın diye.nasıl olsa ben işe yaramadı diyince satış patlaması oluyo.şimdide herkes o yöntemi yapacak.bende işe yaramadı çünkü.nasıl zihniyet bu arkadaşım işe yaramadı diyen kremin satışınımı yapacam yaaaaa..
doğru düzgün okumayıp ismimi görünce saldırıyosun sanırım.yoksa satış temsilcisi ya da ümit taciri olmadığım aşikar.arkadaşa bişey sordum . bu da mı suç.
pardon ama neye para harcadığımıda anlamadım doğrusu.neysee derdimi anlatamadım bitürlü.
bu kahve limon dehşet bişey yaa devam bence.kolay gelsin.

ya ben bu karışımı yüzümede uygulamak istiyorum çünkü yaptıım heryerde süper bi yumuşama peeling etkisi oluyor zaten yüzümde ufak tefek sivilcelerdan kalma çukurlar var onlarada ii gelir die düşündüm koskoca çatlağa ii gelen şeykaydirigubbakcemile2 hiç yüzünde deneyen oldumu arkadaşlar fikirlerinizi alıyım:teytey:

ya ben bu karışımı yüzümede uygulamak istiyorum çünkü yaptıım heryerde süper bi yumuşama peeling etkisi oluyor zaten yüzümde ufak tefek sivilcelerdan kalma çukurlar var onlarada ii gelir die düşündüm koskoca çatlağa ii gelen şeykaydirigubbakcemile2 hiç yüzünde deneyen oldumu arkadaşlar fikirlerinizi alıyım:teytey:

:roflol: kıs allah ilini versin çok güldüm yaa hadi bakalım inşallah yüzünede iyi gelir sen dene bizede söylersin son durumu. kaydirigubbakcemile5

değerli arkadaşım; oyunlar derken benim yazdıklarımı kastetmediğini düşünmek istiyorum.umarım yazdıklarımı başından sonuna okursun. evet konu kahve-limon. belki de diyeceksin ki, başka bir başlık açabilirdin.bu konuda haklı olabilirsin. ben de çatlaklarımla mücadele ederken, rastgele gördüğüm biyerdi burası. amaç lolifer in paylaştığını çürütmek hiç değil, kaldı ki kahve-limon u ben de uyguluyorum. kendisini taktir ettiğimi de söyledim denemeden paylaşmadığı için, paylaşımı için iyi niyetli olduğunu da. ama başka fikirler ileri süren, konuya daha mantıksal bakan arkadaşlarımız da olabilir.bunlara da açık olmalıyız.iyiyi de, kötüyü de paylaşmak için burdayız.kimse kimseye karşı kötü niyet beslemiyor burada. neden oyun oynansın safça bir paylaşımda bulunmuş bir insan üstünde. ben buradaki çatlak konusunun bu aralar daha aktif paylaşıldığını görüyorum. bu yüzden bu bilgileri burada vermek istedim.herkes okusun, okusun da olanların farkına varsın diye.benim yaptığım da bilgilendirmeydi. belki bilmeyen birçok insan, benim takip ettiğim bir konuda aydınlansın diye. yoksa arkadaşıma özel mesaj da atabilirdim. ben lolifer in paylaşımının kötü niyetini değil, bir doktorun iyi niyetini düşündürecek, insanların belki de umut bağladı bir konuyu gündeme getirdim.benim de kendi deneyimlerim var. ben de yardımcı olmak istedim.hatta dedim ki, bişeyleri saçma da bulsak, mantıksız da bulsak,denemekte fayda var. burada da lolifer in paylaşımını gözardı etmememiz gerektiğini vurguladım.kusura bakmayın, madem sadece kahve-limon konuşmak için burdasınız, başka konulara, bilgilendirmelere kapalısınız, büyük bir hata yaptığımı düşünüp affınıza sığınıp, sizlere herşey gönlünüzce olsun diyorum.sevgiyle kalın...

anacım ben sana değil bu başlığı açan lolifere yüklenen insanlar için söyledim senin yazılarının altına denk gelmiş yazım o kadar kaydirigubbakcemile3 ama şunuda söylemeden geçemicem.olaya daha mantıklı yaklaşanlar için için bunları yazdım demişsin yaa işte burdan bildirim yapıp bu konu hakkında başlık açtım deseydim bütün çatlak mağdurları oraya hücum ederdi a.sçünkü hepimiz bu dertten muzdaribiz değilmi a.s yoksa sana yazdıklarına ve şahsına söylenmiş bişey yok. inşallah beni anlamışsındır. çünkü konu bölünüyor inşanlarda doğal olarak kızabiliorlar yoksa burası kimsenin tekelinde değil ve herkes birbirine yardımcı olmak için bişeyler yazıyor. ben lolifer değilde sana böyle sataşan olsaydı aynı şeyleride söylerdim çünkü buraya yazılan yazılar hiçbir ticari ama içermiyor ve emek verilerek yapılıyor. emeğe saygısızlığada pek tahammülüm olduğu söylenemez a.s:teselli: birbirimize yardım ediyoruz burda değilmi :1hug::enbuyukkk:

Son düzenleme:
:roflol: kıs allah ilini versin çok güldüm yaa hadi bakalım inşallah yüzünede iyi gelir sen dene bizede söylersin son durumu. kaydirigubbakcemile5
denicem bacım sonuçta yaşlılar kahve rengi lekeler için elinede yapıormş peeleng olarak düşüncez olayı yumuşatıorda:D:içelim::dance:

Ben 3 defa yaptım. Aslında çok da düzenli yapamadım. Doğumdan sonraya mı bırakayım dedim. Sonra yok ne kadar erken o kadar iyi dedim falan filan. Doğal olarak bir etkisi olmadı henüz ama uygulamadan sonra soyulma da olmuyor. Sizin uygulamalarınızda cildiniz soyuluyor mu?

Ben 3 defa yaptım. Aslında çok da düzenli yapamadım. Doğumdan sonraya mı bırakayım dedim. Sonra yok ne kadar erken o kadar iyi dedim falan filan. Doğal olarak bir etkisi olmadı henüz ama uygulamadan sonra soyulma da olmuyor. Sizin uygulamalarınızda cildiniz soyuluyor mu?
bendede soyulma yapmıo aslnda yapsa çok i olcak yavaş yvaş çatlak gider öle ama yumuşatıo baya öle bi etkisi var

bende fırsat buldukça karışımı uyguluyorum daha 1 ay oldu çatlaklarda büyük değişiklik oldumu pek ayıramıyorum ama cildim daha pürüzsüz ve yumuşak oldu hem aracı ne olursa olsun masaj yapmamızı sağlıyor lolifere çok tşk ediyorum bencede alınma arkadaşım diğer yöntemlerden bahseden arkadaşlar demişlerki kahve limondan başka konulara kapalısınız aman sadece kahve limon yapın kimsenin hele bu forumda vakit geçiren kimsenin fikirlere kapalı olduğunu düşünmüyorum ama BURASI KAHVE LıMON TOPıĞı başka şeyler konuşmak istiyorsanız başka konu açın arkadaşım ilgilenende açıp okur neden araya laf karıştırıyorsunuz sizin bilmem kaç euroluk yöntemlerinizi kahve limonun arasında okumak zorunda değilizki ben iki gün açmıyorum bi bakıyorum 5 sayfa yorum yarısı ilgisiz lütfen paldır küldür davranmayalım sakın bu yazdıklarımıda saldırı olarak algılamaın size garezim yok...

Sevgili lolifer
sana ve ananene çokk teşekkürler bu 2 şeyin bukadar iyi geleceğini rüyamda görsem inanmazdın130 kilodan 90 kiloya düştüm hepiniz nekadar çok ve derin çatlaklar oluştuğunu düşünebilirsiniz yaklaşık1aydır deniyorum bunu ve sonuç inanılmaz gözle görülür bir sonuç elde etmeden yazmak istemedim derinliği yok artık çatlaklarımın sadece beyaz çizgileri kaldı Şimdilik inşallah buna devam edince onlarda kaybolur bana ilk okuduğumda çok mantıklı geldi çünki çoğu sellulit ve çatlak kremlerinde kaffein var.
he birde ananenin dediği doğru iyi olur kendinden kötü olur senden bilirler ben yinede annaneni biraz daha fazla bilgi isteyip bizimle paylaşman taraftarıyım çüğnki ne varsa eskilerde var kimse kimseyi bişey denemeyi zorlamıya kafana yatarsa uygularsan yada bırakırsın
kib şekerim

Sevgili lolifer
sana ve ananene çokk teşekkürler bu 2 şeyin bukadar iyi geleceğini rüyamda görsem inanmazdın130 kilodan 90 kiloya düştüm hepiniz nekadar çok ve derin çatlaklar oluştuğunu düşünebilirsiniz yaklaşık1aydır deniyorum bunu ve sonuç inanılmaz gözle görülür bir sonuç elde etmeden yazmak istemedim derinliği yok artık çatlaklarımın sadece beyaz çizgileri kaldı Şimdilik inşallah buna devam edince onlarda kaybolur bana ilk okuduğumda çok mantıklı geldi çünki çoğu sellulit ve çatlak kremlerinde kaffein var.
he birde ananenin dediği doğru iyi olur kendinden kötü olur senden bilirler ben yinede annaneni biraz daha fazla bilgi isteyip bizimle paylaşman taraftarıyım çüğnki ne varsa eskilerde var kimse kimseyi bişey denemeyi zorlamıya kafana yatarsa uygularsan yada bırakırsın
kib şekerim

canım senin için çooookkkk sevindim :teytey: uygulamaya başlayan arkadaşlara bu yüzden ısrarla pes etmeden devam edin diyorum mutlaka zonuç alınıyo sadece sabredip uygulamaya devam etmek gerekiyo şunuda hep söylüyoruz çatlağın derinliğine ve nekadar süre önce olduğuna göre etki süresi değişiyo kişiden kişiyede değişiyo belki diyeceksiniz sürekli bunları söylüyosunuz diye ama gerçekten biz faydasını görmeye başladığımız için sizlerinde fayda görmesini istiyoruz daha önce kremlere boşa para ve boşa ümit bağlamışım.... birde şu var tv lerde falanda bazı pahalı yöntemlerle geçebileceği söyleniyo ama diyelim eskiden olan çatlaklarımız geçti ama birdaha çatlamıyacağız diye bişey yok her seferinde bir dünya para vermektense bence kahve limon çok daha mantıklı şimdiki çatlaklarımız geçtiğinde birdaha oluşursa hiç değilse artık çözümü var ..
canım çok haklısın insan emin olmadan gelişmeleri paylaşamıyo loliferde önce deneyip sonra bize söylemiş bende uzun süre emin olamadım sende öyle yapmışsın arkadaşlar deneyipte fayda gören arkadaş sayımız artıyo lütfen uygulamaya başlayan arkadaşlar yarıda bırakmayın en azından yaz boyunca yapın ne kaybedersinizki tamamen çatlaklarınız geçmese bile görünümü düzelir bana 1 ayda etki eden bir başkasına 1 haftada yada 2 ayda etki edebilir ..hepimizin en kısa zamanda çatlaklarımızdan kurtulmamız dileiyle...
lolifercim sınavında başarılar sınavdan sonra seni tekrar burda görmek istiyoruz :))

Ben haftada 1 kezde yüzüme yapıyorum,cildim süper oluyor...Kırışıklıklara bile iyi geliyorhihoyyytvereliniortak

Ben haftada 1 kezde yüzüme yapıyorum,cildim süper oluyor...Kırışıklıklara bile iyi geliyorhihoyyytvereliniortak
çok temiz kalpliyim dünde ben denesemmi diodum benden önce deneyen vardır bak sen denemişin bende yapcam hatta sırtımada dşünüorm peeling etksi çok güzel bu karışımın:teytey:

çok temiz kalpliyim dünde ben denesemmi diodum benden önce deneyen vardır bak sen denemişin bende yapcam hatta sırtımada dşünüorm peeling etksi çok güzel bu karışımın:teytey:

ben daha önceki mesajımda söylemiştim 21. sayfada annem de yüzündeki lekeler için bu karışımı deniyo bu çatlaklar için ama lekelerede iyi gelebilir dene fayda görürsen devam et dedim annem fayda gördü arkadaşları falan sen yüzüne ne yaptın lekelerin azalmış diyolarmış annem memnun halinden ama herkeste aynı etkiyi gösterirmi bilmem ben bütün vücuduma uyguluyorum bu karışımı hiç değilse yeni çatlaklar oluşmasını önler :)) bazen karışım artınca kalanı bende yüzüme sürüyorum peeling niyetine :))))

Son düzenleme:
Back