microreller denen aletle ilgili bir forumda dr a yollanacaktı hatta bikaç hasta üzerinde denenecekti.ama haber gelmedi .
bende merak ediyorum onu o alet kolojen yapımını arttırıyorsa üzerine de tedavi edici doku yenileyici bir krem sürersek belki ciddi farklar oluşabilir.dr beye yazıp soracağım onu da.[/QUOTE
sevgili sisolin, ben fevzi bey le defalarca konuştum. neden yayınlamıyorsunuz, yoksa tedavi başarılı mı olmadı,ondan mı hiçbir fotoğraf yok. hani gelişimleri bize aktaracaktınız, biz de takip edecektik diye. önce dedi ki, merkezimiz bakırköy e taşındı, bu yüzden gelen hastalarımız gelemiyo, bıraktılar dedi. yani kastettiği hastalar, hiçbir ücret ödememe karşılığı, belli periyodlarda fotoğraflarının yayınlanmasını kabul eden hastalar. bu hastalar bırakınca kliniğe gitmeyi, başka gönüllü hasta bulamamış. sadece yayınlanmıyormuş ama tedavi deneniyomuş. hatta bana, siz bana yardımcı olun o zaman dedi ben çok ısrar edince. sizi ücretsiz tedavi edelim, hergün kliniğe gelin dedi. fotoğraflarımın yayınlanması bişey değil ama hergün bakırköy e gidemem diye düşündüm. sonra tekrar görüştüm, bu sefer de; karboksipunctur la çok meşgul olduğunu, zamanının büyük bir bölümünü bu tedavinin aldığını, gönüllü hasta bulamadığını söyledi çatlak tedavisiyle ilgili. daha sonra konuştuğumda yakında sizi görsel olarak bilgilendireceğim, bana biraz zaman verin dedi.dedi dedi dedi....fisfisfis. ama satışını da sürdürüyo bu arada bu microroller adlı cihazın. ben de açıkçası biraz görsel gelişim görmek istiyorum satın almadan önce. evet, anlattığı tedavi şekli çok mantıklı. bu cihazla birlikte eczaneden alacağımız bir solüsyon kullanılıyormuş. acnelyse ve madecassol da iyi bir tedavi şekli ama, ona göre bu cihazla desteklenmesi, bu ilaçların cildin alt katmanlarına ulaşması gerekiyomuş. yoksa ne kullanırsak kullanalım, cildin sadece üst katmanına etki edermiş, bu da tam tedavi demek değilmiş. ama onun verdiği ilaçlar, başka ilaçlar.madecassol falan değil. tedavi en az 180 günmüş, 1 seneyi de bulabilirmiş.bana verdiği bilgiler bunlar arkadaşım. ne yapsak, alsak mı paramızı çöpe atmayı göze alarak , bilmiyorum. çünkü sitesinde çatlak tedavisiyle ilgili hiçbişey göremeyeceğimiz belli oldu a.s.