• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
microreller denen aletle ilgili bir forumda dr a yollanacaktı hatta bikaç hasta üzerinde denenecekti.ama haber gelmedi .
bende merak ediyorum onu o alet kolojen yapımını arttırıyorsa üzerine de tedavi edici doku yenileyici bir krem sürersek belki ciddi farklar oluşabilir.dr beye yazıp soracağım onu da.

kızlarrrrr biiişi sorcammm ben salı günü antalyaya gidiorumm ama gene devam etmek istiorum tedaviye ben çok memnuunumm acaba bişi olur muuu dersinizzz? :uhm::uhm::uhm:

microreller denen aletle ilgili bir forumda dr a yollanacaktı hatta bikaç hasta üzerinde denenecekti.ama haber gelmedi .
bende merak ediyorum onu o alet kolojen yapımını arttırıyorsa üzerine de tedavi edici doku yenileyici bir krem sürersek belki ciddi farklar oluşabilir.dr beye yazıp soracağım onu da.[/QUOTE

sevgili sisolin, ben fevzi bey le defalarca konuştum. neden yayınlamıyorsunuz, yoksa tedavi başarılı mı olmadı,ondan mı hiçbir fotoğraf yok. hani gelişimleri bize aktaracaktınız, biz de takip edecektik diye. önce dedi ki, merkezimiz bakırköy e taşındı, bu yüzden gelen hastalarımız gelemiyo, bıraktılar dedi. yani kastettiği hastalar, hiçbir ücret ödememe karşılığı, belli periyodlarda fotoğraflarının yayınlanmasını kabul eden hastalar. bu hastalar bırakınca kliniğe gitmeyi, başka gönüllü hasta bulamamış. sadece yayınlanmıyormuş ama tedavi deneniyomuş. hatta bana, siz bana yardımcı olun o zaman dedi ben çok ısrar edince. sizi ücretsiz tedavi edelim, hergün kliniğe gelin dedi. fotoğraflarımın yayınlanması bişey değil ama hergün bakırköy e gidemem diye düşündüm. sonra tekrar görüştüm, bu sefer de; karboksipunctur la çok meşgul olduğunu, zamanının büyük bir bölümünü bu tedavinin aldığını, gönüllü hasta bulamadığını söyledi çatlak tedavisiyle ilgili. daha sonra konuştuğumda yakında sizi görsel olarak bilgilendireceğim, bana biraz zaman verin dedi.dedi dedi dedi....fisfisfis. ama satışını da sürdürüyo bu arada bu microroller adlı cihazın. ben de açıkçası biraz görsel gelişim görmek istiyorum satın almadan önce. evet, anlattığı tedavi şekli çok mantıklı. bu cihazla birlikte eczaneden alacağımız bir solüsyon kullanılıyormuş. acnelyse ve madecassol da iyi bir tedavi şekli ama, ona göre bu cihazla desteklenmesi, bu ilaçların cildin alt katmanlarına ulaşması gerekiyomuş. yoksa ne kullanırsak kullanalım, cildin sadece üst katmanına etki edermiş, bu da tam tedavi demek değilmiş. ama onun verdiği ilaçlar, başka ilaçlar.madecassol falan değil. tedavi en az 180 günmüş, 1 seneyi de bulabilirmiş.bana verdiği bilgiler bunlar arkadaşım. ne yapsak, alsak mı paramızı çöpe atmayı göze alarak , bilmiyorum. çünkü sitesinde çatlak tedavisiyle ilgili hiçbişey göremeyeceğimiz belli oldu a.s.

Şunu da söylemeden geçemicem, büyükanneme internet üzerinden bu karışımı paylaştığımı söylediğim zaman tabi ki ilk etapta ne olduğunu anlayamadım, bende bir çok insana bu bilgiyi ulaştırmaya çalıştığımı anlattığımda "ah kızım keşke yapmasaydın" demişti. Bende merak ettim tabi ki nedenini sordum "evladım yaparlar dua edeler o ayrı ama, kimisinde etkisi geç olur sana çatar, limon u bulamaz sana çatar, kahve bayat kullanır sana çatar, o olur sana çatar bu olur sana çatar; hatta utanmaz çatlaklarından seni bile sorumlu tutar kuzum" (yani aşağı yukarı bu tarz bir şeyler demişti geçmiş zaman bu kadarını hatırlıyorum) demişti. Haklıymış, öyle güzel anladım ki bir daha duysam etkisi garanti vs vs başka bir şey için bile olsa yazmam büyük ihtimal (ki dayanamam).. Kolay gelsin sizlere, hepinizi öptüm..

hey lolifercim olurmu öyle şey ya:) alınganlık etme hiçbi sonuç olmasa da bildiğin bişeyi bize anlattın ve bunu içtenlikle yaptın bu bile güzel bişey bence:) bildiğini paylaşmadıktan sonra o bilgi ne işe yararki dimi:) hoşçakal bitane ve gene gel opuyorumnanaktan

bende merak ediyorum onu o alet kolojen yapımını arttırıyorsa üzerine de tedavi edici doku yenileyici bir krem sürersek belki ciddi farklar oluşabilir.dr beye yazıp soracağım onu da.[/QUOTE

sevgili sisolin, ben fevzi bey le defalarca konuştum. neden yayınlamıyorsunuz, yoksa tedavi başarılı mı olmadı,ondan mı hiçbir fotoğraf yok. hani gelişimleri bize aktaracaktınız, biz de takip edecektik diye. önce dedi ki, merkezimiz bakırköy e taşındı, bu yüzden gelen hastalarımız gelemiyo, bıraktılar dedi. yani kastettiği hastalar, hiçbir ücret ödememe karşılığı, belli periyodlarda fotoğraflarının yayınlanmasını kabul eden hastalar. bu hastalar bırakınca kliniğe gitmeyi, başka gönüllü hasta bulamamış. sadece yayınlanmıyormuş ama tedavi deneniyomuş. hatta bana, siz bana yardımcı olun o zaman dedi ben çok ısrar edince. sizi ücretsiz tedavi edelim, hergün kliniğe gelin dedi. fotoğraflarımın yayınlanması bişey değil ama hergün bakırköy e gidemem diye düşündüm. sonra tekrar görüştüm, bu sefer de; karboksipunctur la çok meşgul olduğunu, zamanının büyük bir bölümünü bu tedavinin aldığını, gönüllü hasta bulamadığını söyledi çatlak tedavisiyle ilgili. daha sonra konuştuğumda yakında sizi görsel olarak bilgilendireceğim, bana biraz zaman verin dedi.dedi dedi dedi....fisfisfis. ama satışını da sürdürüyo bu arada bu microroller adlı cihazın. ben de açıkçası biraz görsel gelişim görmek istiyorum satın almadan önce. evet, anlattığı tedavi şekli çok mantıklı. bu cihazla birlikte eczaneden alacağımız bir solüsyon kullanılıyormuş. acnelyse ve madecassol da iyi bir tedavi şekli ama, ona göre bu cihazla desteklenmesi, bu ilaçların cildin alt katmanlarına ulaşması gerekiyomuş. yoksa ne kullanırsak kullanalım, cildin sadece üst katmanına etki edermiş, bu da tam tedavi demek değilmiş. ama onun verdiği ilaçlar, başka ilaçlar.madecassol falan değil. tedavi en az 180 günmüş, 1 seneyi de bulabilirmiş.bana verdiği bilgiler bunlar arkadaşım. ne yapsak, alsak mı paramızı çöpe atmayı göze alarak , bilmiyorum. çünkü sitesinde çatlak tedavisiyle ilgili hiçbişey göremeyeceğimiz belli oldu a.s.

bilmiyorumki alsakmı acaba?fiatı ne kadardı hatırladığım kadarıyla 100 dolar bişeydi.

cansu_cansu
ben istanbulda değilim yaa orda olsam gönüllü olarak giderdim..bide bi sitede dr habibullah var o da madecassolu öneren dr . onada bu dr fevzi mail atmış size ücretsiz bitane yollayalım bikaç hastanıza uygulayın demiş ama aleti göndermemiş.kullanılan kremlerin dermis tabakasına inmesini sağlıyorsa aslında mantıklı görünüyor.bilemiyorum denesekmi acaba?bu cihaz üzerinde küçük iğnelerin bulunduğu birşeymiş galiba.cildimizi tahriş etmesin.sen ne zaman görüştün en son bu dr.la.bikez daha arasan nasıl giidomş gelişmeler bizede haber verse yaa.artık kurtulsak şunlardan.ne diyosun ?

cansu_cansu
ben istanbulda değilim yaa orda olsam gönüllü olarak giderdim..bide bi sitede dr habibullah var o da madecassolu öneren dr . onada bu dr fevzi mail atmış size ücretsiz bitane yollayalım bikaç hastanıza uygulayın demiş ama aleti göndermemiş.kullanılan kremlerin dermis tabakasına inmesini sağlıyorsa aslında mantıklı görünüyor.bilemiyorum denesekmi acaba?bu cihaz üzerinde küçük iğnelerin bulunduğu birşeymiş galiba.cildimizi tahriş etmesin.sen ne zaman görüştün en son bu dr.la.bikez daha arasan nasıl giidomş gelişmeler bizede haber verse yaa.artık kurtulsak şunlardan.ne diyosun ?

sevgili arkadaşım, sana daha detaylı bilgi vereyim o halde. ben 2007 den beri takip ediyorum bu konuları. habibullah hoca'yla devamlı yazıştım. bazı arkadaşlar, tamamen geçirdiğine dair konular açsa da, habibullah hoca bu tedaviyi önerdiğinde bir uyarıda bulundu : '' tedavi çatlağın geçmişine ve cilt tipine göre aylar, hatta yıllar alır. büyük ölçüde başarılı sonuçlar alan arkadaşlar var.ama şunu bilin ki, cilt asla ve asla eski halini almayacak.'' ----- ben tedaviye başladım o tarihlerde, 1 ay sürdürdüm, pigmentlerini etkilese de , yine de çok belli oluyodu ve sıkılmıştım artık. bu arada hocayla devamlı özelden yazıştım. başka şeyler de uyguluyodum yanısıra, duysan şaşarsın. hocaya danışıyorum, cildini fazla yorma diyo. bir bilimadamının desteklemeyeceği bişeyi kullandım onun verdiği ilaçlarla birlikte,bunu da kendisine danıştım, bana kullanma demedi.inanıyorsan kullan ama, yosun yağını kullanma o zaman, cildi çok yoruyosun dedi.bir müddet böyle devam ettim.neyse,sonra bıraktım.acnelyse çok kötü tahriş etmişti cildimi. başka pomad önerdi bu tahriş için, birkaç gün ara ver dedi. onu da yaptım ama dayanamadım yine de.buradaki mantık, retinoik asit içeren acnelyse ile cildin üst tabakasını inceltmek(soyarak yapıyo bunu), madecassol ile de cildin alt tabakasını onarmak.ben bıraktım ama hala takip ediyodum forumları... o kadar insan muzdaripti ki bu konudan, çözüm bulana servet dökecek olanlar, kulu kölesi olacak olanlar falan... anlayabilirsin bu duyguyu. sonra bi baktım yeni bir üye !!!! bu üye kim dersin? fevzi özgönül tabi ki. bi duyuru yaptı insanlara bizim habibullah hoca nın sitesinde, öyle de bir yaklaşmış ki konuya, inanmamak elde değil. bizim hoca da şaşırdı kaldı tabi. kendi sitesi reklam amaçlı kullanılıverdi birden. milletin kulağına karsuyunu kaçırdı bikere ama bu sefer insanlar habibullah hoca ya güvendikleri için ve bu kişi ne diyo böyle anlamadıkları için hoca nın fikirlerini esas alacaklardı. hoca ya sorular arttı tabi, hoca da hiçbir şekilde önermeyeceğini söyledi. kendi denemediği bişeyi önermedi tabi haliyle. bu sefer fevzi bey, habibullah hoca ya, bu aletten göndereceğini yazdı. hoca da beklediğini. derken, fevzi bey istediğini aldı. artık sitesinin tanıtımını yaptı ve microroller cihazının satışını ilan etti. birkaç ay sonra habibullah hoca yla konuştum yine. hocam size geldi mi, öneriyo musunuz dedim, hayır o tarih bu tarihtir göndermedi dedi.bu yüzden hala önermemeye devam ediyorum dedi. fevzi bey in bu yaklaşımını hoş karşılamadım. bu tür şeyler şüphe duyduruyo taktir edersin ki. ama ben yine de fevzi bey le görüştüm. dediğim gibi, bana tatmin edici bişey söylemiyo. tedavi yeni bir tedavi diyip duruyo. ama sitesinde uzun zamandır bi fotoğraf falan paylaşmıyo. bunun için bana gösterdiği sebepleri söyledim sana.çok yakında paylaşıcam diyo. bu arada, evet canım cildi tahriş ediyo. ister kliniğe gidersin, ilk uygulamayı onlar yapar, öğrenir kendin devam edersin, ister cihazı kargoyla getirtir, kendin yaparsın. ama şimdi bişey daha ekledi açıklamalarına.10 gün boyunca karboksipunctur uygulayarak, vücudu tamire zorlamak. yani destek tedaviymiş bu. daha önceleri bundan hiç bahsetmiyodu. hadi denedikçe bunun daha destekli olacağını keşfetmiş olabilir diyorum ve bu konuyu uzatmıyorum :) maliyeti 100 euro +kdv. toplamda 350 ye falan geliyomuş canım. ben istanbul dayım, gönüllü hasta olamam, işim gücüm var ve de kliniğe uzağım. ama cihazı alabilirim ama düşünüyorum işte. güven duymuyorum bir türlü bu konuyla ilgili kimseyi aydınlatmadığı için. bir reklam yaptı, millet çaresiz tabi, hiçbir tanıtım, takip ve bilgilendirme yok, ama cihazı satışa sundu yani, bu da çok düşündürücü... ayrıca şöyle de bi durum var, hadi inandık diyelim, bu cihaz evet dediğin gibi cildi tahriş ediyo. bisürü iğne sonuçta ve uygulandığı yerleri delip açıyo. her türlü enfeksiyona açık hale geliyo. ben hergün havuz suyuna giriyorum.çok çok sakıncalı benim için. zaten kendisine sordum, iki uygulama arasında 12 saat olması gerekiyomuş. hergün suya girdiğime göre, benim için sakıncalı.bunu da söyledi zaten. bu cihazla birlikte novuksol ve madecassol kullanıyosun çatlaklar için. başka sormak istediğin bişey olursa cevaplarım. sevgiyle kal..

cansu_cansu
şu son anlattığından sonra iyice ümidimi kaybettim çünkü eğer doğru olsaydı dr fevzi çoktan yollardı habibullah hocaya.bu işte bi bit yeniği var gibi ama bilemiyorum.ben habibullah hocanın önerdiği kremleri yaklaşık 1 yıl kullandım hemde düzenli.geçen yazdan beri kullanıyorum.ama bir ml dahi geçmedi.bıraktım zaten.üstelik çatlaklarım ergenlikten kalma doğum çatlağı değil daha ince ama sık sık.en çokta hamile kalınca halim ne olacak ona üzülüyorum.yalnız benim sana bir önerim olacak watsonda falan satılan bir kokoa yağını alıp banyodan sonra nemlendirici niyetine kullan çatlak tedavi edici değilde amacın nemlendirme olsun.çatlağı geçirmiyo fakat sedef görünümü azalıyor en azından dah az göze batıyor.cildi bronz yapıp çatlak görünümü hafifletiyor.ben artık bunu yapıp gelişmeleri takip edicem.350 lira az para değil.kanıtlanmamış bir şey için verilmez bence.lazer tedavisi olmuyomuş mesela çünkü çatlak sedef rengi olduğu için onu görmüyormuş.günümüzün en ileri teknolojilerinden lazer.bu arada eğer havuza giriyorsan bencede kesinlikle vücudunu tahriş etme cansucum.daha kötü olabilir.umarım en kısa zamanda çözüm bulunur..hoşçakal.hihoyyyt

Tezyzemi bildim bileli çatlak sorunu var. Bundan yaklaşık 10 yıl önce bir merkeze gitti. Orada microroller gibi bir alet kullanıyorlardı sanırım çünkü tedavi yöntemi neredeyse aynı. Yaklaşık 10 seans kadar gitti. Gittiğinin sonraki günü işlem yapılan yerler kabuk oluyordu. Hatta biz dalga geçiyorduk gene kendini tırmalatmışsın diye. Sonuç o kadar etkili olmadı. Çatlaklar hala duruyor. Çok az azalma oldu. Değmedi o kadar acı ve eziyete. Verdiği paralar da cabası. Bu tip uygulamalara para kaptırmayın derim. Ancak krem kadar etkilidirler. Yani %100 değil. Eğer gerçekten tedavi edici bir özelliği olsa anında ünü yayılırdı. Açıkçası kremlere, aletlere, güzellik merkezlerine, lazere, buz terapisine v.s. vereceğiniz paraları biriktirip bir estetisyenle görüşün daha iyi. Artık gerdirme mi yaparlar ne yaparlar bilmiyorum ama bunca ünlü var. Hiçbirinin hiçbiryerinde bişey olmaması herhalde tesadüf olamaz. En azından kesin çözüm bulmuş olursunuz.

lolifercim sana ve büyük annene nekadar teşekkür etsem az kremlerin fayda etmediği çatlaklarıma bu kahve limon karışımı çok iyi geldi...
arkadaşlar bende biçok şey deneyipte çatlaklarından kurtulamayan ve ömür boyu bu çatlaklarla kalacağıma inanan biriydim bu topiği okuyuncada uygulamaya karar verdim umutlandım ama hep ya yine hayal kırıklığı yaşarsam diye düşünmekten de kendimi alamıyodum... bu karışım gerçekten etki ediyo ama sadece sabredip uygulamaya devam etmek gerekiyo... yarın 1 ay olacak başlayalı ki arada 3 gün aksattım ona rağmen bazı çatlaklarım geçmiş durumda ama şöyle mesela çatlağın derinliğine ve nekadar süre önce olduğuna göre etki süresi değişiyo yani sabredip devam edin bir süre sonra gerçekten etkileri göreceksiniz ben 1 ay yaptım fayda görmedim demeyin 1 ay daha yapın belki sizde ozaman etki edecektir herkesin cildi farklı etkide kişiden kişiye değişir ...kızlar buraya gelişmeleri yazmadan önce durmadan bakıyorum çatlaklarıma acaba ben geçtiğini görmek istediğim içinmi böyle göryorum diye emin olamıyorum başkalarına gösterip soruyorum onlarda eski haline göre baya fark olduğunu söylüyolar.
lolifer ısrarla pes etmeyin derken çok haklı faydasını gördüğü birşeyi paylaşmış ne güzel bundan bende fayda görmeye başladım ve şimdi bende başlayan arkadaşlara pes etmeden devam edin diyorum ..
bizimle uygulamaya başlayan arkadaşlar gelişmeleri yazarmısınız siz ne durumdasınız merak ediyorum :)

Son düzenleme:
ben bişey diycem ...arkadaşlar burası kahve limon forumu e neden konu saptırılıyor acaba :1closedeyes:ben bu foruma girince sadece kahve limon yorumlarını okumak istiyorum haksız mıyımki

loliferciimmm bu tarz oyunlara gelme herkes tabiki fikrini söyleyebilir burda hepimizin müzdarip olduğu çatlakları nasıl düzeltebiliceğimizin çözümlerini arıoruz ve ben bulduğuma inaniyorum on yıldır benimle olan çatlaklarımının tabiki on günde geçmesini bekleyemem böle bi mucizeyi beklemekte aptllık olur ben bu tedaviye başlıyalı iki hafta oldu ve çok iyi olucağına inanıorum tedavi diorum çünkü cildimde iyileşmeler başladı.. denemeyipte yorum yapmayın arkadaşlar sizde iki ay sonra etki eder başkasında iki günde bu cilt tipinizle alakalıdır. bunun içinde loliferi suçlucak haliniz yok herhalde! çatlaklarınız geçmese bile ucuz yollu peeling olarak yapın en azından böle bi yararını görün...
lolifercimm sana ve büyük annene bizimle böyle bir bilgiyi paylaştığınız için çok teşekkür ederima.s. ayrıcaa össde başarılar diliorummm canım dualarım seninle :Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:
Eveeet bende başladım kıslar inşallah iyi sonuçlar alıcam uygulamadan sonra yıkıyoruz ya sonrasında bide bepanthene kullanıyorum belki daha iyi sonuç veriri inşallah ümidimizi kesmeyelim kıslar.

ben bişey diycem ...arkadaşlar burası kahve limon forumu e neden konu saptırılıyor acaba :1closedeyes:ben bu foruma girince sadece kahve limon yorumlarını okumak istiyorum haksız mıyımki

HAKLISIN CANIM BENCEDE ben buraya girince pahalı birşeyin ne işe yaradığı konusunda bir yorumdeğil kahve lişmon yorumu okumak istiyorumm ayrıcaa konuyu açan arkadaşı candan tebrik ediyorummmmm Şeniz ananesinin ve kendisinin yüreğine sağlık denemedende açmamış bu başlığı inşallah gidecek bu çatlatlarrrsositosositosositosositogerçi bende çatlak değil su kanalları var yarık resmen ama işe yarıcağını tahmin ediyorum görünülerinde düzelme olsun bu bile bana yeterr Şenizalkisalkisalkisopuyorumnanaktan

Back