- 9 Haziran 2014
- 1.153
- 1.693
- 133
- 32
canım allah sizden razı olsun gerçekten çok farketti 4.kullanmada hemde
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kahve limonla geçti mi çatlakların
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım allah sizden razı olsun gerçekten çok farketti 4.kullanmada hemde
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ya çok enteresan ben de şuan başka birşey uyguluyorum o da etkili ama bu daha basit bi yöntem.. Kaç yıllıktı çatlakların bi de yere paralelmiydi yanı yatay şekilde mi yoksa dikey uzun mu? Benim yatay mesela ince ama çok fazla var.. Inşallah bırakınca geri gelmez ve gerçekten işe yarar umarımmmm Gelişmeleri hep yaz olur mu:)
yani en canlı örneği büyükannem diyorum:)
ben emin olmadan yazmak istemedim, çünkü burada bir çok şeyi deneyip sürekli hayal kırıklığına uğrmaktan sıkıldım. ama 2 haftadır uyguluyorum bu karışımı ve sonuçlar inanılmazz
karışımda tam olarak bütün vücuduma yapıyorum ben çatlak olan olmayan her yerime
3 tatlı kaşığı kahvenin içine sulu bir limon'u sıkıyorum bulamaç halina gelene kadar ekleyin limon u
daha sonra vüdunuzu kızarana kadar iyice yedirin bedeniniz gerekten kızarıyoru ve sonra ılık suyla yıkayın. vucudunuz hafiften soyuluyor
2 gün uyguluyorsunuz bir gün bekliyorsunuz
canım yazalı uzun süre olmuş ama belki başkasının işine yarar önce doktora gitmeni tavsiye ediyorum.benimde kollarımda vardı herkes soruyodu usanmıştım milletin o bakışlarından ucube gibi bakıyolardı en sonunda göğüslerimdede çıktı ben evli bi bayanım ve çok zoruma gidiyodu .annem cilt kanseri sandı ve doktora gittim bi kaç krem verdi ve 15 senelik o hastalığım 2 haftada tamamen kayboldu izi bile kalmadı ilaç ismi vermek yasak olduğu için veremiyorum ama çekmenize değmez
keratosis pilaris için arkadaşlar ilaç ismi sormuş özelden yazamıyorum doktor bana ürederm lipo %10 verdi birde dermovate merhem günde 3 kere sürdüm arkadaşlar 1 haftada % 80 geçti benimkiler
Banada yazarsın ilaç ismini lutfençatlakların için mi bu
Ben yapiyorum 1 gun arayla catlaklarim 2 aylik ama hic bir faydasi yok simdilik sadece guzel bir peeling o kadar..kahve limon karışımını yapmaya devam eden var mı? benim çatlaklarım beyaz ve en az 4 senelik var. işe yarar mı ki
ayani en canlı örneği büyükannem diyorum:)
ben emin olmadan yazmak istemedim, çünkü burada bir çok şeyi deneyip sürekli hayal kırıklığına uğrmaktan sıkıldım. ama 2 haftadır uyguluyorum bu karışımı ve sonuçlar inanılmazz
karışımda tam olarak bütün vücuduma yapıyorum ben çatlak olan olmayan her yerime
3 tatlı kaşığı kahvenin içine sulu bir limon'u sıkıyorum bulamaç halina gelene kadar ekleyin limon u
daha sonra vüdunuzu kızarana kadar iyice yedirin bedeniniz gerekten kızarıyoru ve sonra ılık suyla yıkayın. vucudunuz hafiften soyuluyor
ya bende hiç soyulma falan olmadıı?? ama uyguladığım yer kızarıyo yani öyle hafifçe sürmüyorum. nerde yanlış yapıyorumki??yani en canlı örneği büyükannem diyorum:)
ya bende yaklaşık bi hafta falan uyguladım soyulma falan olmadı bende. yani sadece cildimi yumuşattı falan o kadar..Ben yapiyorum 1 gun arayla catlaklarim 2 aylik ama hic bir faydasi yok simdilik sadece guzel bir peeling o kadar..