Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya aradan 5 sene geçmiş muhtemelen burda değilsindir canım ama benim basenlerde var çatlaklar beyaz renk hani şu hiç geçmeyecek denilen cinsten onları da bu karışım geçirir mi yani? Sen hallettin mi çatlaklaırnı bu yöntemle yada halleden var mı kızlar?Geçenlerde ananemin yanında soyunuyordum, vücudumda ki çatlakları görünce şok oldu büyükannem. Kızım sen genç kız olucaksın biraz bak kendine bunlar ne dedi.:1no2: Güldüm tabi büyükanne dedim onlar geçmiyor ki, sende yok mu dedim. O da 4 çocuk doğurmuş bir kadın olarak bana karnını gösterdi bak bakalım görebilecek misn dedi.kaydirigubbakcemileHiç bir şey yoktu. Çok şaşırdım dedim nasıl yani senin vücudun hiç mi çatlamadı dedim. o da ohooo harita gibiydi vessalam dedi. e dedim peki nasıl geçirdin.Yaptığı tek şey limonla kahve karışımını vücuduna masaj yaparak yedirmekmiş. tabi yaşıyla beraber görünümünün de kaybolduğunu düşünsem de en azından ince çizikler olması gerekir diye düşünüyordum ama onlar bile yoktu. şok şaşırdım aslında biraz da inanmadım hatta buraya da yazdım deneyen var mı boşuna uğraşmayayım diye. 2 haftadır yapıyorum ve sonuç inanılmaz:)
göğüsümde ve kalçalarımda derin olan çatlaklar incelmeye başladılar bile. delikafadulden
diz kapağımda ki ince çatlaklarsa bakın %100 diyorum tamamen yok oldular, yook oldular
:lepi:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
Canim yanlis:bilgilendirmek istemem:ama yuzdeki:cukurluklarin nedeni baska oluyor galiba google ahmet maranki yuzdeki:kil kurdu yazip videoyu izler:misin:faydasi olcani dusunuyorum insallah isine yarar:)ya bu yüzdeki çukurlarada ii gelirmi
denedinmi ? sonuç ne pekibende deniyim barii..
Hemen sonuç alınması imkansız bence canm çünkü çok yenidenedinmi ? sonuç ne peki
Selam, henüz çok yeni çatlakların varken müdahale etme şansın oldukça yüksek. :) Cildiyeye git tabi ama kremlere boşa para verme bence. Burda okuduğum en başarılı kürler bir bu limon kahve diğeri de acnelyse madecasol vs. Ama benim kişisel izlenimlerim -bu konuda çok deneme yanılma yaptım- E vitamini, kakao yağı vs sürmen. Yara iyileştirici şeyleri dene bakalım. Erkenken müdahale et. Ben nasılsa geçer bir yolu vardır diye sallamamıştım, benim de ergenlikte oldu. Haala duruyor. Üstelik bembeyaz. Sevgiler,Herkese merhaba ve iyi geceler. Yuksek ihtimalle burada hepiniz ablam oluyorsunuz benden kuçuk var mı bilmiyorum :) Ben 15 yaşındayım çok sık kilo alan veya veren bir isim yaklaşık bir aydır bacaklarımın arkasın da mor renkte çatlaklar var . Genç bir kız oldugum için haliyle plaja gitmek şort giymek istiyorum bunları geçtim dışarı bile çıkasım gelmiyor. Abomnun solutions adlı kremini aldım kullandım kremi surdugumde renkleri azalıyor ama bir sure sonra yine eski haline dönuyor. Çevremde ki bir çok insan daha erkenken cildiye'ye gitmemi söylediler ama kararsız kaldım. Yardımcı olup fikirlerinizi yazarsınız çok sevinirim :)
sanırım kimse bu küre uzun süre devam etmemiş, yorumların nerdeyse hepsini okudum.. ama herkes başlıcam yeni başladım yazmış, uzun süre kullanan kimse yorum yapmamış :/ bu da demek oluyor ki kimse çatlaklarından kurtulamamış ben de yaklaşık bir ay uygulamıştım nemlendirici olarak çok iyi gelmişti, ama çatlaklarıma bi etkisi olmamıştı.. belki 3, 4, 5, 6 ay kullansam etkisi olabilirdi az da olsa, kadınlar olarak bu tarz durumlarda sonunu getiremek bi çoğumuzun sorunu sanırım...
Acaba simdiden baslasam mi
catlagim yok ama olmasi muhtemel
yalniz dikkatimi su cekti...
limon cildi kurutur....catlagin olusmmamasi icin nemli cilt gerekiyor....ama c vitamini de var limonda....
Acaba simdiden baslasam mi
catlagim yok ama olmasi muhtemel
yalniz dikkatimi su cekti...
limon cildi kurutur....catlagin olusmmamasi icin nemli cilt gerekiyor....ama c vitamini de var limonda....