1,5 mm olanını aldım, kol ve göğsümdekilere 2mm çok fazla gelecekti ve daha uzun olanların acısına dayanamayabilirim diye düşündüm çünkü uyuşturmak için herhangi bir merhem kullanmıyorum. Bir de 2mm ve üstünün profesyonel kullanıma uygun olduğu söyleniyor bazı yerlerde. Eğer acı için krem kullanacaksanız belki bu uzun olanları deneyebilirsiniz yoksa uygulamak epey zor olabilir. 3 haftada bir kullanımın yeterli olacağı çünkü cildin 21 gün içinde kendini yenilediği, yüzde kullanılan 0,5 mmlik dermarollerlar içinse cildin 3-4 günde kendini toparladığı söyleniyor, ben 7-10 gün aralıklarla uyguluyorum. Uygulamadan sonra yaklaşık bir gün hafif sızlıyor çatlaklar kahvemsi bir renk alabiliyor, takip eden birkaç gün de kaşınıyor, sonrasında bir iz kalmıyor(beyaz tenliyim). Bunun dışında ilk uygulamada yatay, dikey ve çapraz her sürüşü 4'er kez uyguladım -bir doktor ilk seferde 4'ten fazla yapmayın diyordu- ikinci uygulamada 5'e çıkardım. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
karbeyaz Evet maalesef her yöntem her ciltte etkili değil ve oluştuktan hemen sonra müdahale edemeyince daha da zorlaşıyor. İnşallah bir yol buluruz dediğin gibi. Dermarollerdan sonra korumasız güneşe çıkılırsa leke oluyor sanırım, şimdilik bir sorun yok uyarı için teşekkür ederim :)
Bu arada yanlış anlaşılma olmaması adına, ben sadece yumurta kullanmayı bıraktım. Zeytinyağı, hindistan cevizi yağı, bebek yağı, vicks, kahve-limon, vücut fırçası kullanmaya devam ediyorum. Ek olarak dermarollera başladım.
Herkese kolay gelsin, sevgiler.