Bence bu sitede ki en Buyuk hata yazilan seyleri tam okumamak.
Birincisi yaptigim yaglar pembe catlaklarimi sifirladi fakat beyaz catlaklarimi gecirmemis "gecirmemis" diyorum, cunku yaglardan cildim oyle parliyir ve her dakika kremde surdugum icin benim ki sadece goz yanilsamasiymis.
Buyukannemin dedigi yonteme de inanmadigimi fakat 2 hafta kullandktn sonra diz kapaklarmda yeni olusumlu fakat hic kizarmadan direk beyaz olarak catlayn yerlerim de yok su anda diger yerlerimde olan catlklarmda kuculuyorlar.
Hepinizi cok iyi anliyorum, bend bu sitede yazan herseyi denedim ve hayal kirikligina ugramktn biktim. Ama ben gercektn bu sfer hevesle gaza gelip yazmadim, 2 hafta uyguladm ve suphete yer vermicek seyleri yazdim
Ayrica buzlu terapi konu basligina bakarsaniz da para biriktirp gidecgim yaziyor, ama tarihlerine dikkat edin. Bu yazi kahve limon karisimiyla geciricem. En kotu ihtiml bitmezse bile kuculurler P' zamanda tedaviye 2 milyar verecegime belki 1 milyar veririm
Ben bunlardn kurtulucm kararliyim, kim ne derse desin buraya gelisimleri de yazicam herkesi cok opuyorumm
Ayrica turk kahvesinin icine limon u sikacaksiniz, icine cesitli yaglardan koymayin, surduktn hemen sonra yikayabilirsiniz.
Ayrica ilaclarla aldigim 10 kiloyu 8 olarak geri verdim ama bu aralr gene kilo aldim gene dersem baldrm catladi faln, tum yazilarim okumadan gelmeyn karsima:)