Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah birisi bu işe çare bulur. Daha bekarım. Özgüvenim sarsılıyor. Doğumda çatlayan insanlara özeniyorum; bahaneleri var.
Ama ben gibi kişiler ne diyecek kocasına? Mantıklı açıklama bulsak da düzelmez ki durum. Çirkinliğin mazereti olur mu ?Kaderine katlansın mı garibim?
ben de özelden yazamıyorum bu haatuna bu ilacı yazan hangi doktormuş ve ne yazmış ne olur söyleyinözelden yazamıyorum lütfeen yardmcı olun aynı konudan muzdaribim lütfenn ((
Aynı senin durumundayım canım yaa ben de her gördüğümde depresyonun eşiğine kadar geliyorum ama değişen bişey yok.. Umarım bu yöntem fayda sağlar da şu çatlak denen gereksiz, can sıkıcı detaydan kurtuluruz hepimiz
Geçenlerde ananemin yanında soyunuyordum, vücudumda ki çatlakları görünce şok oldu büyükannem. Kızım sen genç kız olucaksın biraz bak kendine bunlar ne dedi.:1no2: Güldüm tabi büyükanne dedim onlar geçmiyor ki, sende yok mu dedim. O da 4 çocuk doğurmuş bir kadın olarak bana karnını gösterdi bak bakalım görebilecek misn dedi.kaydirigubbakcemileHiç bir şey yoktu. Çok şaşırdım dedim nasıl yani senin vücudun hiç mi çatlamadı dedim. o da ohooo harita gibiydi vessalam dedi. e dedim peki nasıl geçirdin.Yaptığı tek şey limonla kahve karışımını vücuduna masaj yaparak yedirmekmiş. tabi yaşıyla beraber görünümünün de kaybolduğunu düşünsem de en azından ince çizikler olması gerekir diye düşünüyordum ama onlar bile yoktu. şok şaşırdım aslında biraz da inanmadım hatta buraya da yazdım deneyen var mı boşuna uğraşmayayım diye. 2 haftadır yapıyorum ve sonuç inanılmaz:)
göğüsümde ve kalçalarımda derin olan çatlaklar incelmeye başladılar bile. delikafadulden
diz kapağımda ki ince çatlaklarsa bakın %100 diyorum tamamen yok oldular, yook oldular
:lepi:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
canım nasıl kullandın? bende sadece çok az zor farkedilen bacağımda biraz var ama ondan da rahatsızımgider mi ki acaba:26:Canım allah sizden razı olsun gerçekten çok farketti 4.kullanmada hemde
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım nasıl kullandın? bende sadece çok az zor farkedilen bacağımda biraz var ama ondan da rahatsızımgider mi ki acaba:26:
hmm çok tşk ederim:)peki sürdükten ve masaj yaptıktan sonra hemen mi yıkıyorsun yoksa beklicek miyz,ne kadar beklcz???Canım gider inş benim karnımda o kadar fazla çatlak vardı ki anlatamam berbatti 4 defa oldu kullanalı o kadar çok değiştiki karnımı açıp açıp bakıyorum nasıl yaptım biliyormusun 1 limon suyuna 4 tatlı kaşığı kahve koydum banyoda iyice kırmızı olana kadar vücudum sürdüm aksine ben her tarafa sürdüm çok güzel yapıyor vücudu yumuşacıkta oluyor 2 gün yapıp bir gün dinlendirdim vücudumu ama canım yaparsan sana tavsiye çok bastırarak yap
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hmm çok tşk ederim:)peki sürdükten ve masaj yaptıktan sonra hemen mi yıkıyorsun yoksa beklicek miyz,ne kadar beklcz???
gerçektenmi??yani en canlı örneği büyükannem diyorum:)
ben emin olmadan yazmak istemedim, çünkü burada bir çok şeyi deneyip sürekli hayal kırıklığına uğrmaktan sıkıldım. ama 2 haftadır uyguluyorum bu karışımı ve sonuçlar inanılmazz
karışımda tam olarak bütün vücuduma yapıyorum ben çatlak olan olmayan her yerime
3 tatlı kaşığı kahvenin içine sulu bir limon'u sıkıyorum bulamaç halina gelene kadar ekleyin limon u
daha sonra vüdunuzu kızarana kadar iyice yedirin bedeniniz gerekten kızarıyoru ve sonra ılık suyla yıkayın. vucudunuz hafiften soyuluyor
2 gün uyguluyorsunuz bir gün bekliyorsunuz