bebeğim 1 ayda etkisini fark ediyosun ama 3 ay yapmak gerekiyomuş tamamen geçmesi için 2 gün yapıp 1 gün dinlendirceksin
çok teşekkür ederim yarın başlıyacagım inşallah
artık gelişmeleri yazarım iyi forumlar canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bebeğim 1 ayda etkisini fark ediyosun ama 3 ay yapmak gerekiyomuş tamamen geçmesi için 2 gün yapıp 1 gün dinlendirceksin
çok teşekkür ederim yarın başlıyacagım inşallah
artık gelişmeleri yazarım iyi forumlar canım
tamam tatlım başla hayırlı olsun
Kizzz nerelerdesin:)
Benim de basen bölgemde çatlaklarım var, iyi ki denk geldim bu konuya. Akşam deneyeceğim. Bazılarında belirginleşmiş olması da korkutmuyo değil ama bir deneyelim bakalım.
ilk hafta morarıyo sonra gt gide yok oluyolar
az önce denedim, yumuşacık oldu. Şimdilik başka bir değişiklik yok, bakalım neler olcak :)
inş bir an önce sonuç alırsın kmse inanmıyo çatlakların geçeceğine herkes anca lazer diyo deneyp görmeden inanamıyosun insanlar okadar umutsuz olmuş ki.
sevgituba nerelerdesin?nasıl gidiyo başladın mı ara vermiştin ????
canım merhaba,arkadaşlar merhaba.. benim internetim yok o yüzden giremiyorum artık girebildiğim sürece mesaj yazarım.. benim durumum çok iyi çok şükür.. tamamen kaybolmuş gibi hiç göze batmıyor.. önceden kimsenin yanında giyinip soyunamazdım artık çok rahat giyinebiliyorum çekinmeden :) kahve limonu yaptıkça kabarma oluyor ama ona rağmen belli olmuyor bakınca.. kesinlikle devam edin ve yeni başlayacak arkadaşlar hemen başlayın derim.. uzun bir süre gibi geliyor ama sonuç gerçekten çok güzel ve herşeye değiyor.. sorularınız olursa girdikçe cevaplarım ama lütfen devam edin.. keseleyerek yapmaya özen gösterin ama yara yapmamaya çalışın.. kolay gelsin arkadaşlar, hepinize çatlaksız günler..
senn çatlaklar ne durumdaa ? fotosunu atsanaaa .a
Yaaa inanmiyorumm kolumun ic bolgesindeki catlaklarda incelme var hatta bazilari kaybolmus  cok mutluyummmmm tam 1 ay oldu yapali :) karin, gogus bolgemde bi degisiklik goremedim henuz baya derin oldugu icin galiba.
bende artık utanmadan şort giyebiliyorum baya bi silikleştiler
canım merhaba,arkadaşlar merhaba.. benim internetim yok o yüzden giremiyorum artık girebildiğim sürece mesaj yazarım.. benim durumum çok iyi çok şükür.. tamamen kaybolmuş gibi hiç göze batmıyor.. önceden kimsenin yanında giyinip soyunamazdım artık çok rahat giyinebiliyorum çekinmeden :) kahve limonu yaptıkça kabarma oluyor ama ona rağmen belli olmuyor bakınca.. kesinlikle devam edin ve yeni başlayacak arkadaşlar hemen başlayın derim.. uzun bir süre gibi geliyor ama sonuç gerçekten çok güzel ve herşeye değiyor.. sorularınız olursa girdikçe cevaplarım ama lütfen devam edin.. keseleyerek yapmaya özen gösterin ama yara yapmamaya çalışın.. kolay gelsin arkadaşlar, hepinize çatlaksız günler..
evet arkadaşşlar. sınavlar bitti tatil başladı sonunda bende çatlaklarıyla fiilen savaşan hatunlar kervanına katılıcam bugün. gelişmeleri yazarım.haftada bir değişiklik oldu yada olmadı diye. -kobayfare- yav üşenmeden 2 dakikada çekiver noolcak 2dakikanı alır bende fotoğraf makinamı bulursam çekip koyarım before and after yaparız